fbpx
 
Ajánlatkérés
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

SolarEdge

Okos napelemes megoldás, hogy maximalizáljuk a termelést!

Mitől egyedülálló a SolarEdge okos napelemes rendszer?

 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, magasabb hozamHatékonyabb működés Akár 25%-kal több energiát termel, mint egy hagyományos inverter
 • Napelem monitoring, távfelügyeletBiztonságos és ellenőrizhető Az egyedi monitoring rendszernek köszönhetően a termelés panelenként mérhető
 • Napelem, napkollektpr, ferde tető, tájolásMaximális kihasználhatóság Az egész tetőfelület napelemezhető
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánHosszútávon is megbízható Egy SolarEdge inverter évtizedeken át ingyen termeli a villamos energiát!

A Wagner Solar Hungária Kft. a SolarEdge inverterek hivatalos magyarországi forgalmazója. A tökéletes termék kiválasztását nagyban meghatározza a telepítés helyszíne – mi segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást!

Solar Edge termékeink

Tudjon meg többet a SolarEdge-ről!

 • Miért éri meg befektetni a SolarEdge inverterbe?

  A SolarEdge megoldás más elven működik, mint a hagyományos egy vagy két munkapontos inverterek. Itt minden napelempanelre külön teljesítmény-optimalizáló kerül, így az összes panel garantáltan a maximális teljesítményt nyújtja.

  Sokoldalúságának köszönhetően a SolarEdge technológia egyedülállóan rugalmas megoldásokra ad lehetőséget. Az inverterrel könnyedén megtaláljuk a lehetőségeinek leginkább megfelelő rendszert, és bonyolultabb esetekben nem kell lemondanunk a napelemes megoldásról.

  Az alábbi pontokban összegyűjtöttük azokat a tulajdonságokat, amelyek a piacon egyedülállóvá teszik a SolarEdge technológiát:

  • vegyes tájolású rendszer esetén is elegendő egy inverter használata
  • kombinálhatunk különböző típusú vagy teljesítményű modulokat is
  • minimalizálható az árnyékolás miatti termeléskiesés
  • a kisebb és nagyobb modulok kombinálásával gondoskodunk a tetőfelület maximális kihasználásáról, illetve olyan helyre is telepíthetünk, ahol eddig az árnyékolás miatt nem volt javasolt
  • az inverterek beépített távfelügyeleti rendszerrel rendelkeznek, mellyel minden egyes modul termelése külön nyomon követhető
  • hiba vagy leállás esetén a rendszer automatikus e-mail értesítést küld
  • a SolarEgde 12 év gyártói garanciát biztosít az inverterekre, amely 5 év teljes körű (termék és járulékos költségek) garanciát, és további 7 év termékgaranciát foglal magában. A 12 év alapgarancia 20, illetve 25 évre bővíthető, amelyben a teljes körű garancia időtartama változatlanul 5 év. Meghibásodás esetén a gyártó határozza meg, hogy cserealkatrészt vagy komplett eszközt küld.
 • Melyek a SolarEdge rendszer tartozékai?
  • teljesítmény-optimalizáló, ami biztosítja a napelemenkénti munkapont-követést és garantálja a maximális hozamot
  • inverter, ami az egyenáramot váltóárammá alakítja
  • monitoring rendszer, ami a rendszer teljes élettartamára ingyenes
 • Árnyékolás? Nem probléma!

  Emlékszik még a régi típusú, soros kapcsolású karácsonyfa izzókra? Ha egy izzója kiégett, az összes többi fény kialudt. Egy hagyományos inverterrel ellátott napelemes rendszer esetén is hasonlóan járunk: ha az egyik modult árnyékolás vagy valamilyen szennyeződés éri, az összes napelem termelése romlik. A modulok teljesítménye mindig a „leggyengébb láncszemhez” igazodik.

  Ezzel szemben a SolarEdge inverter olyan, mint egy modern karácsonyfa izzó. Hiába ég ki egy izzó, a többi rendben működik. Egy SolarEdge napelemes rendszer minden eleme a maximumon termel, tehát csak az árnyékolt modul teljesítménye csökken. A modulok termelése egyenként ellenőrizhető, így könnyedén kiszűrhetőek a hibás vagy csökkent teljesítményű elemek. Ennek köszönhetően a napelemes rendszerünkből valóban a maximumot hozhatjuk ki!

