Születésnapi nyereményjáték

Napelem, Szolgáltatások Közzétéve: 2022.05.20.

20 éves a Wagner Solar!

2 évtized nagyon hosszú idő. Ezalatt közel 4 ezer rendszert telepítettünk, egy fős családi vállalkozásból egy 80 főt foglalkoztató vállalattá fejlődtünk, és felnőtt egy új generáció a vállalkozás életében, akik fokozatosan átveszik a cég irányítását.

Ezt a jeles évfordulót szeretnénk illő módon megünnepelni.

Wagner Solar. Minőség és megbízhatóság.

Nyereményjáték!!!

Megünnepelve a cég 2002. májusi alapításának 20. évfordulóját, a Wagner Solar életében egyedülálló nyereményjátékot indítunk.

A nyereményjáték keretében értékes nyereményeket sorsolunk ki a 2022 május 20 és augusztus 19 között ajánlatot kérő és a nyereményjáték szabályzatában szereplő feltételek mellett szerződött ügyfeleink között.

*A részletes  nyereményjáték szabályzat ITT olvasható

 

Nyerni szeretnék, ajánlatot kérek

Havi nyeremények

A 3 hónapon át tartó nyereményjáték keretében, nyerteseink a nyereményjáték szabályzatának 5. pontja alapján szabad választási lehetőséget kapnak, hogy 3 nyereményopció közül válasszák ki maguknak a leginkább testhez állót.

Havi nyeremény opciók:

 • Opció 1 : DJI Mini SE drón
 • Opció 2 : XIAOMI Mi Essential elektromos roller 
 • Opció 3 : bruttó 120.000.-Ft adomány egy, a nyertes által kiválasztott alapítvány/jótékonysági szervezet számára

ügyfélregisztráció

A nyereményjátékon való részvételhez szerződött ügyfeleink a nyereményjáték szabályzatában megtalálható feltételek teljesülése esetén az alábbi gombra kattintva regisztrálhatnak.

A regisztrációhoz szükség van a szerződésre is.

Nyereményjáték regisztráció

Nyereményjátékkal kapcsolatos feltételek

A sorsolásokra az alábbi feltételek mellett lehet regisztrálni:

Az ajánlatkéréstől számított 60 napon belül, de legkésőbb az ajánlatkérés idejéhez kötődő havi nyeremény sorsolásának napját megelőző 12.00 óráig hatályosan szerződést köt újonnan telepítendő napelemes és/vagy hőszivattyús rendszer kivitelezésére, azzal, hogy az ügyfél a hatályos szerződés alapján szerződéses kötelezettségének eleget is tesz, és regisztrál a szükséges adatok megadásával a nyereményjátékra az arra kijelölt felületen (Wagner Solar weboldal).

További részletek a részvételi szabályzatban.

Helyszíni felmérés

Mit kínálunk Önnek szerződés esetén?

 • Napelem monitoring, távfelügyelet

  Teljeskörű monitoring

 • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől

  Kulcsrakész megoldások Tervezéstől a kivitelezésig

 • Referenciáink önmagukért beszélnek

  Teljeskörű ügyintézés

 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán

  25 év termékgarancia Hyundai napelemekre

 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán

  akár 20 év termékgarancia SolarEdge inverterekre

 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán

  Hivatalos szervizpartner

 • elektromos autó

  Elektromos autótöltési opciók

Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél több háztartás és vállalkozás számára biztosítsunk olyan energiahatékony fűtési, hűtési és áramtermelési megoldást, mely hosszú évtizedeken keresztül garantálja a hatékony energiatermelést. Kössön szerződést új napelemes rendszerére és visszanyerheti rendszere árát!

Nyerni szeretnék, ajánlatot kérek

Miért a Wagner Solar? 8 biztos érv:

 • Közel 20 év piaci és szakmai tapasztalat ikon1. 20 év piaci és szakmai tapasztalat Cégünk 2002-es alapításától kezdve több, mint 3.000 napelemes rendszert telepítettünk az országban. 20 éves szakmai munkánk meghatározó a hazai megújuló energia hasznosítás területén.
 • Ikon, nagyító - Wagner Solar5. Pénzügyi stabilitás A Dun & Bradstreet — nemzetközi üzleti információszolgáltató és cégminősítő — a Wagner Solar Hungária Kft.-t a pénzügyileg legstabilabb cégek egyikének nyilvánította AAA (tripla A) Bisnode minősítéssel, melyet a cégek csupán 0,63%-a kapott Magyarországon.
 • Garantált üzemeltetési és termelési információk ikon2. Garantált üzemeltetési és termelési információk A SolarEdge hivatalos magyarországi forgalmazójaként telepített smart napelemes rendszereink esetében monitoring alkalmazáson keresztül bármikor, bárhonnan ellenőrizheti rendszere megfelelő működését, termelését.
 • Piaci átlag feletti garanciaidők ikon6. Piaci átlag feletti garanciaidők A Wagner Solar Hungária Kft. kínálatában minőségi termékek és már bizonyított, megbízható márkák foglalnak helyet. A SolarEdge inverterekre akár 20 év, a Hyundai napelemekre 25 év gyártói garanciát biztosítunk.
 • Természeti károk elleni védelem ikon3. 1 év ajándék biztosítás a természeti károk elleni védelemért A Wagner Solar Hungária Kft. az általa telepített napelemes rendszerekhez 1 évre szóló, bárminemű természeti kár ellen védelmet nyújtó biztosítást ad ügyfeleinek ajándékba.
 • Rendszeres szakmai képzések ikon7. Rendszeres szakmai képzések, magasan képzett munkaerő Értékesítőink, műszaki munkatársaink, telepítőink magasan képzett szakemberek. Ez a garancia az általunk kivitelezett rendszerek hosszú távú kifogástalan működésére és ügyfeleink elégedettségére.
 • Vállalati felelősség biztosítás ikon4. Vállalati felelősség biztosítás A Wagner Solar Hungária Kft. az építési és szerelési tevékenységek szinte teljes kockázati körére kiterjedő kiemelt biztosítással rendelkezik.
 • Törvényi előírások ikon8. Törvényi előírások, szabványok betartása A Wagner Solar Hungária Kft. a munkavégzés minden területén, mindig a legfrissebb törvényi előírások és szabványok betartásával végzi tevékenységét, legyen szó műszaki, munkavédelmi, vagy egyéb területről.

Ne csússzon ki a határidőből!

Közeleg a szaldó elszámolás mellett történő szolgáltatói szerződéskötés lehetőségének, és az 50%-os Lakásfelújítási Programba történő becsatlakozás határidejének a végdátuma. A kivitelezést 2022. június 30-ig jelzett szerződéskötési igény esetén tudjuk vállalni.

Ne habozzon! Látogasson el hozzánk, ahol kellemes körülmények között átbeszélhetjük jövőbeni beruházását.

Tegye a napfényt pénztárcájába!

Nyerni szeretnék, ajánlatot kérek
Tanácsadás szakértőtől