A SolarEdge újabb díjat zsebelt be

Inverter, Napelem Közzétéve: 2021.01.28.

A pv magazin a SolarEdge inverterét díjazta

Mindig büszkénk vagyunk rá ha egy gyártónkat elismeri a nemzetközi szakma. A SolarEdge hivatalos magyarországi forgalmazójaként nagy örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a pv magazin 2021-es versenyén a zsűri a SolarEdge Technologies Energy Hub inverterét díjazta.

bővebben a SolarEdge technológiáról
SolarEdge díj

Ezen az eseményen a pv magazin a napenergia iparág újításait jutalmazta. A győztesekről a szakma képviselőiből álló zsűri döntött. A díjakat idén januárban, egy online ceremónia keretein belül adták át, amelyen a SolarEdge, az inverter kategóriában kapta az elismerést. Miden kategóriában egy díjat osztottak ki. Az Energy Hub invertet a zsűri az „okos otthon” koncepciójának „prizma” technológiás továbbfejlesztésért ismerte el.

Miért különleges a SolarEdge Energy Hub invertere?

Folyamatosan, zökkenőmentes áramellátást biztosít otthonunkban, vagyis amikor az akkumulátor és a tartalék interfész csatlakoztatva van az Energy Hub inverterhez, a rendszer áramkimaradás esetén is áramot biztosít az egész otthonban. Sőt, mindezt a csúcsidőszakok idején a napenergia maximális felhasználásával éri el a rendszer.

SolarEdge energy hub

Ennek köszönhetően növelhetjük függetlenségünket a hálózattól. A nagyobb teljesítmény és kapacitás érdekében több invertert és akkumulátor is csatlakoztatható a rendszerhez.

Természetesen a monitoring rendszer az Energy Hub inverter esetén is elérhető, így optimalizálni tudjuk a fogyasztásunkat, és minimalizálhatjuk a számlákat.

A termék jelenleg csak az amerikai piacon érhető el, de bízunk benne, hogy a jövőben Magyarországon is kapható lesz, így a Wagner Solar kínálatában is megvásárolható majd ez a különleges megoldás.

Bővebb információ a termékről ITT található.