Ügyfeleink véleménye 2016

Ügyfélvélemény

Fontosak számunkra ügyfeleink és célunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk számukra. Éppen ezért minden évben kikérjük ügyfeleink véleményét és válaszaik alapján értékeljük munkánkat. Ennek célja az, hogy a vélemények alapján tovább javítsuk termékeink és szolgáltatásunk színvonalát.

A felmérést a 2016 évre is elkészítettük.

A visszajelzések tükrében

A válaszadók a feltett kérdésekre egy 1-6-os skálán osztályozhattak bennünket, amelyen az 1-el az elégedetlenségüket, míg a 6-al a kiemelt pozitív véleményüket fejezhették ki. Ahogy az a táblázatban is jól látható, 5 fölötti átlagot értünk el minden kérdésnél. Ügyfeleink osztályozták a teljes folyamatot egészen a kapcsolatfelvételtől a kivitelezésig, vagyis a telepített rendszer megfelelőségét, annak hatékonyságát, a szerelés minőségét, a határidők betartását, sőt még munkatársaink segítőkészségét és problémamegoldó-képességét is értékelték.

Az átlagot tekintve 5,5-ös értéket értünk el, amire büszkék vagyunk. A válaszok alapján célunk, hogy jövőre még magasabb eredményt érjünk el. Az eredményt azoknak a figyelmébe ajánljuk, akik még gondolkoznak, hogy milyen rendszert válasszanak és kivel is valósítsák azt meg.

Wagner Solar

Ügyfeleink véleménye, saját szavaikkal

Sümegi F.:” Korrekt, megbízható, megoldásra törekvő, hosszú távon gondolkodó társaság. Azt gondolom, hogy a partnerek kiválasztásán múlik 80%-ban, hogy az építkezés élmény, vagy nyűg. Az építkezésem ezen része élmény volt.”

Várszegi G.: „Nagyon elégedett vagyok a telepített rendszerrel. Az árajánlattól kezdve végig az a gondolkodás jellemezte a céget, hogy mi jó az ügyfélnek, azaz nekem. A telepítés végén kisebb technikai probléma merült fel, amit nagyon lelkiismeretesen hárítottak el, ők hamarabb jelezték, hogy látják a problémát, mint ahogy én jeleztem volna. Maximálisan meg vagyunk elégedve.”

Antal Z.: „A cég korrekt, pontos,a műszaki tartalom magas szintű.”

Nagy Á.: „2015 szeptemberben döntöttem el, hogy szeretném megvalósitani régi elképzelésemet. Több cégtől kértem ajánlatot, kettőtől helyszini felmérés, megbeszélés nélkül kaptam kivitelezési tervet… Egy cég pénzügyi referense érkezett ÁFA nélküli kivitelezési ajánlattal… Két cég munkatársai kerestek meg személyesen, végeztek helyszini felmérést, készitettek részletes ajánlatot. A Wagner Solar műszaki hátterével, garanciális feltételeivel, kivitelezési/engedélyeztetési/megvalósitási ütemezésével, ügyfélkezelésével, áraival számomra meggyőzőbb volt. Az időközben felmerült kérdésekre azonnal választ kaptam, az adminisztrációs nehézségeket megoldottuk. Elégedett ügyfélként csak ajánlani tudom. „

Néhány idézet, hogy miért minket választottak és hogyan is vélekednek rólunk

A kérdőívből az is kiderült, hogy ügyfeleink 92%-a jó szívvel ajánlja cégünket rokonainak, barátainak.

Köszönjük válaszaikat és bízunk benne, hogy az idei évben még jobb eredményt fogunk elérni.

Önnek is segíthetünk tervei megvalósításában? Szeretettel látjuk személyesen dunakeszi bemutatótermünkben, várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548-440-es telefonszámán!

J.-2016 ügyfél

Komplett ajánlatot adtak, klímaszereléssel együtt. Nagyon jó minőséget kínáltak, kompetensek voltak a kiállításon.

Z.-2016 ügyfél

Az ajánlott rendszer képessége számomra a legkedvezőbb volt.

G.-2016 ügyfél

Magas szintű szakmai hozzáértés, jó minőségű rendszerek, ügyfélközpontú gondolkodás.

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 314 1527 -es telefonszámon vagy az info@wagnersolar.hu e-mail címen. Szakértő kollégáink díjmentesen konzultálnak Önnel.

Ajánlatkérés