fbpx
 
Ajánlatkérés
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Helyszíni felmérés

Helyszíni felmérés és tanácsadás

NE VEGYE FÉLVÁLLRÓL!

Egy napelemes rendszer több évtizedes beruházás. Tovább marad velünk, mint az autónk, a jövő generációk is élvezik az előnyeit.

Sokba kerül, ha spórolunk az előkészítési és tervezési fázissal!

Helyszínre érkező felmérést végző mérnök kollégánk célja megtalálni a legoptimálisabb megoldást. Az összes szempontot figyelembe véve: pénztárcától, katasztrófavédelmi előírásoktól, gyermekek és kutyák biztonságától kezdve a jövőre vonatkozó elképzeléseken át a fogyasztási szokásokig. Nem csak a napelemes rendszerről ejtünk szót, hanem az esetleges elektromos autótöltős megoldásokról is, hiszen a jövő ebbe az irányba mutat.

Menjen biztosra velünk, hogy sokáig élvezhesse a megújuló energia előnyeit, a lehető legkevesebb fejfájással.

A négy leggyakoribb probléma, amit a pénztárcája bánhat

  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánMűszaki FELTÉTELEK Nincs megfelelően ellenőrizve a villanyóra (mérő)/mérőhely szabványossága, az elosztó szekrény (rákötési pont) megfelelőssége, vagy az épület hálózatának terhelhetősége.
  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánSzabályos termék beépítés Minden beépített termék teljesítmény nyilatkozattal kell rendelkezzen, ha pl. egy elektromos szekrényt a helyszínen állítanak össze nagy valószínűséggel nem áll rendelkezésre a teljesítmény nyilatkozat a kész szekrényről.
  • Garancia, biztosítás, védelemEsztétikai igények A tulajdonosok igényeit figyelembe véve kell megkeresni a megfelelő helyet az inverternek a hatályos hatósági szabályok és gyártói követelmények alapján. Ha ez nem így történik a telepítés során lehetnek váratlan fúrások és kábelcsatornázások és felmerülő többlet költségek.
  • A napkollektor és napelem használata együttesen még hatékonyabbNem megfelelő tervezés Rosszul méretezik a rendszert. Ha alul méretezik, magas marad a villanyszámla. Ha túlméretezik, a megtermelt többlet visszavásárlási ára nem fedezi a magasabb bekerülési költséget, kitolódik a megtérülés.

Hogyan zajlik a felmérés?

Napelem, napkollektpr, ferde tető, tájolás
Külső tényezők
Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán
Technikai feltételek
Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán
Igények felmérése
Működés, üzemelés ideje ikon
Alapos tervezés

Külső tényezők

Az első lépés, hogy felmérjük a terepet. Az adottságok a legfontosabbak, ehhez alkalmazkodik minden egyéb.

Meghatározzuk a legideálisabb tető felületet ellenőrizzük az árnyékhatásokat a legmagasabb termelés érdekében. Felmérjük a tetőszerkezet méretét, állapotát, tájolását, magasságát, dőlésszögét, telepítési munkákra alkalmasságát, árnyékoltságát, amelyek mind behatárolják lehetőségeket. Újszerű és hatékony eszközünk a drón. Az azzal készített fotókat is felhasználjuk a tervezéhez.

 

Kérjen ajánlatot most

Technikai feltételek

Alapvető kérdés a mérőórák és óraszekrények állapota. Kell-e szabványosítani, bővíteni, áthelyezni, van-e (vagy lesz) villanyautó. Főelosztó, védőföldelés, fővezeték, teljesítmény, 1 vagy 3 fázis, stb.

Az inverter elhelyezése is fontos kérdés. Ez főleg a biztonsággal és hosszú élettartammal függ össze, de nem szabad elhanyagolni az esztétikát, megvalósíthatóságot, hol nem lesz útban, tudjon szellőzni, stb.

Kérjen ajánlatot most

Igények felmérése

Fontos, hogy már ebben a nulladik fázisban szót ejtsünk a jövőbeli tervekről, hiszen már tervezési fázisban jó tudni, hogy tervbe van-e véve későbbi bővítés, amely a panelek elhelyezését és az inverter kiválasztását is nagyban befolyásolja.

Ezekkel kapcsolatban is ajánlásokat fogalmazunk, akár most, akár a jövőben lesz szükséges a változtatás.

