Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022

Karbantartás

Szervizeléssel kapcsolatos igényeivel keresse ügyfélszolgálatunkat

Egy jól működő rendszer feltétele a megfelelő gondoskodás

Kérjük, ne feledkezzen meg róla, hogy a cégünktől vásárolt kiváló minőségű termékeknek, berendezések tartósan optimális működéséhez szükség van karbantartási munkákra és szervizelésre is.

Rendszereinkre elhelyezünk egy matricát, mely tartalmazza elérhetőségeinket, így Ön bármikor fel tudja venni velünk a kapcsolatot. Szervízeléssel kapcsolatosan keressen bennünk a szerviz@wagnersolar.hu címen.

Összegyűjtöttük Önnek, hogy milyen karbantartásra lesz szüksége rendszerének!

Kérem, válassza ki az Önnek megfelelőt!

 

Kérem, válassza ki az Önnek megfelelőt!
 • Napkollektor

  Napkollektor rendszereinkre 10 év gyártói termékgaranciát vállalunk, melynek feltétele a szakembereink által elvégzett 2 éves karbantartási ciklus.

 • Napelem

  A napelem rendszerek karbantartást nem igényelnek, kivéve, ha a panelek jelentősen szennyeződnek. Ilyen esetben kérheti szakembereink segítségét vagy saját kezűleg is megtisztíthatja a felület. Fontos, hogy erős oldószereket ne használjon az üvegfelületen. Mi a tiszta vízzel történő tisztítást javasoljuk.

  Bővebben a napelemek tisztításáról

 • Hőszivattyú

  Levegős hőszivattyús rendszerek esetében szükséges a kültéri egység évenkénti karbantartása, valamint törvényileg kötelező évente a készülék szivárgásvizsgálata (5 tonna Co egyenérték feletti hűtőközeg mennyiségnél).

  Egyéb hőszivattyúk esetében a tágulási tartályokat és a hőnyerő oldali fagyálló folyadék minőségét minimum 2 évente szükséges ellenőrizni. Jelentős nyomásesés esetén értesítse szakembereinket, akik szakszerűen javítják rendszerét.

  Általában a fűtési, hűtési rendszereket évente karban kell tartani, főképpen a tágulási tartályok, biztonsági szerelvények állapotát szem előtt tartva. Ez mindenféle hőtermelővel rendelkező rendszerre vonatkozik. Zárt rendszereket nem kell utántölteni, ha a nyomás eltűnik, szivárgás van, azt meg kell szüntetni.

 • Biomassza

  Pellet kazánok- és kandallók, faelgázosító kazánok, vegyes tüzelésű kazánok és faapríték kazánon esetén fontos, hogy rendszeresen kitisztítsa készülékét. Amennyiben ezt elhanyagolja jelentős teljesítmény csökkenés várható és megnő a tüzelőanyag felhasználás. A kötelező karbantartási időszak gyártónként eltérő.

 • Szellőztető rendszer

  A hővisszanyerős szellőztetőben található szűrőket 2 havonta érdemes kitisztítani. Elhasználódás esetén ezek cseréje szükséges.

   

Pellet kazán méretezés

Keressen bizalommal!

Karbantartással kapcsolatos kérdését, kérését kérjük, a szerviz@wagnersolar.hu e-mail címen jelezze!

Szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!