Fronius szervizpartnerek vagyunk

Rólunk

Olvasási
idő:
3 perc

Cégünk 2012 óta hivatalosan is a Fronius szervizpartnerévé vált, miután munkatársaink tavaly szeptemberben sikeresen elvégezték az osztrák invertergyártó vállalat szervizpartneri képzését.

Röviden bemutatjuk, hogy ez milyen előnyökkel jár az Ön számára.

Fronius – napelemes rendszereink lelke

A Fronius a világ egyik legismertebb inverter gyártója, mely 20 éve aktív szereplője a napelemes piacnak. Világszerte több mint 3200 munkatárs dolgozik azon, hogy még jobb termékeket állíthassanak elő. Az elmúlt két évtizedben 7 inverter-generációt fejlesztettek ki és ismertettek meg a világgal, melyek ugyanúgy profin kezelik a háztartási méretű rendszerek és a több megawattos naperőművek kihívásait is.

Fronius Gen24

Optimális beállítások, szakszerű válaszok

A tréningen szerzett elméleti és gyakorlati információk birtokában ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy továbbra is a legoptimálisabb beállításokkal helyezzük üzembe a megvásárolt napelemes rendszereket. Kérdéseikre gyors és szakszerű választ kaphatnak munkatársainktól, illetve az esetlegesen  felmerülő hibajelenségek beazonosításával és elhárításával kapcsolatban is bizalommal fordulhatnak hozzánk.

Biztonságos megoldás

Szolgáltatásunkat nem csak azoknak kínáljuk, akik tőlünk vásárolták meg Fronius inverterüket. Amennyiben a napelemes rendszerét telepítő cég bármilyen okból nem képes vállalni a termék szervizelését, cégünk – Fronius partnerként – megoldást kínál.

Fronius Symo inverterek

Tájékoztatás vásárlás előtt

Akkor is várjuk megkeresését, ha leendő napelemes rendszer tulajdonosként szeretne teljes körű tájékoztatást kapni a Fronius inverterek működéséről.

Fronius szervizpartneri azonosítónk: 02-1969

Ügyfeleink mondták

„Megbízható cég, értik a szakmájukat.”

Faragó J. ügyfél

Alapos tervezés, amely a gyakorlatban hozta az ígért teljesítményt, tiszta és gyors kivitelezés, két éves hibátlan működés.

Ekler P. ügyfél

Kiváló, agilis csapat, gyors és precíz kivitelezés, több napelem is elfért a déli tetőn mint számítottam rá. Csak ajánlani tudom Őket!

Gróf I. ügyfél

Megbízható, azt adják amit ígérnek, segítőkészek,nagyon örülök, hogy az önök cégét választottam.

Számunkra az Ön és ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb

Tekintse meg legfrissebb elégedettségmérésünk eredményeit

Eredmények részletei
Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől

REFERENCIÁINK

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

Antal Z. ügyfél

A cég korrekt, pontos,a műszaki tartalom magas szintű.

Faragó J. ügyfél

Alapos tervezés, amely a gyakorlatban hozta az ígért teljesítményt, tiszta és gyors kivitelezés, két éves hibátlan működés.

E. A. – 2015 ügyfél

Komplex megoldást ajánlottak.

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte