Energiatakarékosság és egyszerű karbantartás az Aquarea Smart Clouddal

Hőszivattyú Közzétéve: 2021.04.08.

Tegye még okosabbá Panasonic Aquarea hőszivattyúját!

Az Aquarea Smart Cloud egy felhőszolgáltatás, mely segítségével a végfelhasználó J vagy H generációs Aquarea rendszerének fűtési és melegvíz-készítési funkcióit távolról vezérelheti, valamint a Service Cloud nevű funkcióval szervizpartnereknek is lehetővé teheti bizonyos távoli karbantartási és figyelési funkciók elérését.

Hogyan működik?

Az Aquarea, a CZ-TAW1 elnevezésű wifis vezérlő egység segítségével, vezeték nélküli vagy vezetékes LAN hálózaton keresztül csatlakoztatható a Cloud portálhoz. A felhasználói felület elérhető böngészőből vagy IOS / Android okostelefon alkalmazással. A szolgáltatás használatához regisztráció szükséges a végfelhasználó és a telepítést végző szakember részéről is.

Panasonic applikáció

A végfelhasználó kiválasztja a telepítést végző szakembert, aki regisztrációjával csatlakozik az Aquarea Smart Cloudhoz. A végfelhasználó kijelölheti, hogy partnere a rendszerhez teljes körű vagy korlátozott hozzáféréssel rendelkezzen az alkalmazáson keresztül. Utóbbi esetben „figyelés és ellenőrzés”, „csak figyelés”, vagy „igény szerinti hozzáférés” opciók közül lehet választani, melyekhez a hőszivattyú telepítést végző szakember igény esetén a Service Cloud-on keresztül kérhet ideiglenes teljes körű hozzáférést a felhasználótól.

Applikáció

Milyen előnyöket kínál az Aquarea Smart Cloud szolgáltatás?

Energiát takaríthatunk meg a hőszivattyú fogyasztás figyelése és vezérlése által.
Energia felhasználási statisztikákon követhetjük nyomon a rendszer működésének részleteit.
Értesítéseket kapunk az esetleges üzemzavarokról.
Kényelmesen, bárhonnan, bármikor elérjük a következő funkciókat: hőszivattyú be- és kikapcsolása, működtetése, az épület hőmérsékletének beállítása, HMV beállítás és programidőzítés mellett az áramfogyasztás becslése, mindezek maximum 2 fűtési zónán.

Panasonic applikáció

Főbb funkciók címszavakban

 • Távoli be-és kikapcsolás, működtetés
 • Ház hőmérsékletének beállítása
 • HMV beállítás
 • Energiastatisztikák
 • Értesítés üzemzavarról, hibakódok
 • Programidőzítés
 • Fűtési területek: Maximum 2 zóna
 • Áramfogyasztás becslése
 • Üzemi napló

Milyen előnyökkel jár az Aquarea Service Cloud szolgáltatás?

A telepítést végző szakember távolról ellenőrizheti ügyfelei fűtési rendszerét, miközben teljes körű információt kap a berendezésről, annak működéséről, ellenőrizheti a hibanapló-előzményeket, bármikor hozzáfér a statisztikákhoz és a legtöbb beállításhoz.

A végfelhasználó szabadon kiválaszthatja a telepítést/karbantartást végző szakembert, aki hozzáférhet a rendszerhez és teljes körű távoli karbantartást végezhet: megelőző karbantartást, a rendszer finomhangolását, valamint az üzemzavarok azonnali elhárítását.

Az IFTTT (IF This Then That) feltételvezérelt automatizálási szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy különböző alkalmazások, webes szolgáltatások vagy eszközök automatikusan elindítsanak bizonyos műveleteket az Aquarea rendszeren.

A szolgáltatás segítségével csatlakoztathatja Aquarea készülékét a hangasszisztenshez, e-mail üzenetben értesülhet arról, ha az Aquarea hibát észlel, vagy automatikusan bekapcsolhatja Aquarea készülékét fűtés üzemmódban, ha a külső hőmérséklet a megadott szint alá csökken.

