fbpx
 

Fan-coil

Klíma és radiátor egyben

Olimpia Splendid fan-coil

Az olasz gyártmányú fan-coil különleges kényelmet nyújt. Hőszivattyús rendszer mellé ajánljuk, hiszen különlegessége, hogy a klíma és a radiátor szerepét is el tudja látni egyben. A fűtés és hűtés egy felületen leadható. Kell ennél több?

Az Olimpia Splendid, több, mint 50 éve gyárt klíma és légtechnikai berendezéseket. A különösen vékony kialakítású fan-coilok kiemelkedően hatékony hőmérséklet szabályzást biztosítanak.

Vékony kialakítású, kompakt fan-coil

A fan-coilok általános jellemzői:

  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtőlTöbb mint radiátor Beépített ventilátoros fűtés és tisztán radiátoros sugárzó és konvekciós fűtés egyben. Vékonyabb, könnyebb kivitel a hatékonyabb hőleadás érdekében.
  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtőlCsendes működés Vékony profil, a nagy felületű hőcserélő kiváló légáramlás elérést tesz lehetővé alacsony nyomásesés és alacsony zajszint mellett.
  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtőlKompakt technológia A 12,9 cm-es mélységű készülékek a technológia élvonalát képviselik, szemben a hagyományos 20-25cm mélységű berendezésekkel. Az Olimpia Splendid készülékei az otthonokba könnyedén beleolvadó, elegáns kialakítású berendezések.
  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtőlLevegő rendszer A kivételesen magas szellőztetési hatékonyság a motor jelentősen csökkentett energiafelhasználásának köszönhető. Folyamatosan szabályzott ventilátor fordulatszám, ami mindenképpen előnyös a nyári hőmérséklet és páratartalom szabályozása tekintetében.

SL intelligens inverter

Intelligens (smart) inverter

A tangenciális – érintő irányban – elhelyezett ventilátor és a nagy felületű hőcserélő kiváló légáramlás…

Részletek

Falraszerelhető Inverter

Ultravékony, falraszerelhető , megfordítható hidraulikus fan coil DC inverterrel, hűtésre, fűtésre és párátlanításra…

Részletek

Radiátorcsöves inverter

Egyetlen készülék hűtésre, fűtésre és párátlanításra. A sugárzó panel alacsony hőmérsékletű radiátorként működik…

Részletek
Napelemes rendszer telepítés, kivitelezés

FOGALMA SINCS

Informálódjon szakmai cikkeinkből vagy olvassa el az értékesítő kollégáink által összegyűjtött Gyakran Ismételt Kérdéseket

Referenciáink

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

A. – 2018 ügyfél

Megbízható cég, értik a szakmájukat.

Faragó J. ügyfél

Alapos tervezés, amely a gyakorlatban hozta az ígért teljesítményt, tiszta és gyors kivitelezés, két éves hibátlan működés.

Hojsza I. ügyfél

Köszönettel tartozom önöknek, a türelmükért és a rugalmasságukért, a pontos precíz gyors munkájukért. Jól és hibamentesen dolgozik a rendszer, az ígéreteknek megfelelően! Köszönöm.

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte