Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Villanyszerelés

Új szolgáltatásunk

Családi házak, lakások komlett villanyszerelése

Új szolgáltatást vettünk fel palettánkra, napelemes rendszerek mellett, szakképzett kollégáink villanyszerelési munkát is vállalnak!

Keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!

Villanyszerelés – új szolgáltatásunk

Villanyszerelés

Villanyszerelőnek lenni nagyon sokféle munkavégzést jelent. A szakemberek tudják, de talán mi, laikusok is tisztában vagyunk azzal, hogy nem mindegy, hogy kihez fordulunk, ha egy családi ház villanyszerelési munkáit bízzuk valakire, vagy egy készülék villamos bekötését, esetleg egy telekommunikációs kábelt, egy magasfeszültségű szerelést, vagy napelemes szerelést várunk el tőle.

Igen, ez a szakma is legalább olyan árnyalt lett, mint egy mérnök sokirányú képesítése. Szakmájukon belül kicsit mindenhez értenek a villanyszerelők, de nem sok embernek van napelemes rendszerek szerelésében, bekötésében, nem beszélve az engedélyeztetés és az egyéb csatolási feladatok jogosultságainak ügyintézésében gyakorlatuk.

Hívhatjuk őket elektrotechnikusnak, villanyszerelőnek, erősáramú vagy gyenge áramú villamossági szakembernek, mindannyian az elején általános szaktudással rendelkeztek. Mára a több mint ezer napelemes rendszer telepítésével olyan szaktudásra és szakmai presztízsre tettek szert, hogy méltán hívhatjuk őket a napelem szerelés szakértőinek.

Munkatársaink nagyon komolyan veszik az ügyfeleinket, elkötelezettek a kiváló minőség, kifogástalan szolgáltatás mellett. Szolgáltatásaink, a kivitelezés felvállalása első perctől működik, ezért már jelentős gyakorlattal, tapasztalattal rendelkeznek kollégáink.

Szakembereinkkel szemben magas elvárásaink vannak, kollégáink, akik nálunk dolgoznak, más-más erősségekkel rendelkeznek.

Villanyszerelőink nem csupán a napelemes rendszerek területén szakértők, de képzett villanyszerelőként más villanyszerelési munkálatokat is elvégeznek.

 

Amennyiben igénybe venné szolgáltatásunkat, kérem, írjon az info@wagnersolar.hu címre!

És álljon itt néhány vélemény az ügyfelektől:

Szekeres István Pomáz

Megbízható, pontos, precíz. Jó volt nézni a munkájukat és jó volt hallgatni a munka közbeni „szövegelésüket”.

Dr. E. A. – 2015 ügyfél

Rugalmas hozzáállásukkal, szerteágazó tudásukkal és felkészültségükkel komplex megoldást tudnak nyújtani akár több lépésben is. Köszönöm eddigi munkájukat.

Dr. Elség Attila Kulcs

Egy cég, mely összetett problémák megoldásában gyorsan, rugalmasan és segítőkészen dolgozik.