Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Autótöltő referencia

Megvalósult rendszerek történetei

Szigethalom

Ügyfelünk elektromos autót vásárolt, amihez kapott gyári 230 V-os (konnektorba dugható) töltőt. Miután megunta, hogy sokáig tart az autótöltés, felkeresett minket, hogy megtaláljuk a számára legmegfelelőbb megoldást.

Technológia, termékek kiválasztása

Egy fix Fronius töltőpont telepítése mellett döntött, mert Fronius napelem rendszere mellé márkaazonos töltőt szeretett volna, így egy applikáció segítségével nyomon követheti a napelemes termelését és az autó töltését is.

 

Ajánlatkérés
  • elektromos autóAutótöltő: Fronius Go töltő, 22 kW
  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánElhelyezés: Beltér, garázs

Végeredmény

A töltő számára kialakított csatlakozási pont a lakáselosztóból lett kivezetve, falon kívüli szereléssel, kábelcsatornával. Erre a csatlakozási pontra a töltő számára dedikáltan felszerelésre került egy 8 modulos kiselosztóban áramvédő kapcsoló és egy kismegszakító is, amely a biztonságért felel. A töltő a kis hálózati kapacitás miatt le lett korlátozva 11 kW-ra, ami azt jelenti, hogy 6-7 óra alatt tudja feltölteni az elektromos autóját.

Tanácsadás szakértőtől

Ne szalassza el a lehetőséget! Kérjen ajánlatot most!

Kérje árajánlatunkat az ajanlat@wagnersolar.hu e-mail címen! Vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon.