Megújuló energia a gazdaságokban

Napelem Közzétéve: 2021.09.15.

Az agrofotovoltaikus rendszerek amellett, hogy hozzájárulnak a villamosenergia költségek megtakarításához, a széndioxid-kibocsátás csökkentéséhez, és az elektromos hálózattól való függés mérsékléséhez, további hozzáadott értéket nyújtanak a napelemes rendszerrel ellátott a gazdaságoknak, mellyel a mezőgazdasági termelést is támogatják. Ilyenek például

 

 • az üres tetőfelületek kihasználása öntöző szivattyú energiaellátásához
 • a kiemelt modulok árnyékot adnak a haszonállatoknak
 • napelem tálcák árnyékába ültetett bizonyos növények kevésbé vannak kitéve az erős napfénynek és kevesebb öntözést igényelhetnek

Mit kap még a SolarEdge rendszerrel?

 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, magasabb hozam

  25%-kal nagyobb hozam

 • Garancia, biztosítás, védelem

  szabadalmaztatott SafeDC™ funkció

 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán

  ívhiba észlelése és megszakítás

 • Napelem applikáció, okos rendszer, monitoring

  modulszintű felügyeleti platform

 • Napelem monitoring, távfelügyelet

  valós idejű adatok a termelésről és a felhasználásról

MIBŐL ÁLL A SOLAREDGE RENDSZER?

napelem rendszer

Teljesítmény optimalizáló

A SolarEdge optimalizálók beiktatásával maximalizálható a modulok hatékonysága egymástól függetlenítve azokat, így a napelemes rendszerből kihozhatjuk a legtöbbet. Rugalmasabban tervezhető, különböző tájolású, dőlésű felületekre telepíthető anélkül, hogy veszítenénk az energiatermelésből. Ammóniagázok okozta korrózió elleni védelemmel 25 év termékgaranciát biztosít a gyártó.

SolarEdge teljesítmény optimalizáló

PV inverterek

Az inverterek alakítják át a modulok által termelt egyenáramú energiát a hálózati felhasználáshoz vagy a szolgáltatói hálózatba történő visszatápláláshoz szükséges váltóárammá. Az inverterek szintén ellenállóak az ammóniaállóak, IP65 besorolásúak, szélsőséges környezeti körülmények között is működnek, 12 év termékgaranciával, mely akár 20 évre is hosszabbítható.

További információk a SolarEdge inverterekről
SolarEdge egy - és háromfázisú inverterek

SafeDC™

A SolarEdge szabadalmaztatott modulszintű biztonsági funkciója, amely rendszerleállás esetén a modulok kimeneti feszültségét 1V-ra csökkentve minimalizálja az áramütés kockázatát, így biztosítva az állat- és terményállomány, illetve a berendezések épségét.

mySolarEdge alkalmazás

A 25 évig ingyenesen használható applikációval valós idejű adatokat kap napelemes rendszere energiatermeléséről és fogyasztásról. Saját platformján modulonként ellenőrizheti és összehasonlíthatja a termelés folyamatát és kiszűrheti a gyengébben teljesítő paneleket.

SolarEdge egy- és háromfázisú inverterek

Kérdése van?

További részletekért forduljon hozzánk bizalommal!

Szakértő kollégáink díjmentesen konzultálnak Önnel telefonon (+36 70 314 1527) vagy e-mailben (info@wagnersolar.hu).

Ajánlatkéréshez javasoljuk ajánlatkérő űrlapunk kitöltését, mely 1 percet vesz igénybe és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ajánlatkérő űrlap kitöltése
Hírlevélre feliratkozás