Ismét büszkék lehetünk

Rendezvény, Rólunk Közzétéve: 2023.10.12.

Újabb rangos elismerésben részesült cégünk

Szakmai zsűri ítélte, többek között a Wagner Solarnak a Best Managed díjat, melyet igen impozáns környezetben, egy ünnepélyes rendezvény keretei között vehettünk át. A rangos elismerés a magántulajdonban lévő vállalatok támogatására és elismerésére jött létre. Független szakmai zsűri pedig 16 magyar magánvállalkozásnak ítélte oda a rangos elismerést.

A Best Managed Companies (Kiválóan Vezetett Vállalatok) program a Deloitte Private globális üzleti mentorprogramja, amely a helyi magántulajdonban lévő vállalatok támogatására és elismerésére jött létre. A 2023-as programban a független szakmai zsűri 16 magyar magánvállalkozásnak ítélte oda a rangos Best Managed elismerést. 

Tudta?

A programot 1993-ban indították el Kanadában, ahol azóta is sikeresen működik és mára már az ország egyik vezető üzleti mentorprogramjának számít. Jelenleg összesen 48 országban van jelen, többek között az európai országok többségében, az Egyesült Államokban, valamint Dél-Amerika és Ázsia több országában.

Szeptemberben megrendezésre került a Deloitte Private üzleti mentorprogramja Magyarországon mely a kiválóan vezetett magánvállalkozások munkáját ismeri el évről-évre. A díjazottak listájáról egy 16 fős szakmai zsűri dönt, ezért is jelent komoly elismerést egy vállalkozás életében.
A program során a független szakmai zsűri döntött arról, hogy mely cégek kapják meg a Best Managed  minősítést.

A Best Managed (Kiválóan Vezetett) minősítéssel rendelkező vállalkozások számos olyan közös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a folyamatos és fenntartható növekedést. Egyik ilyen tulajdonság, hogy az elmúlt évekre jellemző kihívásokkal teli gazdasági környezetben is képesek voltak a változásokra lehetőségként tekinteni. Elkötelezettségüknek, rugalmasságuknak és előre tekintő gondolkodásmódjuknak köszönhetően sikerült fenntartaniuk a fejlődést. – mondta dr. Kóka Gábor, a Deloitte Private közép-európai régiójának vezető partnere.

A zsűriben olyan illusztris emberek foglaltak helyet, mint Baksay Gergely, a Magyar Nemzeti Bank közgazdasági elemzésekért és versenyképességért felelős ügyvezető igazgatója, Dr. Csillag Sára, a Budapesti Gazdasági Egyetem, Akadémiai Fejlesztési Rektorhelyettese, Rolek Ferenc, az MGYOSZ alelnöke, Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde Zrt. vezérigazgatója és Wolf László, az OTP igazgatósági tagja és vezérigazgató-helyettese alkotta.

Cégünk életében ez a mentorprogram egy kiváló lehetőség arra, hogy, mint  családi kézben lévő hazai magánvállalat teljes körképet kapassunk a globális vezető gyakorlatokhoz képest. Mindezek mellett tagjai lehetünk egy hazai és egy nemzetközi Best Managed vállalatokból álló közösségnek.
Ismét büszkék vagyunk. Köszönjük szépen.

Tanácsadás szakértőtől

Ne szalassza el a lehetőséget! Kérjen ajánlatot most!

Kérje árajánlatunkat az ajanlat@wagnersolar.hu e-mail címen! Vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon.