Zöld Minősítést kapott a Wagner Solar

Rólunk Közzétéve: 2022.04.12.

Mi is az a Zöld Minősítés díj?

A felelős magatartású és tudatos fogyasztónak ugyanolyan fontos szerepe van a környezetvédelemben, mint a törvényhozóknak, civil szervezeteknek és szolgáltatóknak.

A Zöld Minősítés díj célja, hogy egy közösségbe gyűjtse és támogassa a környezettudatos működésre nyitott szolgáltatóhelyeket, és megismertesse őket a magyarországi családokkal.

Miért fontos ez számunkra?

A Wagner Solar Hungária Kft. küldetésének tekinti, hogy a Magyarországon élő lakosság számára népszerűsítse a megújuló energiaforrások hasznosítását, és minden érdeklődő számára tájékoztatást nyújtson a különböző technikai megoldások, eszközök alkalmazási lehetőségeiről, előnyeiről és hátrányairól, ugyanis az információ hiánya jelenti a legnagyobb akadályt az energiatudatos technológiák elterjedése előtt.

Wagner Solar története

Ki számít környezettudatos szervezetnek?

Azok a Magyarországon működő (akár külföldi tulajdonú) szolgáltatóhelyek, amelyek nyitottak a környezettudatos működésmódra és az ahhoz tartozó elvek fokozatos és támogatott elsajátítására.

Számunkra ez nemcsak üzlet!

2012-től lakossági fórumok szervezésével kezdeményeztük a lakosság megújuló energiaforrásokról való tájékoztatását. A helyi önkormányzatokkal együttműködve országszerte számos településen (pl. Veresegyházon, Fóton, Dunakeszin, Diósdon, Budakeszin, Tatán) tartottunk ingyenes előadásokat, melyek során az érdeklődőknek lehetősége nyílt kérdések feltevésére is.

Lakossági fórumokat és nyílt napokat azóta is folyamatosan szervezünk az érdeklődők számára.

Nyílt nap a Wagner Solarnál

YouTube csatornánkra folyamatosan gyártjuk a friss tartalmakat, amellyel célunk, hogy átfogó képet adjunk a napelemes piacról, oktassuk és támogassuk mind a szakmában dolgozókat, mind a lakosságot.

Csatornánk Webináriumok

Szemléletváltás mérhető adatok segítségével

 

Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek minél nagyobb mértékben csökkenteni a környezeti terhelés mértékét. Ezen a területen szeretnénk jó példával elöl járni.
300 négyzetméteres dunakeszi irodaházunkban az általunk forgalmazott megújuló energiaforrásokat hasznosító termékeket telepítettük. Részletek>>

Dunakeszi bemutatóterem és iroda

Az irodaházban keletkező hulladékot és a termékek csomagolóanyagát szelektíven gyűjtjük. Továbbá irodánkban használt elem, izzó és mobilgyűjtő konténert helyeztünk el, amelyet kollégáink és ügyfeleink egyaránt használnak.

Tudatosan csökkentjük a papírhasználatot és a nyomtatások számát, ajánlatainkat is elektronikus úton juttatjuk el az érdeklődőkhöz. Kisebb méretű és teljesítményű céges autókat használunk, melyeknek alacsonyabb a CO2 kibocsátása, és gépjármű flottánkban több elektromos autó is helyet kapott. Raktárunkban elektromos targoncákat használunk.

A társadalmi felelősségvállalás a környezetünkben

 

Minden évben választunk valamilyen projektet, melyet támogatunk. Legyen ez anyagi, infrastrukturális segítség vagy saját munkánkkal való hozzájárulás egy nemes ügy sikeréhez. Részletek>>

facsemete fotó by Tawatchai07

Rövid bemutatkozó filmünk

Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél több háztartás és vállalkozás számára biztosítsunk olyan energiahatékony fűtési, hűtési és áramtermelési megoldást, mely hosszú évtizedeken keresztül garantálja a hatékony energiatermelést.

Referenciáink önmagukért beszélnek

Napelemes rendszert szeretne?

Tekintse meg kínálatunkat, használja gyors és egyszerű napelem kalkulátorunkat vagy forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő kollégáink díjmentesen konzultálnak Önnel telefonon (+36 70 314 1527) vagy e-mailben (info@wagnersolar.hu).