Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Ötöst kaptunk ügyfeleinktől

Ügyfeleink véleménye 2013

Wagner Solar

2013 decemberében megkértük közel 600 ügyfelünket, hogy egy online kérdőív kitöltésével segítsék munkánkat: értékeljék a telepített rendszereket és cégünk szolgáltatásait.

Kíváncsi rá, hogy mit írtak ügyfeleink?

A kapott eredményeket talán azok is érdeklődéssel fogadják, akik még csak tervezik, hogy napkollektoros, napelemes vagy hőszivattyús rendszerrel csökkentik otthonuk, intézményük, vállalkozásuk energiakiadásait.
Az elégedettségi kérdőív első felében (1-11. kérdés) ügyfeleink egy 1-től 6-ig tartó skálán osztályozhatták a telepített eszköz, rendszer megfelelőségét, annak hatékonyságát, a szerelés minőségét, a határidők betartását, de arról is véleményt formálhattak, hogy miként értékelik munkatársaink segítőkészségét és problémamegoldó-képességét.

Büszkék vagyunk rá, hogy immáron több éve 5 fölötti pontszámmal értékelik munkánkat: 2013-ban a maximális 6-ból 5,2-es átlageredményt értünk el az ügyfél-elégedettségi teszten.

A felmérés második részében olyan kérdésekre vártuk ügyfeleink válaszait, mint pl. „Ön szerint milyen területen kellene fejlődnünk?”, „Ön milyen szempontok alapján választotta cégünket?” vagy „Hogyan mutatná be cégünket ismerősének, szomszédjának?”.

Néhány idézet az utóbbi kérdésre ügyfeleinktől kapott válaszokból:

„Ez a csapat tényleg azt adja, amit ajánlanak – úgy minőség, mint teljesítmény vonatkozásában.”

„Tisztességesek, kiszámíthatóak, szakmailag jól felkészültek, és ami talán a legfontosabb: ügyfélorientáltak.”

„Mindenkinek ajánlom, mert egy megbízható korrekt cég. Amikor bajban voltam, még pihenőnapon is segítségemre voltak telefonon keresztül, és az első munkanapon jöttek és korrektül elhárították a hibát.”

„Megbízható, gyors, pontos, kiemelkedő szakértelmű társaság.”

„Korrekt, megbízható partner. Az árajánlatkérésre gyorsan reagáltak, külön köszönet Házi Ádámnak (napelemes szaktanácsadó kollégánk – a szerk.). Az előre egyeztetett időpontban elvégezték a munkát.”

„Nálam jó és megbízható munkát végeztek, a megbeszélt határidőket betartották.”

„Komplett megoldásokat nyújt nemcsak a megújuló energia területén, hanem egy új ház épületgépészeti rendszerében.”


A válaszadók a maximális 10-ből átlagosan 9,2 pontot adtak válaszul arra a kérdésre, hogy mennyire ajánlanák cégünket ismerősüknek, szomszédjuknak!

Minden harmadik ügyfelünk idén újabb rendszer vásárlását tervezi: 75%-uk napelemes, míg 13%-uk napkollektoros rendszerrel bővítené az otthonában elérhető megújuló energia hasznosító megoldások sorát.

Önnek is segíthetünk tervei megvalósításában? Szeretettel látjuk személyesen dunakeszi bemutatótermünkben, várjuk hívását ügyfélszolgálatunk  +36 70 314 1527-es telefonszámán!