Perc -és cella technológia összehasonlítása

Napelem Közzétéve: 2023.10.14.

Jelen cikkünkben a Longi napelemeké a főszerep, megvizsgáljuk közelebbről, hogy pontosan mi a különbség a perc és a cella technológia között.
Az utóbbi években a monokristályos napelem előállítási költségének csökkenésével a technológia jelentős térnyerése figyelhető meg a polikristályos technológiával szemben. A mono technológia jelenleg a legelterjedtebb a világon, és a közeljövőben egyáltalán nem várható, hogy ez változni fog.

Ajánlatkérés

Perc technológia

A LONGi Solar mono PERC technológiájú napeleme magasabb hatásfokú, energiasűrűségű és energiahozamú, mint a hasonló mono technológiájú napelemek. Jobban teljesít alacsony fényintenzitás és magas környezeti hőmérséklet mellett. Lassabb a teljesítmény-degradációja, ezáltal a LONGi kedvezőbb teljesítmény garanciát vállal, mint ami az iparágban elterjedt.

A magasabb hatásfoknak és energiasűrűségnek köszönhetően a LONGi napelemekkel épített rendszereknek kisebb a helyigénye, és alacsonyabb a tartószerkezeti és villanyszerelési anyagköltsége, ezzel a legjobb fajlagos költségű energia megoldás a piacon. A LONGi napelemek minőségét a több mint 50 lépésből álló ellenőrzési rendszer biztosítja.
A PERC cella passzivált hátsó oldallal és lézeres barázdálási eljárással rendelkezik, ami jelentősen javítja a cella hatékonyságát.

Ajánlatkérés

  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán Kiemelkedően alacsony besugárzási teljesítmény
  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán Alacsony teljesítmény-hőmérséklet együttható
  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán Alacsony üzemi hőmérséklet
  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán Egyedi technológiai fejlesztések

A Longi félcellás technológiája

A félcellás szerkezet azt jelenti, hogy a napelem cellát két külön részre vágjuk infravörös lézerrel, ezáltal a felére csökkentjük a működési áramot.
A hőveszteség jelentősen csökken, és a modul teljesítménye 2% -kal nő.
A modul megbízhatósága is javul.

A Longi hitvallása szerint a műszeres mérések azt támasztják alá, hogy a nagyobb cellamérettel nő a deformáció valószínűsége (1,2 méteres szélesség vagy nagyobb), és ezzel a napelem panel fizikai sérülésének vagy a mikrorepedések kialakulásának kockázata is. Ezáltal nem kifizetődő a napelemek méretének folyamatos növelése a nagyobb teljesítmény elérésének érdekében.

LONGi Hi-MO 6

A HPBC (Hybrid Passived Back Contact) egy nagy hatékonyságú napelem-technológia új generációja, amely egyedülálló az elülső busbar mentes kialakításában.
A HPBC cella technológia jelentősen javíthatja a cella fényelnyelési és fotoelektromos konverziós képességeit a cella belső szerkezetének módosításával, és ezáltal hatékonyan növelheti a modul kimeneti teljesítményét.
A HPBC cellás technológiával felszerelt modulok nagyobb mennyiségű energiát képesek előállítani magas hőmérsékleten és alacsony besugárzási körülmények között, valamint kiváló moduldegradációs értékekkel is bírnak.
A globális energiatermelési szimulációk során a Hi-MO 6 modulok jelentős energiatermelési előnyt mutattak a PERC-termékekkel szemben, átlagosan akár 10%-kal magasabb energiatermeléssel, azonos körülmények között

Miért válasszon minket?

Az elmúlt évek során folyamatosan arra törekedtünk, hogy a piacon fellelhető legújabb technológiájú, minőségi és megbízható termékeket kínáljunk ügyfeleink számára. Hosszú távon tervezünk, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy családunk minden tagja a Wagner Solar Hungária Kft. csapatát erősíti.

  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől! Minőség és megbízhatóság 2002 óta
  • 25 év garancia Csúcstechnológia 25-30 év garanciával
  • napelemes rendszerrel nemcsak elektormos áramot állít elő, de növeli az ingatlan értékét is Kulcsrakész megoldások: a tervezéstől a kivitelezésig
  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől! Színes termékpaletta, komplex energetikai megoldások
  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől! Elérhető árak, finanszírozási tanácsadás
  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől! Több, mint 5500 telepített rendszer
Magyarbrand 2022
Tanácsadás szakértőtől

Ne szalassza el a lehetőséget! Kérjen ajánlatot most!

Kérje árajánlatunkat az ajanlat@wagnersolar.hu e-mail címen! Vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon.