Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022

Fenntarthatósági díjjal ismerték el munkánkat

Fenntarthatósági díjjal ismerték el munkánkat

Egy hatalmas elismerés

A „Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás” kategóriában cégünk elnyerte a Magyar Telekom Csoport által alapított DELFIN-Díjat.

Ezzel olyan vállalkozásokat ismernek el, melyek fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége kimagasló, tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítménye példamutató.

 

 

A Magyar Telekom Csoport „XIV.Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetése” keretében osztották ki a 2013-as DELFIN-Díjakat (DELFIN – Díj egy Elkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért). A nyertesek a Budapest Music Centerben megtartott díjátadón rövid prezentáció formájában is bemutathatták pályázatukat.

A díjakat a zsűri tagjai adták át:

 

  • Pataki György, a Budapesti Corvinus Egyetem docense
  • Simon Ernő, gazdasági újságíró
  • Bodó Péter, a Tudatos Vásárlók Egyesületének munkatársa
  • György Bence, a TV2 hírigazgatója
  • Szomolányi Katalin, a Magyar Telekom vállalati fenntarthatósági központjának vezetője

Az ünnepélyes díjátadó rendezvény házigazdája Novák Péter volt.

 

Fenntarthatósági díjjal ismerték el munkánkat

Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás

Az elismerést nemcsak a pályázati anyagban bemutatott 2012-es év, de a cégünk megalakulása óta eltelt 11 esztendő során végzett szemléletformáló munkánk elismerésének is tekinthetjük. A díj még több lendületet adhat a megújuló energiaforrások további népszerűsítéséhez.

A díjat a Wagner Solar Hungária Kft. ügyvezetője, Beleznai Nándor vette át.

Idézet a A Magyar Telekom hivatalos sajtóközleményéből:

„A ‘Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás’ kategóriában a Wagner Solar Hungária Kft. hozhatta el a fődíjat. A Wagner Solar Hungária Kft. küldetésének tekinti, hogy a Pest megyében élők számára népszerűsítse a megújuló energiaforrások hasznosítását és minden érdeklődő számára tájékoztatást nyújtson a különböző technikai megoldások, eszközök alkalmazási lehetőségeiről, előnyeiről és hátrányairól. A cég által életre keltett Wagner Solar Akadémia oktatási tevékenysége, a lakosság fórumokon való aktív részvételük és szaktanácsadásuk illetve az online mérő- és ellenőrző rendszerük egyedülálló Magyarországon.”

Fenntarthatósági díjjal ismerték el munkánkat