Aquarea Service Cloud

Főbb funkciók címszavakban

 • Felügyelet
 • Vezérlés
 • Exportálható statisztikák
 • Meghibásodás előrejelzése
 • Távoli szerviz
 • Fejlett távoli karbantartás

Műszaki adatok

 • Aquarea kompatibilitás: J és H generáció
 • Csatlakozási pont: CN-CNT Aquarea csatlakozó (csak J és H generáció esetében)
 • Csatlakozás az otthoni routerhez: Wifi vagy vezetékes LAN
 • Hőérzékelő: A távvezérlő érzékelőjét is tudja használni
 • Kompatibilitás táblagép vagy PC böngészőjével*

* Ellenőrizze a böngésző és a verzió kompatibilitását!
1. LAN / 2. Aquarea csatlakoztatása CN-CNT-vel

Hőszivattyú kalkulátor

Ezt a videót azért készítettük, hogy bepillantást adjunk az Aquarea Smart & Service Cloud mobilos alkalmazás használatába és röviden összefoglaljuk az elérhető okos funkciókat, távoli monitoring és szerviz lehetőségeket. Erről további információt ezen az oldalon, vagy a Panasonic Aquarea hőszivattyúk és a Smart & Service Cloud témájában az alábbi videókban talál:

További videóink

Aquarea Service Cloud felhőalapú távfelügyelet Panasonic hőszivattyúkhoz

Aquarea Smart Cloud felhőalapú távfelügyelet Panasonic hőszivattyúkhoz

A Panasonic levegő-víz hőszivattyú rendszere: Aquarea koncept videó

Aquarea T-CAP duplacsöves hőcserélő

Hőszivattyúval kapcsolatos kedvezmények

Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán
támogatás
Panasonic hőszivattyúk
Nyeremény
Panasonic hőszivattyúk
ajándék
Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán
Ajánlatkérés

támogatás

HŐSZIVATTYÚS ÉS NAPELEMES RENDSZER 50% ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

A felújítási program keretein belül hőszivattyús és napelemes rendszerét akár fél áron is megvalósíthatja! Ez a támogatás legkésőbb 2022. december 31-ig igényelhető. Siessen, hogy ne maradjon le a lehetőségről!

 

Otthonfelújítási támogatás
Hőszivattyús rendszerek

Nyeremény

PANASONIC HŐSZIVATTYÚS NYEREMÉNYJÁTÉK AKÁR 1.000.000 Ft ÉRTÉKŰ DÍJJAL

A nyereményjáték keretében Panasonic hőszivattyú vásárlása esetén egy-egy szerencsés végfelhasználó visszanyerheti a készüléke árát! Levegő-víz hőszivattyú vásárlás esetén 1.000.000 Ft-ig terjed a nyeremény összege.

 

Részletek
Nyereményjáték

ajándék

AJÁNDÉK SMART CLOUD SZOLGÁLTATÁS AQUAREA HŐSZIVATTYÚK MELLÉ

2021. március és október között vásárolt J vagy H generációs Panasonic Aquarea hőszivattyújához ajándékba kapja a távfelügyeleti modult! Ezzel az okos szolgáltatással bárhonnan ellenőrizheti és szabályozhatja hőszivattyús rendszere működését és akár a szervizelés is megoldható helyszíni kiszállás nélkül.

 

Részletek
Panasonic applikáció

Ajánlatkérés

Szeretné megtudni, hogy mekkora hőszivattyús rendszer szükséges a 0 Ft-os fűtésszámlához?

Pár egyszerű lépéssel gyorsan és könnyedén készíthet becslést. Legyen szó meglévő vagy még csak épülő ingatlanról, a Wagner Solar hőszivattyú rendszer kalkulátora kiszámítja az Ön számára megfelelő hőszivattyús rendszer hozzávetőleges méretét és várható éves fogyasztását.

 

Hőszivattyú kalkulátor
Kalkuláljon és kérje árajánlatunkat!

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 314 1527 -es telefonszámon vagy az info@wagnersolar.hu e-mail címen. Szakértő kollégáink díjmentesen konzultálnak Önnel.

Ajánlatkérés
Hírlevélre feliratkozás