Miért a Wagner Solar? Mellettünk szól 8 biztos érv

Rólunk Közzétéve: 2021.11.02.

Segítség a biztonságos döntéshez hosszú távra

 

Egy napelemes rendszer évtizedekre szóló, milliós nagyságrendű beruházás, ezért nem mindegy, hogy kire bízza a megvalósítását. A választási lehetőségek köre széles: a megnövekedett piaci igény táptalaján újabb és újabb napelem telepítő cég jött létre, melyek különböző paraméterű és márkájú termékeket, szolgáltatásokat, garanciális feltételeket kínálnak. Az ajánlatok áradatában az átlag felhasználó nehezen igazodhat ki. A tisztánlátást és a magabiztos döntést több lehetséges buktató kockázata nehezíti:

 • Az ajánlatok más és más tényezőket vonultatnak fel, ezért sok esetben nem lehet őket egy az egyben összehasonlítani.
 • Nem csak a vevői, hanem az értékesítési szempontok is érvényesülhetnek egy ajánlat összeállításakor.
 • A hirdetések és a weboldalak vonzó vizuális tartalmai és a jól megfogalmazott kommunikáció sajnos nem mindig fedi a valóságot.
adatok összehasonlítása

Kimerítő dilemma helyett céltudatos választás

Az alapos utánajárás nem csak ajánlott, de feltétlenül szükséges! Számos fórum és csoport jött létre, ahol napelem tulajdonosok osztják meg tapasztalataikat a leendő beruházókkal.  A különböző vélemények, ajánlások segíthetik a választást, és általuk lehetőség nyílik a témában való jártasság elmélyítésére és az aktuális napelemes piac általános felmérésére is. Azt azonban fontos szem előtt tartani, hogy ezekben a közösségekben mindenki szubjektíven, a saját szempontrendszere alapján, egyéni látásmódjával átitatott információt oszt meg.

Mindenki számára ajánlott kiindulási pont a saját szempontrendszer összeállítása, az elvárások és az esetleges kizáró okok fontossági sorba állítása.

A kezdeti elképzelések idővel letisztulnak, finomodhatnak vagy alakulhatnak a kapott információk alapján.

Az alábbiakban felsorakoztattunk 8 olyan tényezőt, melyet mi, a Wagner Solar Hungária-nál kiemelt prioritással kezelünk, ezért ajánljuk a napelem iránt érdeklődők figyelmébe.

Wagner Solar Hungária napelemes rendszer telepítés

Miért a Wagner Solar? 8 biztos érv:

 • Közel 20 év piaci és szakmai tapasztalat ikon1. Több mint 20 év piaci és szakmai tapasztalat Cégünk 2002-es alapításától kezdve több, mint 3.000 napelemes rendszert telepítettünk az országban. Közel 20 éves szakmai munkánk meghatározó a hazai megújuló energia hasznosítás területén.
 • Piaci átlag feletti garanciaidők ikon2. Piaci átlag feletti garanciaidők A Wagner Solar Hungária Kft. kínálatában minőségi termékek és már bizonyított, megbízható márkák foglalnak helyet. A SolarEdge inverterekre akár 20 év, a Hyundai napelemekre 25 év termékgaranciát biztosítunk.
 • Ikon, nagyító - Wagner Solar3. Pénzügyi stabilitás A Dun & Bradstreet — nemzetközi üzleti információszolgáltató és cégminősítő — a Wagner Solar Hungária Kft.-t a pénzügyileg legstabilabb cégek egyikének nyilvánította AAA (tripla A) Bisnode minősítéssel, melyet a cégek csupán 0,63%-a kapott Magyarországon.
 • Rendszeres szakmai képzések ikon4. Rendszeres szakmai képzések, magasan képzett munkaerő Értékesítőink, műszaki munkatársaink, telepítőink magasan képzett szakemberek. Ez a garancia az általunk kivitelezett rendszerek hosszú távú kifogástalan működésére és ügyfeleink elégedettségére.
 • Természeti károk elleni védelem ikon5. 1 év ajándék biztosítás a természeti károk elleni védelemért A Wagner Solar Hungária Kft. az általa telepített napelemes rendszerekhez 1 évre szóló, bárminemű természeti kár ellen védelmet nyújtó biztosítást ad ügyfeleinek ajándékba.
 • Törvényi előírások ikon6. Törvényi előírások, szabványok betartása A Wagner Solar Hungária Kft. a munkavégzés minden területén, mindig a legfrissebb törvényi előírások és szabványok betartásával végzi tevékenységét, legyen szó műszaki, munkavédelmi, vagy egyéb területről.
 • Garantált üzemeltetési és termelési információk ikon7. Garantált üzemeltetési és termelési információk A SolarEdge hivatalos magyarországi forgalmazójaként telepített smart napelemes rendszereink esetében monitoring alkalmazáson keresztül bármikor, bárhonnan ellenőrizheti rendszere megfelelő működését, termelését.
 • Vállalati felelősség biztosítás ikon8. Vállalati felelősség biztosítás A Wagner Solar Hungária Kft. az építési és szerelési tevékenységek szinte teljes kockázati körére kiterjedő kiemelt biztosítással rendelkezik.

Kérdése van?

További részletekért forduljon hozzánk bizalommal!

Szakértő kollégáink díjmentesen konzultálnak Önnel telefonon (+36 70 314 1527) vagy e-mailben (info@wagnersolar.hu).

Ajánlatkéréshez javasoljuk ajánlatkérő űrlapunk kitöltését, mely 1 percet vesz igénybe és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ajánlatkérés
Hírlevélre feliratkozás