Elindult a napelemes betáplálási ellenőrző oldal

Napelem Közzétéve: 2023.11.10.

Elveszett az információk tengerében? Szeretne napelemes rendszert, de nincs tisztában azzal, hogy milyen szabályok vonatkoznak a körzetére?
A Wagner Solar csapata komplex megoldást nyújt.
Segítünk eligazodni, valamint pontos körképet adni az Ön számára legoptimálisabb lehetőségekről.

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) által működtetett honlap azon felhasználók részére készült, akik 2022. október 31-ét követően adták be hogy adták be engedélykérelmüket napelemes rendszerre, illetve tervezik beadni kérelmüket, és háztartási méretű kiserőművet (HMKE) szeretnének létesíteni, vagy a meglévő rendszerüket bővítenék.

Miért hasznos ez az új felület?

Segítségével Ön egyszerűen és gyorsan lekérdezheti, hogy az adott csatlakozási ponton telepítendő vagy bővítendő HMKE esetében a jövő évtől lesz-e lehetőség a betáplálásra. Mielőtt megnyitná az oldalt, kérjük, hogy készítse elő papír formátumú vagy elektronikus (legutóbbi) számláját és keresse meg rajta a mérési pont azonosítóját (POD azonosító). Mert ehhez mindösszesen erre az adatra lesz szüksége.

Megnézem

Ellenőrizze könnyedén, hogy körzete 2024. január 1-jétől zárolás alá esik-e vagy sem.
A MEKH által működtetett, háztartási méretű kiserőművek betáplálási lehetőségét ellenőrző honlapon pár kattintással megnézheti, milyen szabály vonatkozik lakhelyére.

További kérdése lenne megújuló energiával kapcsolatban?

Iratkozzon fel napelemes pályázattal kapcsolatos hírlevél sorozatunkra, hogy első kézből értesüljön a legújabb történésekről. Nem utolsó sorban, hogy előnyt élvezhessen ajánlatkérése, ha igénybe venné a Napenergia Plusz Program pályázatának támogatást.

Feliratkozom

Miért válasszon minket?

Az elmúlt évek során folyamatosan arra törekedtünk, hogy a piacon fellelhető legújabb technológiájú, minőségi és megbízható termékeket kínáljunk ügyfeleink számára. Hosszú távon tervezünk, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy családunk minden tagja a Wagner Solar Hungária Kft. csapatát erősíti.

  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől! Minőség és megbízhatóság 2002 óta
  • 25 év garancia Csúcstechnológia 25-30 év garanciával
  • napelemes rendszerrel nemcsak elektormos áramot állít elő, de növeli az ingatlan értékét is Kulcsrakész megoldások: a tervezéstől a kivitelezésig
  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől! Színes termékpaletta, komplex energetikai megoldások
  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől! Elérhető árak, finanszírozási tanácsadás
  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől! Több, mint 5500 telepített rendszer
Magyarbrand 2022
Tanácsadás szakértőtől

Ne szalassza el a lehetőséget! Kérjen ajánlatot most!

Kérje árajánlatunkat az ajanlat@wagnersolar.hu e-mail címen! Vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon.