Kétszeres MagyarBrands díjat kaptunk

Rólunk Közzétéve: 2021.10.25.

MagyarBrands díjas, kiváló márkának nyilvánították a Wagner Solar Hungáriát

A MagyarBrands Szakértői Bizottsága 2009 óta díjazza a magyar márkákat, amelyek Magyarországon jöttek létre, vagy az alapításukban magyarok vettek részt, s a maguk területén ismertnek és elismertnek számítanak.

A díjazás 3 kategória szerint történik:

  • kiváló fogyasztói
  • kiváló üzleti
  • innovatív márka

Ezek közül két díjat is büszkén magunkénak mondhatunk.

1. Kiváló Üzleti Márka

 

A Wagner Solar Hungária alapításától kezdve 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, mely a magyar piacon előkelő pozíciót foglal el.

A megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezéseket rendszerbe foglaltan forgalmazzuk, így biztosított a tökéletesen összehangolt, üzembiztos működés, a maximális hatásfok, a kedvező ár, valamint az egyszerűbben érvényesíthető garancia.

A környezettudatosság számunkra nem csak üzleti területünket jellemzi, egyben a küldetésünk is.

Csak olyan termékek mellé állunk, amiket mi is kipróbáltunk, alkalmazunk és hisszük, hogy az ügyfeleink elégedettségére is fognak szolgálni.

Kiváló üzleti márka oklevél

Reputáció

 

Működésünk óta munkánk számos díjat kiérdemelt, melyek közül a legfontosabbak:

  • Magyar Telekom Csoport DELFIN-Díj, „Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás” kategóriában 2013-ban
  • Hungarian Business Leaders Forum  “Üzleti Élet a Környezetért” 3. helyezés
  • Üzleti Etikai Díj 2014-ban
  • Korrekt partner minősítés
  • Bisnode AAA (pénzügyileg legstabilabb) minősítés
  • K&H családi vállalatok kiválósági díj „társadalmi felelősségvállalás és környezetvédelmi fenntarthatóság” kategória
Kiváló üzleti és Innovatív márka oklevelek

Ügyfeleinktől folyamatosan kérünk visszajelzéseket munkánkkal kapcsolatban, mely információkat felhasználjuk szolgáltatásaink fejlesztése érdekében.

 

Társadalmi szerepvállalás tudás átadással

 

A Wagner Solar Hungária Kft. küldetésének tekinti, hogy a Magyarországon élő lakosság számára népszerűsítse a megújuló energiaforrások hasznosítását, és minden érdeklődő számára tájékoztatást nyújtson a különböző technikai megoldások, eszközök alkalmazási lehetőségeiről, előnyeiről és hátrányairól, ugyanis az információ hiánya jelenti a legnagyobb akadályt az energiatudatos technológiák elterjedése előtt. A megszerzett tudás átadására személyesen irodaházunkban vagy külső helyszíneken, és online oktatásokon, tréningeken kerül sor.

2012-től lakossági fórumok szervezésével kezdeményeztük a lakosság megújuló energiaforrásokról való tájékoztatását. A helyi önkormányzatokkal együttműködve országszerte számos településen (pl. Veresegyházon, Fóton, Dunakeszin, Diósdon, Budakeszin, Tatán) tartottunk ingyenes előadásokat, melyek során az érdeklődőknek lehetősége nyílt kérdések feltevésére is.

Lakossági fórumokat és nyílt napokat azóta is folyamatosan szervezünk az érdeklődők számára.

Nyílt nap a Wagner Solarnál

YouTube csatornánkra folyamatosan gyártjuk a friss tartalmakat, amellyel célunk, hogy átfogó képet adjunk a napelemes piacról, oktassuk és támogassuk mind a szakmában dolgozókat, mind a lakosságot.

Csatornánk Webináriumok

Szemléletváltás mérhető adatok segítségével

 

Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek minél nagyobb mértékben csökkenteni a környezeti terhelés mértékét. Ezen a területen szeretnénk jó példával elöl járni.
300 négyzetméteres dunakeszi irodaházunkban az általunk forgalmazott megújuló energiaforrásokat hasznosító termékeket telepítettük. Részletek>>

Dunakeszi bemutatóterem és iroda

Az irodaházban keletkező hulladékot és a termékek csomagolóanyagát szelektíven gyűjtjük. Továbbá irodánkban használt elem, izzó és mobilgyűjtő konténert helyeztünk el, amelyet kollégáink és ügyfeleink egyaránt használnak.

Tudatosan csökkentjük a papírhasználatot és a nyomtatások számát, ajánlatainkat is elektronikus úton juttatjuk el az érdeklődőkhöz. Kisebb méretű és teljesítményű céges autókat használunk, melyeknek alacsonyabb a CO2 kibocsátása, és gépjármű flottánkban több elektromos autó is helyet kapott. Raktárunkban elektromos targoncákat használunk.