 • Ellenőrzés és valódi garancia

  Az távfelügyeleti monitoring rendszer legfontosabb előnye, hogy a panelek egyedi nyomon követésével bármilyen hiba hamar beazonosítható és megfelelően lokalizálható. A garancia így időben, még a garanciaidő lejárta előtt érvényesíthető a gyártók felé, hogy valóban maximalizálhassuk a rendszer üzemidejét.

 • Elektromos autója van? Jó hírünk van!

  Az elektromos jármű-tulajdonosok nem kevés pénzt és időt takaríthatnak meg az új SolarEdge 2in1 elektromos autótöltő egyfázisú inverterével.

  A SolarEdge új invertere a világon egyedülálló módon napelemes átalakító és elektromos járműtöltő is egyben. A berendezés nagy előnye, hogy telepítése olcsóbb, mint a hagyományos töltőrendszer kiépítése, így akkor is megéri befektetni, ha még csak most tervezi elektromos autó vásárlását.

  A részletekért kattintson erre a cikkünkre!

SolarEdge Szerviz Partner

SolarEdge Szerviz Partnerként és hivatalos magyarországi forgalmazóként rendszeresen szervezünk képzéseket szakembereknek és ismeretterjesztő előadásokat a nagyközönség számára, ahol az aktualitásokat és az újdonságokat is megosztjuk.

További cikkek a témában

Ha szeretne további tájékoztatást olvasni a SolarEdge technológiáról, a témát érintő hasznos írásainkat az alábbi linkeken gyűjtöttük össze:

SolarEdge videók

Összegyűjtöttük a magyar nyelvű SolarEdge videókat, hogy még jobban megismerje ezt a technológiát:

 • Elektromos autótöltés
 • Technológiai áttekintés
 • Felhőátvonulás hatása a rendszerre
 • Monitoring rendszer
 • MySolarEdge alkalmazás
 • Designer
 • Gyártás

További videóink

SolarEdge elektromos járműtöltés napenergiával

SolarEdge biztonsági funkciók a szakemberek és a napelemes rendszerek védelmében

SolarEdge technológiai áttekintés

SolarEdge technológia áttekintése nagyobb projektekhez

Felhő átvonulás hatása napelem rendszerünknél

SolarEdge monitoring platform

mySolarEdge – Mobilalkalmazás

SolarEdge Designer

Így készülnek a SolarEdge optimalizálók

Tanácsadás szakértőtől

Ne szalassza el a lehetőséget! Kérjen ajánlatot most!

Kérje árajánlatunkat az ajanlat@wagnersolar.hu e-mail címen! Vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon.

Cégünk számokban

jelentős szakmai tapasztalat

22 év

TAPASZTALAT

többezer telepített napelem rendszer, hőszivattyú rendszer

5500

TELEPÍTETT RENDSZER

többmillió kWh megtermelt energia

140,698,000

MEGTERMELT ENERGIA (KWH)

környezetbarát megújuló energia alkalmazás

45,047

TONNA CO2 MEGTAKARÍTÁS

országos hálózat

3 iroda

ORSZÁGSZERTE

referenciáink

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

Balogh J. ügyfél

Korrekt, megbízható cég. Elégedett voltam a teljes folyamattal a tájékoztatástól a beszerelésig! A solar rendszer számunkra várakozáson felül bevált, érdemes volt belevágni, bátran ajánlom, nem fogják megbánni!

Faragó J. ügyfél

Alapos tervezés, amely a gyakorlatban hozta az ígért teljesítményt, tiszta és gyors kivitelezés, két éves hibátlan működés.

Sümegi F. ügyfél

Korrekt, megbízható, megoldásra törekvő, hosszú távon gondolkodó társaság. Azt gondolom, hogy a partnerek kiválasztásán múlik 80%-ban, hogy az építkezés élmény, vagy nyűg. Az építkezésem ezen része élmény volt.

Legfőbb termékinformációk

A SolarEdge inverter lehetővé teszi, hogy egy okos napelemes rendszer tulajdonosaivá váljunk. Megoldást nyújthat az eddig áthidalhatatlannak tűnő problémákra, legyen szó a napelem árnyékolásáról, többirányú tájolásról, vagy különböző modulok használatáról. A rendszer rugalmas, és bármikor tovább bővíthető, akkumulátorral kiegészíthető.

Solaredge Home Hub Inverter