Magasabb gyártói jótállás a Hyundai napelemekre

Napelem

Hyundai s350sg napelem

Hyundai napelemek garanciája

Változott a Hyundai napelem modulok gyártói garanciája, így mostantól a termékgarancia 12 évről 20 évre emelkedett a shingled cell panelek esetén, a teljesítménygarancia továbbra is 25 év.

A Hyundai napelemek magyarországi forgalmazójaként elmondhatjuk, hogy tapasztalataink nagyon pozitívak a termékkel kapcsolatban, garantált a jó minőség és a megbízhatóság.

A Hyundai napelemek előnyei

 • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtőlVersenyképes ár Jó ár-érték arány, kiváló minőség kedvező áron.
 • Gyorsan feltölthetjük elektromos autónkat, felfűthetjük a medencét, stb.PERC ZSINDELY TECHNOLÓGIA Kiemelkedő hatékonyság, nagyobb teljesítmény alacsony besugárzás
 • Gyorsan feltölthetjük elektromos autónkat, felfűthetjük a medencét, stb.MEGBÍZHATÓ Köszönhetően a globális márkának és stabil pénzügyi háttérnek. A hosszú távú garancia biztosított.
 • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtőlKorrózióálló Szélsőséges környezeti körülményekre letesztelve (pl.: sós pára, ammónia).
 • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtőlAnti LID/PID A fény és pontenciál okozta degradáció megszüntetve, a magasabb aktuális hozamért.
 • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtőlMECHANIKAI ELLENÁLLÁS Az edzett üveg és a megerősített stabil alumínium keret ellenáll a zord időjárási körülményeknek.
 • napenergiaUL/VDE TESZTLABOR UL/VDE minősítésű laboratóriumok által tesztelve.
 • Gyorsan feltölthetjük elektromos autónkat, felfűthetjük a medencét, stb.Magas garanciaidő Termékgarancia: 20 év Teljesítménygarancia: 25 év

Termékkínálatunk

Hyundai napelem

 • Monokristályos napelem
 • Shingled cell technológiával
 • 60 és 72 cellás változatban
 • Folyamatosan növekvő teljesítményben

 

bővebben
Hyundai napelem panelek

A Hyundai Solar-ról

1972-ben alapított Hyundai Heavy Industries (HHI) az egyik legmegbízhatóbb név a nehézipari szektorban. Globális vezetőként és innovátorként, a Hyundai Heavy Industries elkötelezett a jövőbeli növekedésért, így komolyan fejleszt és befektet a megújuló energia területén.

A HHI alaptevékenységeként elindulva, a Hyundai Solar (Hyundai Heavy Industries Green Energy) egy független vállalat és 2016 decemberétől egyben leányvállalata a HHI-nek. Ez a legnagyobb és legrégebb óta fennálló napelem cella és modulgyártó Dél-Koreában, több mint 800 MW modulgyártási kapacitással.

Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől!

Kérje ingyenes ajánlatunkat és 1 munkanapon belül már küldjük is Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Referenciáink

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

Pintér L. , Pintér L.Budapest

„Kitűnő választásnak bizonyult, hogy a sok napelem-telepítő cég közül éppen, a Wagner Solár Hungária Kft. mellett döntöttem. Munkájukat minden igényt kielégítően, határidőre elvégezték. A magas műszaki színvonalú rendszer megbízható működését gyártói garancia is szavatolja. Terméktámogatási rendszerük révén pedig naponta ellenőrizhetem a telepített napelem-rendszer hatékony működését.„

Sz.K. , 2016Mogyoród

„Jó határidővel vállalt, teljes körű, rugalmas ügyintézéssel végzett gyors, szakszerű munka. A házban csak minimális “felfordulást” okoztak, amit lehetett, kívülről oldották meg. A napelem termelés online folyamatosan követhető (Érdekesség, hogy nyáron vidéken tartózkodva ebből tudtam meg, pontosan milyen idő van otthon, mert a napsütéses, ill. a felhős, esős idő a grafikonon jól látható).”

T.Z. – 2015 ügyfél

Megbízható, korrekt partner, minőségi megoldásokkal.

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte