Cégünk a közlekedésben is a zöld utat választja

Rólunk

Az „Elektromos gépjármű beszerzésének támogatása (GZR-D-Ö-2018)” című pályázati programban cégünk támogatást nyert elektromos jármű vásárlására.

Támogatást nyertünk elektromos járművásárlásra

Az  IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. által lebonyolításra kerülő pályázat keretein belül 1,5 millió Ft-os támogatással kapnak lehetőséget jogi és magánszemélyek új elektromos autó vásárlására.

A pályázatot a Wagner Solar Hungária Kft. is elnyerte és egy új Nissan Leaf elektromos jármű tulajdonosa lett 2019-ben.  Célunk, hogy ily módon is környezettudatosabbak legyünk.

Cégünk minőségpolitikai alapkövei közé tartozik, hogy a környezeti szempontokat is figyelembe véve, csökkentsük ökológiai lábnyomunkat.  Dunakeszi irodaházunkban is az általunk forgalmazott megújuló energiaforrásokat hasznosító termékeket telepítettük. Az épület fűtését talajkollektoros és levegős hőszivattyúval oldjuk meg, a melegvíz-ellátást levegő-víz hőszivattyúval és napkollektoros és napelemes rendszerrel biztosítjuk, kiegészítő fűtésként pellet kazánt és pellet kandallót építettünk be. Ezzel is példát mutatva az élhetőbb zöld jövőért.

Cégünk a közlekedésben is a zöld utat választja és egy új Nissan Leaf elektromos jármű tulajdonosa lett pályázati támogatás révén.

Mindemellett folyamatos erőfeszítéseket teszünk, hogy oktassuk, informáljuk a lakosságot, hogy ők milyen módon élhetnek környezettudatosabban mindennapjaikban.

A jövőben folytatjuk utunkat, hogy minél több háztartást tegyünk zöldebbé!