Kérjen ajánlatot most
Igények felmérése

Alapos tervezés

A drónfelvételek segítségével napelem elhelyezési vázlatot készítünk AutoCadben, van lehetőség Designerbe is kirajzolni. A felvett adatok alapján működési szimulációt és árajánlatot készítünk.

Az információk feldolgozását követően:

– rendszer kiépítéséről vázlatrajzot készítünk*

– pontos, egyénre szabott ajánlatot adunk

– drónfelvétel alapján tetőrajzot készítünk

*abban az esetben készül, ha vállalkozunk a telepítésre

Kérjen ajánlatot most

Helyszíni felmérés költségei

Olyan szakemberekkel dolgozunk, akiknek sok éves tapasztalatuk van. Ahhoz, hogy a ránk bízott feladatot precízen és megbízhatóan végezhessük el, be kellett vezetnünk egy előre megállapított felmérési díjat, annak érdekében, hogy változatlanul a legmagasabb színvonalú szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az előzetesen megfizetett felmérési díj 100%-ban jóváírásra kerül vásárlás esetén.

felmérés díjak 2022 augusztus 1-től

A felmérési díj kifizetése előre utalással történik, amelyről díjbekérőt küldünk Önnek az időpont egyeztetését követően. A  megbeszélt időpontot az utalást követően tudjuk véglegesíteni. Amennyiben az összeg nem kerül átutalásra 3 naptári napon belül, az időpontot nem tudjuk tartani.

A felmérésre egyeztetett időpontot megelőző 14. naptári napig van lehetősége az időpont törlésére pénzvisszatérítéssel. Ezt követően már nem áll módunkban visszafizetni a felmérésre befizetett díjat. Amennyiben a felmérés a mi hibánkból meghiúsul és Ön nem igényel új időpontot, az összeg visszafizetésre kerül.

A felmérési időpont módosítására a kiszállás előtti 7 naptári napig van lehetőség a felmeres@wagnersolar.hu címen.

Az alábbi térképen kérjük, tájékozódjon díjainkról (az árak bruttó összegek).

Kérjük kattintson arra a régióra, ahova a napelemes helyszíni felmérést szeretné kérni. Azt követően a karikák segítségével megnézheti a díjat.

A fenti díjak 3-4 munkaóra + az utazási költségekhez való hozzájárulás a következőképpen alakul

  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán szállításkiszállás
  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazántanácsadás
  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánfelmérés
  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánrendszer kiépítésének megtervezése
  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánpontos, egyénre szabott ajánlatadás
  • Napelem, napkollektpr, ferde tető, tájolásDrón felvétel alapján tetőrajz készítése

Az egész felmérési folyamat nagyjából egy órát vesz igénybe.  Érthetővé és kiszámíthatóvá tesszük a napelemrendszer telepítési és működtetési folyamatát. Célszerű, ha a beruházás minden érintettje jelen van a felmérés során, így minden kérdésre azonnal választ tudunk adni.

Napelemes rendszer telepítés, kivitelezés

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink gyakran ajánlják cégünket érdeklődő ismerőseiknek. Bátran hivatkozzon Ön is ajánlójára, amikor felhívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

Cégünk számokban

jelentős szakmai tapasztalat

22 év

TAPASZTALAT

többezer telepített napelem rendszer, hőszivattyú rendszer

5500

TELEPÍTETT RENDSZER

többmillió kWh megtermelt energia

140,698,000

MEGTERMELT ENERGIA (KWH)

környezetbarát megújuló energia alkalmazás

45,047

TONNA CO2 MEGTAKARÍTÁS

országos hálózat

3 iroda

ORSZÁGSZERTE

Referenciáink

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

B. – 2018 ügyfél

Minden szempontból elégedett vagyok a végeredménnyel és ez minimális energiaráfordítást igényelt. Az ügyintézés rugalmas a kivitelezés professzionális.

Fister I. ügyfél

Korrekt tervezés és kivitelezés /6 óra alatt 17 db napelem felszerelése és beüzemelése/

H. Zsolt , 37 Sződ

„Az ügyintézés gyorsan és gördülékenyen ment, és a rendszer felszerelését is igényesen végezték a Wagner Solar munkatársai. Alig várom, hogy beüzemelhessem a rendszert!”

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte