Azuri klímák és hőszivattyúk már elérhetőek kínálatunkban

Hőszivattyú, Klíma Közzétéve: 2023.11.10.

Örömmel jelentjük be, hogy új márkával bővítjük klíma és hőszivattyú palettánkat. Mostantól kínálatunkban az Azuri termékei is megvásárolhatóak.
A horvát gyártó klíma, valamint hőszivattyú termékei egyedülállóak ár – érték arány tekintetében.
A készülékek formavilágát és tudását tekintve felveszik a versenyt a kategórián belül jól ismert márkák prémium kategóriás darabjaival.

HA VALAMI IGAZÁN HASZNOS AJÁNDÉKOT KERES…

Az ünnepek közeledtével mindannyian arra törekszünk, hogy szeretteink közelében töltsünk néhány kellemes napot és az év vége egy kis pihenéssel teljen.

Ha Ön is éppen ajándékot keres az évvégi forgatagban, de még nem találta meg az igazit lepje meg az egész családot karácsonyra egy vadonatúj Azuri klímával, hogy teljes kényelemben  teljenek az ünnepek. Biztos lehet benne, hogy ez egy remek választás lesz a család minden tagja számára.

Keresse az Azuri klímákat a Wagner Solar kínálatában!

 

Ajánlatkérés

Mit érdemes tudni az Azuri klímákról?

Az Azuri légkondicionálók lehetővé teszik, hogy kellemes környezetben élvezhesse az otthon töltött időt.
A beltéri egységek nagy teljesítménye, magas fokú energiahatékonysága, modern kialakítása és letisztult megjelenése tükrözi a minőséget. Megbízhatóságuk és kifinomultságuk különbözteti meg őket kategóriájukon belüli versenytársaiktól.
Ezeket a tulajdonságaikat látván kifejezetten jó választásnak bizonyulnak bármilyen típusú ingatlanba, kisebb irodákba és cégekbe is.
Egészséges és biztonságos környezetet biztosítanak, köszönhetően nagy teljesítményű szűrőinek, melyek eltávolítják a baktériumokat, a port, a szagokat és egyéb szennyeződéseket a levegőből. Ez az okos funkció nem mellesleg fűtés üzemmódban is elérhető.

A fali egységek mindegyike szabványos, integrált Wi-Fi interfésszel rendelkezik, mely lehetővé teszi a légkondicionáló vezérlését bármely okos eszközről, a világ bármely pontjáról, kényelmet és rugalmasságot kölcsönözve felhasználójának.

Ajánlatkérés

Miért érdemes az Azuri márkát választani?

 • dokumentum jóváhagyásaModern, kompakt kialakítás
 • InformációMulti-split rendszer a többszobás légkondicionálásért
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánI-Feel érzékelő a kívánt hőmérsékletért
 • Wagner Solar DunakesziWi-Fi interfész
 • Állítható kijelző
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánHalk éjszakai üzemmód

Bemutatjuk Azuri hőszivattyúinkat

Az Azuri Vezuri hőszivattyú intelligens menedzsmenttel rendelkezik, felhasználóbarát és különféle funkciókat tartalmaz, mint például: pihenés üzemmód, távollét üzemmód, csendes működés, előre beállított csendes működés, óra időzítő, heti időzítő, padlófűtés beállításai, időjárásfüggő működés.
A hűtés hatékonysága megfelel az európai A ++ osztály energiahatékonyságnak.
A szivattyú és a motor elemei pedig megfelelnek az EU Eco-irányelv követelményeinek.

Ajánlatkérés

Tudta?

A horvát székhelyű gyártó klímái fűtésre és hűtésre is kiválóak. Csendes üzemmód jellemző rájuk, 23 dB(A), arról nem is beszélve, hogy energiahatékony készülékek.
Multisplit klímák esetében pedig egy kültéri egységre akár 5 beltéri egység is rácsatlakoztatható, így nem igényel különösebb külső homlokzati átalakítást.
Az Azuri klímaberendezések esetében Cold Plasma filter elnevezésű légtisztító rendszer gondoskodik a kristálytiszta levegőről.
Legújabb márkánk modern kialakítású, okos funkcióval ellátott termékei már személyesen is megtekinthetőek bemutatótermünkben.

Miért válasszon minket?

Az elmúlt évek során folyamatosan arra törekedtünk, hogy a piacon fellelhető legújabb technológiájú, minőségi és megbízható termékeket kínáljunk ügyfeleink számára. Hosszú távon tervezünk, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy családunk minden tagja a Wagner Solar Hungária Kft. csapatát erősíti.

 • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől! Minőség és megbízhatóság 2002 óta
 • 25 év garancia Csúcstechnológia 25-30 év garanciával
 • napelemes rendszerrel nemcsak elektormos áramot állít elő, de növeli az ingatlan értékét is Kulcsrakész megoldások: a tervezéstől a kivitelezésig
 • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől! Színes termékpaletta, komplex energetikai megoldások
 • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől! Elérhető árak, finanszírozási tanácsadás
 • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől! Több, mint 5500 telepített rendszer
Magyarbrand 2022
Tanácsadás szakértőtől

Ne szalassza el a lehetőséget! Kérjen ajánlatot most!

Kérje árajánlatunkat az ajanlat@wagnersolar.hu e-mail címen! Vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon.