Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Beüzemelés

A megbízható működés biztosítéka

A beüzemelés olyan, mint a kotta, csak az tudja értelmezni, aki ért hozzá

A gyártó által a termékhez kínált több éves vagy akár több évtizedes garancia nyújtásának az a feltétele, hogy megfelelően képzett szakember végezze el a beüzemelést, mely egyben a megbízható működés biztosítéka is.

Ezért kiemelten fontos, hogy a tőlünk vásárolt termékek beüzemelését minden esetben munkatársunk végezze el.

A beüzemelést követően munkatársaink átadják Önnek a kulcsrakész rendszert és annak dokumentumait, majd megmutatják Önnek, hogy hogyan is kell kezelni az új berendezést. Legtöbb esetben a rendszer nem igényel műszaki tudást, szakembereink a megbeszéltek szerint előre beállítanak Önnek minden szükséges paramétert. Fűtési rendszernél Önnek csak a termosztátot kell a megfelelő hőfokra beállítania, napelem esetén ellenőrizheti, hogy mennyit termelt a rendszer egy adott időszakban.

Bizonyos termékek megfelelő tisztítása és karbantartása a rendszer megfelelő működésének, továbbá a garanciának is a feltétele. Erről ne feledkezzen meg!

Amennyiben kérdése van, kollégáinkkal bármikor felveheti a kapcsolatot az info@wagnersolar.hu címen.

Szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Beüzemelés előtt kérjük, készítse elő a szükséges dokumentumokat, amelyek elengedhetetlenek a készülék beüzemeléséhez. (pl: kéményseprő ipari szakvélemény, engedélyek, stb.)

Keressen minket!
Dunakeszi bemutatóterem és iroda