3 éve folyamatosan AAA minősítés

Napelem, Rólunk

Hatalmas elismerés, hogy a Wagner Solar Hungária Kft. 3. alkalommal kapta meg a legmegbízhatóbb pénzügyi partnereket megillető Dun & Bradstreet AAA minősítést.

A nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Cégünk a Dun & Bradstreet tripla A tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek kevesebb, mint 1%-a rendelkezik és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. A Wagner Solar Hungária Kft. ezzel a minősítéssel elismerten a pénzügyileg legszilárdabb lábakon álló cégek közé tartozik.

Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Dun & Bradstreet tanúsítvány igen pozitív kicsengésű a piacon. Vállalatunk nagy figyelmet fordít arra, hogy mindig ragaszkodjon a cég alapelveihez és tisztességesen járjon el az üzleti életben is.

Rólunk
Wagner Solar - családi vállalkozás

Hisszük, hogy ez a minősítés meglévő és jövőbeni ügyfeleink, partnereink és munkavállalóink felé is fokozza a bizalmat, amely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. A 3 éve tartó folyamatos elismerés értelmében cégünk megszerezte az ezüst minősítést, mely a folyamatos pénzügyi stabilitását és megbízhatóságát tükrözi. Büszkén állíthatjuk, hogy a Wagner Solar Hungária Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Miért válasszon minket?

Az elmúlt évek során folyamatosan arra törekedtünk, hogy a piacon fellelhető legújabb technológiájú, minőségi és megbízható termékeket kínáljunk ügyfeleink számára. Hosszú távon tervezünk, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy családunk minden tagja a Wagner Solar Hungária Kft. csapatát erősíti.

  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánElérhető árak, finanszírozási tanácsadás
  • Napelem panel, napelemes rendszer, szolár modul5500 telepített rendszer
  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánSzínes termékpaletta, komplex energetikai megoldások
  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánMinőség és megbízhatóság 2002 óta
  • Garancia, biztosítás, védelemCsúcstechnológia 25-30 év garanciával
  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánKulcsrakész megoldások: A tervezéstől a kivitelezésig
Tanácsadás szakértőtől

Ne szalassza el a lehetőséget! Kérjen ajánlatot most!

Kérje árajánlatunkat az ajanlat@wagnersolar.hu e-mail címen! Vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon.

Díjaink

Munkánkat már több ízben is elismerték, mely ügyfeleink számára egy garancia a professzionális kiszolgálásra.