...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!

NOV
12

Egyre többen választják a napelemes rendszereket


Őszintén bevalljuk, mi lepődtünk meg a legjobban, amikor idén januárban régi ügyfeleink szinte egymás kezébe adva a kilincset kerestek fel minket, hogy napelemes rendszert szeretnének. Legtöbbjük otthonában már napkollektoros rendszer gondoskodik a használati melegvíz-ellátásról, fűtésrásegítésről, többen a hőszivattyú vagy pellet kandalló, kazán nyújtotta kényelmet élvezik...

 

Az elmúlt évtized során hozzászoktunk, hogy az év első hónapjában bőven jut időnk felkészülni a minőségirányítási rendszerünk szokásos évi auditjára, mert ügyfeleinket ilyenkor jobban vonzzák a tél örömei: a síelés, a pihenés.

Most mégis büszkén elmondhatjuk, hogy régi ügyfeleink érdeklődésének – és megrendelésének – köszönhetően 2012 januárjában több napelemes rendszert adtunk el, mint tavaly egész évben.

Már akkor sejthettük volna, hogy valami van a levegőben, amikor weboldalunk statisztikáit böngészve azt láttuk, hogy a napkollektoros pályázat – és annak március végéig történő meghosszabbítása – ellenére a legtöbb látogató a napelemes cikkekre, termékekre kíváncsi. A bal oldali „Ajánlatkérés”-gombra is olyanok kattintanak legtöbbet, akik a napelemes rendszer költségeiről kérnek tájékoztatást. 

De vajon mi történt idén januárban, ami miatt ennyire megnőtt az érdeklődés a napelemes rendszerek iránt?

Azt eddig is tudtuk, hogy

  • Magyarország adottságai a napenergia-hasznosítás szempontjából kedvezőbbek, mint sok európai országé: az évi napsütéses órák száma magas (1 900-2 200 óra).
  • A technológiai fejlődés eredményeképpen a berendezések ára folyamatosan csökken, teljesítményük és hatásfokuk növekszik, így a napelemes rendszerek egyre versenyképesebb megújuló piaci termékké válnak.
  • Érdemes hálózatra kapcsolni napelemes rendszerünket, hiszen ha többet termelünk, mint a fogyasztásunk, a többletenergiát a szolgáltató köteles „visszavásárolni”.

 

Munkatársaimmal együtt igyekeztük minden oldalról megvizsgálni a „napelem-boom” okait, és az alábbi megállapításokra jutottunk:

 

Azért dönt egyre több ügyfelünk a napelemes rendszer mellett, mert...

  • így kiválthatják saját villamos energia-fogyasztásukat
  • megszabadulhatnak a villanyszámláktól
  • nem lesznek kiszolgáltatva a rendszeresen emelkedő energiaáraknak
  • biztonságban tudhatják otthonuk energiaellátását, bármi is történik a világban
  • a 25 év teljesítmény garanciának köszönhetően biztosak lehetnek benne, hogy a rendszer több évtizeden keresztül megbízhatóan termeli az energiát
  • akinél Wagner & Co. napkollektorok díszítik a háztetőt, az nyitott a megújuló energiaforrások hasznosítására, és szakértőhöz fordul, amikor új termékre van szüksége.

 

Amennyiben Ön is szeretne csatlakozni a napelemes rendszert igénylő ügyfeleinkhez, várjuk hívását a +36 27 548 440-es telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot.

 

Várjuk mielőbbi visszajelzését!

 

Napfényes üdvözlettel,

Wagner Solar Hungária Kft. csapataTudjon meg többet a napelemes rendszerekről!

Tekintse meg napelemes referenciáinkat!

A napelemes rendszerekről - tudástár
Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás