...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Bemutatóterem
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!

Kik vagyunk?
A Wagner Solar Hungária Kft. a megújuló energiaforrások hasznosításának évtizedes tapasztalatát kínálja Magyarországon. Több száz családi házban, szállodákban, iskolákban, egészségügyi intézményekben, társasházakban, ipari létesítményekben telepítettük rendszereinket országszerte, így kellő tapasztalattal rendelkezünk. A tervezéstől a kivitelezésen keresztül a beüzemelésig mindent elvégzünk Önnek. (Kíváncsi további szolgáltatásainkra?) Termékeinket kizárólag a gyártóktól szállítjuk, így versenyképes ár-érték arányt kínálunk. A megújuló energia örök érték, biztonságot nyújt és megtakarítást jelent. Éljen vele!
Hol találja meg bemutatótermünket?
Dunakeszin, a Fóti út 92. szám alatti bemutatótermünkben minden hétköznap 8:00 és 16:30 között várjuk a megújuló energiaforrások iránt érdeklődőket. A díjmentesen használható M2-es autóút dunakeszi lehajtójától pár száz méterre, könnyen megközelíthető helyen, parkolási lehetőséggel, igényes körülmények között fogadhatjuk ügyfeleinket és partnereinket. Felkészült munkatársaink tanácsadással, az egyéni igények felmérése után pedig ingyenes, személyre szabott előzetes árajánlattal szolgálnak, melyet elektronikus úton küldünk el. (Miért nem papírra nyomtatjuk az árajánlatokat?)
Milyen termékeket nézhet meg bemutatótermünkben?
Bemutatótermünkben a német Wagner & Co. tesztgyőztes napkollektorai közül az EURO L20 AR és L22 AR egy-egy példányát nézheti meg közelebbről. A kiállított napelemeket a BOSCH és a Yingli gyártotta. Az innovatív OCHSNER hőszivattyúk mellett az Attack DP faelgázosító kazánt, illetve a dekoratív Coolwex DSW300-as melegvíz-készítő hőszivattyút is szemügyre veheti.
Milyen „saját” termékeket használunk nap mint nap?
Irodaházunk fűtését és hűtését OCHSNER GMSW 15 HK talajkollektoros hőszivattyúval vagy Coolwex HPMT 13T levegő-víz hőszivattyúval, vagy – csak a fűtést – Windhager VarioWIN Premium pellet kazánnal oldjuk meg. A melegvíz ellátást OCHSNER Europa 303 levegő-víz hőszivattyú és napkollektoros rendszer biztosítja. A beépített hővisszanyerős HELIOS KWL EC 450 Pro légkezelő a SEWT talajkollektoros levegő hőcserélővel kiegészítve 12 kW-ra csökkenti a 300 négyzetméter fűtendő felület hőveszteségét.
Kérdése lenne?
Szeretettel látjuk bemutatótermünkben, várjuk hívását ügyfélszolgálatunk (27) 548 440-es telefonszámán!
Napfényes üdvözlettel,
Wagner Solar Hungária Kft. csapata

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás