Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Napelemes rendszer állami támogatással

30 év gyártói termékgarancia a napelemre és 12 év az inverterre! Német minőség, élethosszig tartó megtakarítás. Megvalósítjuk álmai rendszerét tervezéstől a kivitelezésig! Ne késlekedjen tovább, használja fel az alanyi jogon járó állami támogatást!

Hozza ki napelemes rendszeréből a maximumot!

Amennyiben szeretné 0 Ft-ra csökkenteni villanyszámláját, jó helyen jár. 13 éves munkánk során, több, mint 800 családi házban, intézményben, cégnél csökkentettük az energiaköltségeket. Nem csupán a tervezést, hanem a teljes rendszer kivitelezését és a hálózati csatlakozási ügyintézést is ellátjuk, ezzel megkönnyítve az Ön életét. Kollégáinkkal ingyenesen konzultálhat és a helyszíni felmérést követően megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást, mely időtálló és költséghatékony. Sokan nem tudják, hogy alanyi jogon vissza nem térítendő állami támogatást is igénybe vehetnek, melynek ügyintézésében szintén segítünk.

Számolja ki, hogy hány napelemre lenne szüksége!

Legújabb technológia – magasabb teljesítmény

Napelemes rendszeréhez a SolarEdge invertereket ajánljuk, melynek köszönhetően akár negyedével megnövelheti napelemes rendszere teljesítményét.

Hogyan?

Ritkán tökéletes egy ház fekvése, tájolása, de árnyékolás is okozhat problémát egy-egy beruházásnál. Azonban ezek a problémák a legújabb technológiával megoldhatók. A SolarEdge inverrel a maximumot hozhatjuk ki rendszerünkből, hiszen az árnyékolás okozta teljesítménycsökkenés kiküszöbölhető, a rendszerbe több méretű, márkájú napelem is integrálható, így javíthatunk a hely kihasználáson és a későbbiekben is bővíthető marad a rendszer. Sőt, a monitoring rendszernek köszönhetően minden egyes modul termelése egyenként nyomon követhető, így a garancia is könnyebben érvényesíthető.

Napelem – évtizedekre garantált hatékonyság

A SolarWatt napelemeket Németországban gyártják és üveg-üveg paneljeire 30 év termékgaranciát ad a gyártó. Összességében a SolarEdge inverterrel és a SolarWatt napelemekkel a hagyományos rendszerekhez képest akár 25%-os teljesítménynövekedést érhetünk el. Mennyire strapabíró? Hát ennyire:

Napelem kalkulátor

Ön is szeretne állami támogatást napelemes rendszeréhez?

Az állam alanyi jogon járó állami támogatási konstrukciókat kínál, melyek segítségével Ön is igénybe veheti a támogatást napelemes rendszere megvalósításához.

Éljen az állami támogatás adta lehetőséggel!

Jelentkezem az ingyenes konzultációra!