Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022

Napelem 30 év garanciával

SolarWatt üveg-üveg napelem

Német napelem

Azoknak ajánljuk, akiknek fontos a biztonság és megbízhatóság. A Németországban gyártott SolarWatt napelemek közül az üveg-üveg paneleket ajánljuk figyelmébe, melyekre a gyártó 30 év termékgaranciát biztosít.

bővebben az üveg-üveg napelemekről
Napelem panelek

30 év termékgarancia, 30 év teljesítmény garanciával. A SolarWatt üveg-üveg napelemekkel hosszú távon tervezhet. A magas minőség és a kiemelkedő garancia nagy előnye ezeknek a paneleknek.

30 év garancia

SOLARWATT ÜVEG-ÜVEG NAPELEM

Ön a 10 év garanciát vagy a 30-at választaná? Ha gondolkozik a kérdésen, akkor van még egy indokunk, hogy a 30 év mellett tegye le a voksát. A SolarWatt üveg-üveg napelemek vásárlása esetén a gyártó 5 év teljes körű garanciát biztosít.

  • fázisok Magasabb hozam az üveg-üveg technológiának köszönhetően
  • Gyorsan feltölthetjük elektromos autónkat, felfűthetjük a medencét, stb. Jobban ellennáll az ideőjárási viszontagságoknak
SolarWatt Keret nélküli félig átlátszó napelem

Magában foglalja a természeti károk és lopás esetén a kártérítést, sőt a biztosítás a teljes rendszerre kiterjed, az invertert és a kábeleket is beleértve.

5 év biztosítás

Hagyományos SolarWatt napelem

Akinek nem a garancia az elsődleges, hanem a jó ár-érték arány és a német minőség, annak a SolarWatt monokrostályos napelemeit ajánljuk, 10 év termékgaranciával. Az 5 év biztosítás ezekre a napelemekre is vonatkozik!

És ha mindez nem lenne elég… Hozzon ki 25%-kal magasabb teljesítményt napelemes rendszeréből SolarWatt napelemekkel és SolarEdge inverterrel!

Bővebb információ az 5 év biztosítésról

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 314 1527 -es telefonszámon vagy az info@wagnersolar.hu e-mail címen. Szakértő kollégáink díjmentesen konzultálnak Önnel.

Ajánlatkérés

Solarwatt napelem terhelés tesztek

A Német gyártó többféle tesztettel is bemutatja napelemeik starpabíróságát. Az üveg-üveg napelemek tűzön vízen át bírják a strapát. Még egy autó súlyát is elbírják.

Nézze meg videóinkat és bizonyosodjon meg róla saját szemével!

További videóink

SolarWatt napelem karcolás teszt

SolarWatt napelem tűzteszt

SolarWatt napelem jégteszt

SolarWatt napelem strapabírósága