A társadalmi felelősségvállalás a környezetünkben

 

Minden évben választunk valamilyen projektet, melyet támogatunk. Legyen ez anyagi, infrastrukturális segítség vagy saját munkánkkal való hozzájárulás egy nemes ügy sikeréhez. Részletek>>

facsemete fotó by Tawatchai07

2. Innovatív Márka

 

Az innováció minden területen kulcsfontosságú szerepet játszik életünkben: nemcsak üzleti szempontból, de a környezetvédelemhez való elhivatott hozzáállása tekintetében is innovatív értékrendet képviselünk. Az irodában, otthonainkban is megújuló energiát használunk, támogatjuk a Wagner Solar munkatársait is ebben dolgozói kedvezménnyel, illetve több más környezetet védő és kímélő munkahelyi gyakorlatot vezettünk be.

Iparági területünkre jellemző a folyamatos megújulás, ezért kiemelten fontos, hogy lépést tartsunk a fejlődéssel. A technológia folyamatos fejlődésének hatására a megújuló energiák hasznosítására egyre nagyobb hatékonyságú termékek, rendszerek jelennek meg.

Innovatív márka oklevél

Termékpalettánk

 

Olyan termékekkel vagyunk jelen a piacon, amelyek a saját területükön piacvezetőek technológiai értelemben. Beszélhetünk itt akár a Shingled cell (zsindelyes) technológiájú Hyundai napelemekről, a SolarEdge smart invertereiről, a Panasonic hőszivattyús megoldásairól és Smart Cloud vezérlési rendszeréről, a Vent-Axia hővisszanyerős szellőztető rendszereiről, vagy akár a Nobo minden igényt kielégítő elektromos fűtőpaneljeiről.

A hamarosan 20 éves fennállását ünneplő cég nem lehetne jelen a piacon, ha nem fordítana kiemelt jelentőséget az iparágban újonnan megjelenő innovációkra, termékekre, márkákra.

 

Háttér folyamataink

 

A cégkultúra fejlesztésén felül a háttér folyamatokat is folyamatosan fejlesztjük, optimalizáljuk. Az év elején új, 3x nagyobb kapacitást lehetővé tevő polcrendszert állítottuk munkába a raktárunkban, illetve a korábbi belső égésű motorral üzemelő targoncáinkat is elektromos targoncákra cseréltük. Új vállalatirányítási rendszer bevezetésén dolgozunk, és 2020 szeptemberében modern, ügyfélközpontú funkciókkal gazdagítva megújult a weboldalunk is.

napelem nagykereskedelem raktár

Történetünk röviden

A Wagner Solar Hungária Kft. egy Dunakeszin működő, 2002-ben alapított hazai vállalkozás, melyet Beleznai Nándor és Beleznai Enikő alapított. Büszkék vagyunk rá, hogy egy igazi családi vállalkozás vagyunk, hiszen az alapító, Beleznai Nándor mellett, fia, lánya és veje is a cég csapatát erősítik már évek óta.
Magyarországon az elsők között telepítettünk napelemes rendszert.

Napelemes családi vállalkozás

2013-tól a kiskereskedelem mellett, elindítottuk napelemes nagykereskedelmi üzletágunkat is.

Az évek során az egy személyes kis vállalkozás egy 60 fős csapattá nőtte ki magát és 2019-től új irodákat is nyitottunk az ország különböző pontjain, Kecskeméten és Debrecenben.

A Wagner Solar csapata

Célunk, hogy országos szinten minél több ember számára tegyük könnyen elérhetővé a megújuló energiaforrások adta lehetőségeket.
Büszkék vagyunk rá, hogy egy igazi családi vállalkozás vagyunk, hiszen az alapító, Beleznai Nándor mellett, fia, lánya és veje is a cég csapatát erősítik már évek óta.

Mára már több, mint 3000 ügyféllel büszkélkedhetünk. Korábbi ügyfeleink közül többen visszatértek hozzánk később is, kifejezve ezzel bizalmukat és elégedettségüket.

Wagner Solar Hungária napelem referencia

Rövid bemutatkozó filmünk

Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél több háztartás és vállalkozás számára biztosítsunk olyan energiahatékony fűtési, hűtési és áramtermelési megoldást, mely hosszú évtizedeken keresztül garantálja a hatékony energiatermelést.

Referenciáink önmagukért beszélnek

Napelemes rendszert szeretne?

Tekintse meg kínálatunkat, használja gyors és egyszerű napelem kalkulátorunkat vagy forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő kollégáink díjmentesen konzultálnak Önnel telefonon (+36 70 314 1527) vagy e-mailben (info@wagnersolar.hu).