Napelem támogatás a mezőgazdasági- és agrárszektorban

Napelem, Pályázatok Közzétéve: 2023.02.01.

Napelemmel csökkentett rezsi

Napelem támogatás mentheti meg a magas rezsitől a mezőgazdasági és agrár szektort.

Egy stratégiai tervezet szerint, több milliárd forintos támogatás érkezhet az agrár és mezőgazdasági szektor számára, mely napelemes rendszer megvalósítására is fordítható. Ha Önnek még nincs napelemes rendszere, de a magas rezsiárak sok fejfájást okoznak, akkor ez az a megoldás, ami gyorsan megtérül, és 30 éven át termeli majd az értékes villamos energiát. 

Pályázati erőforrásra számíthat az agrár és mezőgazdasági szektor

 

Ez nagyszerű lehetőség gazdasági épületek, állattartó telepek és üzemek villamos hálózattól és a fosszilis energiahordozóktól való függésének csökkentésére.

A napelemmel termelt áram akár értékesíthető az áramszolgáltatónak, ezáltal plusz bevételhez juthat a gazdálkodó. Emellett napelemekkel csökkenthető a szén-dioxid és az egyéb káros anyagok kibocsátása.

Napelem park

A pályázat részletei 2023. tavaszra várhatóak. De addig se érdemes várakozással tölteni az értékes időt. Az igények felmérése és a napelemes rendszer megtervezése időigényes, így érdemes minél hamarabb hozzákezdeni. Amikor a pályázat kiírása kerül, akkor pedig azonnal le lehet csapni a lehetőségre, ezzel is növelve a siker valószínűségét.

Árajánlatot kérek

2 év alatt megtérülhet a beruházás

Hogyan lehetséges ez a jelenlegi helyzetben? Íme néhány megoldás, amely sokak számára nem volt ismert eddig:

  • 50-150 kW méretben most is van lehetőség a hálózati visszatáplálásra
  • ha napközben magas az energiafogyasztása, visz-watt napelemes rendszert javaslunk, amely akkor is gyorsan megtérülő megoldás, ha nincs mód a hálózatra betáplálásra
megoldások az energia költségek csökkentésére

Ezekkel a megoldásokkal a visszatáplálás korlátozása mellett, akár támogatás nélkül is  2-3 éves megtérülésről beszélhetünk. Részletekért kérjen árajánlatot, az igények felmérése után, szakértő kollégáink zemélyre szabottan, részletes tájékoztatást nyújtnak a lehetőségekről.

Árajánlatot kérek

Tovább a megvalósításra

A Wagner Solar Hungária Kft. már 21 éve dolgozik megújuló energiát hasznosító rendszerek kivitelezésén. Több ezer megvalósított rendszerrel a hátunk mögött, elmondhathuk, hogy vállalatok, intézmények és lakossági ügyfelek ezrei számára csökkentettük a rezsiköltségeket. Komplex szolgáltatást kínálunk, mely magában foglalja a teljes folyamatot a tervezéstől a kivitelezésig. Igény esetén segítünk a pályázatírásban és a finanszírozásban is.

Főbb termékeink:

  • napelemes rendszerek
  • akkumulátoros megoldások
  • hőszivattyús fűtési-hűtési megoldások
  • elektromos autó töltőpontok
  • napkollektoros rendszerek

5000 telepített rendszerrel a hátunk mögött, elmondhatjuk, hogy minden igényre van megoldás. Tekintse meg kiválasztott referenciáinkat:

Hőszivattyú Referenciáink

D. Zs. – 2015 ügyfél

Rugalmas, együttműködő cég. Nyitott a problémák megoldására, abszolút vevőbarát.

B. – 2018 ügyfél

Minden szempontból elégedett vagyok a végeredménnyel és ez minimális energiaráfordítást igényelt. Az ügyintézés rugalmas a kivitelezés professzionális.

Faragó J. ügyfél

Alapos tervezés, amely a gyakorlatban hozta az ígért teljesítményt, tiszta és gyors kivitelezés, két éves hibátlan működés.

Kíváncsi a további részletekre?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi megvizsgáljuk a lehetőségeket! Írjon üzenetet nekünk az ajanlat@wagnersolar.hu címre vagy kérjen személyre szabott ajánlatot egyszerűen, néhány kattintással:

Kérjen Ajánlatot!
kérje szakértő kollégánk segítségét