Nyílt hónap 2022 április

Hőszivattyú, Napelem, Szolgáltatások Közzétéve: 2022.03.16.

Egymást érik a pályázatok, támogatások, egyre nagyobb figyelem szegeződik a megújuló energiák használatára, a szolgáltatóktól való függetlenedés lehetőségére. Mivel az 50% Otthonfelújítási program keretein belül érdemes júliusig elkezdeni az engedélyeztetési folyamatot, hogy ne csússzon ki senki a határidőből, ezért áprilisban ismét nyílt hónapot tartunk Dunakeszin található központunkban, ahol  készséggel állunk mindenkinek a rendelkezésére, ha kérdése lenne.

Kollégáink újra várják Önt irodánkban, ahol lehetőség van a személyes napelemes vagy hőszivattyús szaktanácsadásra. A tanácsadáson kívül tematikus napokat tartunk, minden alkalommal aktuális témák feldolgozásával, megújuló energiás rendszerek bemutatásával.

Nyílt hónapunk keretein belül minden új ügyfelünknek 1 év biztosítást kínálunk a komplett napelemes rendszerre!

 

Április 5-től nyílt hónap

Április 5. és 29. között minden kedden és csütörtökön várjuk az érdeklődőket, amikor előzetes regisztráció alapján egy személyes konzultáció keretein belül kaphatnak naprakész információkat, kalkulációkat, ajánlatokat felmerülő kérdéseikre, igényeikre.

Minden csütörtöki napon más-más közérdekű, megújuló energiákat, pályázati lehetőségeket érintő téma is feldolgozásra kerül egy-egy rövid előadás keretein belül, szakértő kollégáink tolmácsolásában.

Ha megújuló energiás beruházáson gondolkodik, kérdései vannak vagy valamelyik előadásunk érdekli, regisztráljon és foglaljon időpontot.

Annak érdekében, hogy biztonságosan valósuljanak meg a személyes szaktanácsadások, egy teljes hónapon át nyílt napokat tartunk. Regisztráljon Ön is egy keddi vagy csütörtöki időpontra! A bemutatótermünkbe tartózkodók számát limitáljuk, ezzel garantálva a biztonságos körülményeket. Helyszín: 2120 Dunakeszi, Fóti út 92.

napelem tervezés

Előadások

2022. április 7.

Minden, amit az 50% támogatásról tudni kell napelemes beruházás esetén Előadás időpontja: 2022. április 7 – 13:00-14:30

További információ

2022. április 14.

Megújuló energia megoldások építkezőknek (napelem + hőszivattyú) Előadás időpontja: 2022. április 14 – 13:00-14:30

További információ

2022. április 21.

Milyen típusú napelemes rendszert telepítsek? Előadás időpontja: 2022. április 21 – 13:00-14:30

További információ

2022. április 28.

Hasznos tudni – garanciaidők, buktatók, EV töltés Előadás időpontja: 2022. április 28 – 13:00-14:30

További információ

Miért érdemes regisztrálni a személyes konzultációra?

 • Kollégáink alaposan felmérik igényit
 • Szimulációt készítünk a napelemes rendszerről
 • Egy működő példán keresztül megmutatjuk a monitoring rendszert
 • Élőben megtekintheti a beépítésre szánt napelemeket, invertereket vagy hőszivattyús rendszert
 • Azonnali árajánlatot készítünk
Ugyfel Konzultacio
 • Informáljuk az aktuális pályázati lehetőségekről
 • Megkeressük, hogy Ön számára melyik finanszírozási megoldás a legoptimálisabb
 • Új építésű ingatlan esetén komplett tanácsadást adunk fűtésre, hűtésre és áramtermelésre is
Regisztrálok
Komplex épületgépészeti vezérlés, szabályozás kiépítését vállaljuk

Mit kínálunk Önnek?

 • Napelem monitoring, távfelügyelet

  Teljeskörű monitoring

 • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől

  Kulcsrakész megoldások Tervezéstől a kivitelezésig

 • Referenciáink önmagukért beszélnek

  Teljeskörű ügyintézés

 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán

  25 év termékgarancia Hyundai napelemekre

 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán

  akár 20 év termékgarancia SolarEdge inverterekre

 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán

  Hivatalos szervizpartner

 • elektromos autó

  Elektromos autótöltési opciók

Miért a Wagner Solar? 8 biztos érv:

 • Közel 20 év piaci és szakmai tapasztalat ikon1. 20 év piaci és szakmai tapasztalat Cégünk 2002-es alapításától kezdve több, mint 3.000 napelemes rendszert telepítettünk az országban. 20 éves szakmai munkánk meghatározó a hazai megújuló energia hasznosítás területén.
 • Ikon, nagyító - Wagner Solar5. Pénzügyi stabilitás A Dun & Bradstreet — nemzetközi üzleti információszolgáltató és cégminősítő — a Wagner Solar Hungária Kft.-t a pénzügyileg legstabilabb cégek egyikének nyilvánította AAA (tripla A) Bisnode minősítéssel, melyet a cégek csupán 0,63%-a kapott Magyarországon.
 • Garantált üzemeltetési és termelési információk ikon2. Garantált üzemeltetési és termelési információk A SolarEdge hivatalos magyarországi forgalmazójaként telepített smart napelemes rendszereink esetében monitoring alkalmazáson keresztül bármikor, bárhonnan ellenőrizheti rendszere megfelelő működését, termelését.
 • Piaci átlag feletti garanciaidők ikon6. Piaci átlag feletti garanciaidők A Wagner Solar Hungária Kft. kínálatában minőségi termékek és már bizonyított, megbízható márkák foglalnak helyet. A SolarEdge inverterekre akár 20 év, a Hyundai napelemekre 25 év gyártói garanciát biztosítunk.
 • Természeti károk elleni védelem ikon3. 1 év ajándék biztosítás a természeti károk elleni védelemért A Wagner Solar Hungária Kft. az általa telepített napelemes rendszerekhez 1 évre szóló, bárminemű természeti kár ellen védelmet nyújtó biztosítást ad ügyfeleinek ajándékba.
 • Rendszeres szakmai képzések ikon7. Rendszeres szakmai képzések, magasan képzett munkaerő Értékesítőink, műszaki munkatársaink, telepítőink magasan képzett szakemberek. Ez a garancia az általunk kivitelezett rendszerek hosszú távú kifogástalan működésére és ügyfeleink elégedettségére.
 • Vállalati felelősség biztosítás ikon4. Vállalati felelősség biztosítás A Wagner Solar Hungária Kft. az építési és szerelési tevékenységek szinte teljes kockázati körére kiterjedő kiemelt biztosítással rendelkezik.
 • Törvényi előírások ikon8. Törvényi előírások, szabványok betartása A Wagner Solar Hungária Kft. a munkavégzés minden területén, mindig a legfrissebb törvényi előírások és szabványok betartásával végzi tevékenységét, legyen szó műszaki, munkavédelmi, vagy egyéb területről.

Ne csússzon ki a határidőből!

Közeleg a szaldó elszámolás mellett történő szolgáltatói szerződéskötés lehetőségének, és az 50%-os Lakásfelújítási Programba történő becsatlakozás határidejének a végdátuma. Ne habozzon! Látogasson el hozzánk, ahol kellemes körülmények között átbeszélhetjük jövőbeni beruházását.

Tegye a napfényt pénztárcájába!

Regisztrálok
Tanácsadás szakértőtől