...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Rólunk
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!

Wagner Solar Hungária Kft.

napkollektor

2002 óta azért dolgozunk, hogy megbízható, minőségi termékekkel lássuk el a magyar piacot. Testreszabott, megfizethető megoldásokat nyújtunk magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. Megújuló energiaforrások teljes körű szolgáltatással!

napkollektor

Ismerje meg a Wagner Solar Hungária Kft. sokszínű csapatát. A megújuló energiaforrások piacán mélyreható ismertekkel és kiváló szakmai tapasztalatokkal rendelkező kollégáink magas színvonalú tanácsadást tudnak kínálni Önnek is.

napkollektor

Kíváncsi aktivitásunkra? Nézzen bele a Beleznai Nándorral készült interjúkba vagy olvassa el cikkeinket. Azt is megtudhatja, hogy milyen kiállításokon vettünk részt az elmúlt időszakban, sőt rendezvényeinket is megtekintheti.

napkollektor

A kiváló minőségű és ár-érték arányú Gorenje hőszivattyúk már Magyarországon is kaphatók, 2+3 év garanciával. Biztosítsa otthona fűtését és hűtését energiatakarékos és költséghatékony módon. Ismerje meg Ön is a Gorenje hőszivattyúkat!

napkollektor

Cégünk kiskereskedelmi aktivitása mellett, folyamatosan építjük partnerkapcsolatainkat és nagykereskedelmi tevékenységet is folytatunk. Napelemek, napkollektorok, hőszivattyúk és biomassza tüzelésű rendszerek is megtalálhatók termékpalettánkon.

napkollektor

A Wagner Solar Hungária Kft. aktív életébe most Ön is betekinthet. Kiállítások, díjátadók, céges rendezvények tarkítják honlapunkat. Nézzen bele referenciamunkáinkba és bizonyosodjon meg róla, hogy egy profi csapattal van dolga.

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás