Karrier

Aktuális ajánlataink

Tisztelt Érdeklődő!

 

Cégünk kezdetek óta nagy gondot fordít a megfelelő munkatársak kiválasztására, hiszen tudjuk, hogy felkészült csapatunk az ügyfeleink elégedettségének – s egyben üzleti sikerünk – alapja.

 

Aktuális állásajánlatunk:

Nagykereskedelmi vezető állás leírás

Felmérő kolléga állás leírás

Önéletrajzát a hr@wagnersolar.hu email címre várjuk!

Úgy érzi, hogy mindenképpen a Wagner Solar Hungária Kft. csapatában a helye? Ha szeretne velünk dolgozni, motivációs levelét, illetve magyar és német/angol nyelvű fényképes szakmai önéletrajzát a megpályázni kívánt pozíció feltüntetésével az alábbi elérhetőségeink egyikére várjuk:

Várjuk jelentkezését!

Csapatépítő 2018

Minden évben szervezünk néhány csapatéptő programot, hogy ne csak a munkára fókuszáljunk, hanem közösen kikapcsolódjunk és jól érezzük magunkat. Túrázás, bowling, közös főzés, külfödi utazás, bográcsozás, gokart. Sok színes programot szerveztünk már kollégáinknak. Várjuk csapatunkba!

bővebben rólunk
10 érv, avagy miért választják ügyfeleink a Wagner Solart?
 • 1. Évtizedes tapasztalat

  A Wagner Solar Hungária Kft. a megújuló energiaforrások hasznosításának évtizedes tapasztalatát kínálja Magyarországon.

 • 2. Komplex megoldások

  Termékeinkkel komplex megoldást biztosítunk villamos energia előállításra, fűtésre, hűtésre, melegvíz készítésre és medencefűtésre, legyen családi ház vagy ipari méret. Mindezeket a csúcsminőségű napelem, napkollektor, hőszivattyú, pellet tüzelésű berendezéseink teszik lehetővé a földből, vízből, levegőből és napból származó erőforrások kihasználásával.

 • 3. Minőségi termékek

  Elvünk, hogy a minőségből nem engedünk. Kizárólag első osztályú és minőségi termékeket kínálunk, amelyeket a több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező gyártóktól közvetlenül szállítunk.

 • 4. Teljeskörű szolgáltatás

  A tervezéstől a kivitelezésen keresztül a beüzemelésig mindent elvégzünk Önnek. így a teljes gépészeti beruházás felelőssége ránk hárul. Továbbá, számíthat ránk a pályázatírásban és az áramszolgáltatóval való ügyintézésben is.

 • 5. Határidők betartása

  A rendszerek forgalmazását és telepítését az előteljesítés jogával vállaljuk, így minden rendszer határidőre vagy határidő előtt kerül átadásra.

 • 6. Amit kínálunk, azt leteszteljük

  Telephelyünkön számos általunk forgalmazott készülék beüzemelt állapotban megtekinthető. A készülékek működése során számos adatot (teljesítmény, fogyasztás, éves üzemóra, hőmérsékleti viszonyok stb.) rögzítünk, így biztosított részünkről a hiteles adatszolgáltatás, ami hitvallásunk szerint a bizalom alapköve.

 • 7. Több 1000 telepített rendszer

  Az elmúlt évek során több ezer családi házban, szállodákban, iskolákban, egészségügyi intézményekben, társasházakban, ipari létesítményekben telepítettük rendszereinket, így kellő tapasztalattal rendelkezünk. Nézze meg referenciáinkat és olvassa el, mit mondanak rólunk elégedett ügyfeleink!

 • 8. 2002 óta ezzel foglalkozunk

  2002-ben szereltük első napelemes rendszerünket, ez volt Magyarország egyik első rendszere, ami még most is hibátlanul működik. Azóta, megoldásokat és egy páratlan életérzést kínálunk azok számára:
  – akik környezettudatosan kívánnak élni
  – akik részben vagy teljes mértékben függetlenítenék magukat az energiaszolgáltatóktól.
  – akik ezeket a beruházásokat befektetésként kezelik.

 • 9. Pontos munkavégzés

  Szeretjük a rendet, a pontos munkavégzést. Már 2004-től az ISO minőségbiztosítás rendszere szerint dolgozunk.

 • 10. Díjak és tanusítványok

  Több díjjal és tanúsítvánnyal elismerték már munkánkat, valamint az elmúlt években mindig 5-öst kaptunk ügyfeleinktől. Továbbá, cégünket több alkalommal felkérték már, hogy szakértőként nyilatkozzunk.
  – Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás kategóriában Delfin Díj
  – Üzleti Etikai Díj
  – Panaszmentes működésről tanúsítvány
  – Ügyfél elégedettség felmérés
  – Szakértői nyilatkozataink