Idén is elnyertük a MagyarBrands díjakat

Rólunk Közzétéve: 2022.11.04.

Minden területen kiváló magyar márkának minősítettek minket

A MagyarBrands program immár 13 éve díjazza azokat a magyar márkákat, akik a maguk területén kiemelkedőnek számítanak. A Wagner Solar Hungária tavaly is büszke tulajdonosa lehetett kettő díjnak is. Ezekről a díjakról és cégünk korábbi sikereiről, történetéről több részletben olvashat tavalyi cikkünkben.
Azonban idén elmondhatjuk, hogy a 3 díj kategória mindegyikét elnyertük:

  • kiváló fogyasztói márka
  • kiváló üzleti márka
  • innovatív márka
MagyarBrands program 2021
MagyarBrands fogyasztói oklevél: Wagner Solar

Kiváló fogyasztói márka

A Wagner Solar Hungária idén ünnepelhette 20. születésnapját. Cégünk és csapatunk azóta folyamatosan növekedett és új termékek, ötletek felé nyitottunk, azonban ami sosem változott alapításunk óta, hogy a legfontosabb a cég számára az ügyfeleink elégedettsége.
Munkánk célja, hogy Önök számára olyan szolgáltatást nyújtsunk, amivel megkönnyítjük mindennapi életüket és segítjük a megújuló energiaforrások terjedését.

Akik hozzánk fordulnak meggyőződhetnek arról, hogy cégünknek az országban egyedülálló szakmai tudása van az alternatív energiaforrások terén. Termékeinkben és munkánkban mindig az ügyfél kívánsága és elégedettsége az elsődleges. Mára már több, mint 4000 ügyfélnél telepítettünk napelemes, hőszivattyús vagy napkollektoros rendszert.

A MagyarBrands program keretében már 850 hazai márka szerepel, akik munkásságukkal kiérdemelték, hogy kiemelkedjenek az ország többi márkája közül. Ezen díjak mutatják be, hogy a cégek milyen területeken bizonyultak a legeredményesebbnek. A Wagner Solar Hungária idén a fogyasztói területen is díjat szerezhetett, cégünk számára ez egy kimagasló eredmény. Hiszen az Önök elhivatottsága és belénk fektetett bizalma nélkül ez nem valósulhatott volna meg.

MagyarBrands fogyasztói díj pecsét: Wagner Solar

Kiváló üzleti és innovatív márka

A Wagner Solar Hungária Magyarország egyik vezető megújuló energiaforrásokkal foglalkozó cége. A mi célunk, hogy termékeink mindig megbízhatóak, hatékonyak és megfizethetőek legyenek. Ajánlatainkban széles termékkínálatot nyújtunk, amit ügyfeleink igényeire szabunk és meggyőződünk róla, hogy befektetésük hatékony lesz évtizedeken át.

A mai világban elengedhetetlen az innovatív nézőpontok követése. Nemcsak az üzleti világ szempontjából, hanem a közösség számára is fontos, hogy fejlődjünk és környezetünket tovább óvhassuk. Cégünknek küldetése a környezettudatosság fenntartása és terjesztése is. Rendszereinkkel és szolgáltatásainkkal ezeket képviseljük és saját magunk környezetében is ezeket az elveket alkalmazzuk, hogy példát állíthassunk a fejlődéshez.

Üzleti és Innovációs MagyarBrands oklevél: Wagner Solar

Megnyitottuk gödöllői irodaházunkat

Következő videónk megtekintésével bepillantást nyerhet székhelyünk ünnepélyes megnyitó ünnepségébe. Látogasson el hozzánk, nézzen szét bemutatótermünkben és kérje kollégáink megbízható segítségét. Bízza szakértőkre pályázatát!

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon vagy az ajanlat@wagnersolar.hu e-mail címen. Szakértő kollégáink díjmentesen konzultálnak Önnel.

Ajánlatkérés
Hírlevélre feliratkozás