Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Hyundai napelem újra a piacon

Készletről több típus is elérhető

Néhány évre kivonult ugyan az Európai piacról a Hyundai napelemek gyártója, de most ismételten elérhető a dél-koreai cég által gyártott napelem! A jó hír, hogy ár-érték arányban kiemelkedő ez a napelem és készletről több típus is elérhető.

Magyarországon a forgalmazási jogot a Wagner Solar Hungária Kft. kapta meg.

A Hyundai napelemek nem a sztenderd megoldásokat képviselik, így különböző teljesítményű és dizájnú megoldások közül választhatnak ügyfeleink!

Termékkínálatunk:

A Hyundai monokristályos napelemek hónapról hónapra nagyobb teljesítményben érhetők el és raktárról azonnal szállíthatók!

  • Full fekete monokristályos napelem

Ennek a Hyundai napelemnek a különlegessége, hogy teljesen fekete, még a kerete is. Ha Ön éppen most építkezik és szeretné, hogy a napelemek ne legyenek nagyon feltűnőek a tetőn, kiváló választás ez a napelem, fekete cserepekkel kombinálva. Így a full fekete Hyundai napelemek beleolvadnak a tetőbe és olyan lesz, mintha ott se lenne.

  •  XL monokristályos napelem

A Hyundai nagy méretű és nagy teljesítményű napelemeivel jobb tetőfelület kihasználást érhetünk el és mindezt úgy, hogy kevesebb tartószerkezetre van szükség a napelemek felszereléséhez és kevesebb optimalizálóra lesz szükség. Az eredmény, magasabb hozam, kedvezőbb ár, alacsonyabb fajlagos költség, gyorsabb megtérülés.

A piacon elérhető napelem választékban az egyik legjobb megoldást garantálja.

Napelem kalkulátor

Termékgarancia

20 év

Hyundai napelemek előnyei:

  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől! tág teljesítmény tartomány
  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől! monokristályos szerkezet
  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől antireflexiós üvegborítás (PERL technológia)
  • kivitelezés Koreában gyártott napelem, nem kínai termék, így kínai dömping vám mentes
  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől! versenyképes ár
  • teljesítmény garancia akár 72 cellás napelem is választható
  • napelemes rendszerrel nemcsak elektormos áramot állít elő, de növeli az ingatlan értékét is full fekete napelem, akinek fontos a kiemelkedő dizájn

Teljesítmény garancia

25 év 80.2%

Tapasztalat

2002 óta sok gyártó termékét kipróbáltuk, leteszteltük. Fontos ez számunkra, hiszen így tudjuk garantálni ügyfeleink számára a minőséget és a megfelelő szolgáltatást. Hyundai napelemet 2010-ben telepítettünk elsőként Magyarországon. A tapasztalatok nagyon pozitívak voltak és azóta még tovább fejlődött a technológia. Örülünk, hogy a Koreai gyártó újból nyit az európai piac felé és megtisztelő számunkra, hogy bennünket választott partnerének, így még szélesebb kínálatot biztosíthatunk ügyfeleink számára.

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 314 1527 -es telefonszámon vagy az info@wagnersolar.hu e-mail címen. Szakértő kollégáink díjmentesen konzultálnak Önnel.

Ajánlatkérés