fbpx
 
Ajánlatkérés
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Társadalmi felelősségvállalás

Jótékonysági projektek

500 fát ültetünk ügyfeleink és kollégáink nevében

Kollégáinkkal közösen 500 facsemetét ültetünk egy közösségi erdőben, ezzel is szerepet vállalva a globális felmelegedés elleni küzdelemben. Egyes csemetéket ügyfeleink nevében ültetünk, a megvalósított napelemes rendszereket jelképezve, míg másokat kollégáink elkötelezett munkájának elismerésére ajánlunk.

Részletek
Jcomp képe faültetés témában

Támogattuk a Dunakeszi Mentőállomást

Cégünk jótékonysági adományozásban vett részt, melynek keretein belül a Dunakeszi Mentőállomás számos új életmentő eszköz birtokosa lett. Az eszközök különböző sérülések, mint törések, égési sérülések, láb-és csípő sérülések megfelelő és gyors ellátására szolgálnak.

bővebben
Támogattuk a Dunakeszi Mentőállomást

Kórházi adományozás

Részt vettünk egy jótékonykodáson, mely keretein belül a Mosoly egyesület májusban egy professzionális kékfény lámpát adományozott a Váci Kórház Csecsemő-és Gyerekosztályának.  A kékfény lámpát a kora-és újszülöttek sárgaságának kezelésére használják.

bővebben
Kórházi adomány

AZ ÖSSZEFOGÁS OTTHONT TEREMT

2016 májusában egy villámcsapás következtében sajnálatos módon leégett egy családi ház Gödöllőn. Mivel a tűzoltók 42 perc alatt értek csak ki, a tulaj végig nézte amint otthona porig égett. A megújítási projektben mi is közreműködtnk.

bővebben
Passzív ház megépítése

NAPELEMES PIHENŐ A FÓTI FIATALOKNAK

Fóton, a Sios Pál téren új közösségi sportpályát avattak 2013. szeptemberében.  A reFót – Fiatalok Fótért ifjúsági közösség által szervezett projekt közösségi munkával és támogatók adományaiból valósította meg a projektet, amelyet a Wagner Solar is támogatott.

bővebben
Napelemes pihenő a fóti fiataloknak