Elfogadott inverterek listája

Napelem

Fontosnak tartjuk, hogy a napelemes rendszerek iránt érdeklődők is minél több hasznos információt találjanak weboldalunkon. A hazai áramszolgáltatók által elfogadott inverterek listáját könnyen átláthatóvá tettük, hogy Ön is egyszerűen és gyorsan tájékozódhasson lehetőségeiről.

Napelem kalkulátor
Oktatás Képzés Akadémia

Elfogadott inverterek listája

Munkatársaink ismét ellenőrizték az ELMŰ-ÉMÁSZ, az NKM és az E.ON területén engedélyezett inverterek listáját, és a friss adatoknak megfelelően aktualizálták a hálózati engedélyes inverterek összesítőjét, hogy minden napelemes rendszerre vágyó érdeklődő naprakész információk alapján dönthessen. Az aktuális lista itt érhető el:

Napelemes rendszer telepítés, kivitelezés

Fogalma sincs?

Olvassa el az értékesítő kollégáink által összegyűjtött Gyakran Ismételt Kérdéseket vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ügyfeleink mondták

„Megbízható cég, értik a szakmájukat.”

Faragó J. ügyfél

Alapos tervezés, amely a gyakorlatban hozta az ígért teljesítményt, tiszta és gyors kivitelezés, két éves hibátlan működés.

Ekler P. ügyfél

Kiváló, agilis csapat, gyors és precíz kivitelezés, több napelem is elfért a déli tetőn mint számítottam rá. Csak ajánlani tudom Őket!

Gróf I. ügyfél

Megbízható, azt adják amit ígérnek, segítőkészek,nagyon örülök, hogy az önök cégét választottam.

Számunkra az Ön és ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb

Tekintse meg legfrissebb elégedettségmérésünk eredményeit

Eredmények részletei
Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől

Referenciáink

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

B.Balázs , 2015Törökbálint

„Elégedett vagyok a napelemes rendszerrel. Nagyon tetszik a SolarEdge mobilos alkalmazása, ahol meg tudom nézni az aktuális és múltbeli termelési adatokat. Örülök annak is, hogy a becsült éves teljesítményhez képest a rendszer majdnem 10%-val többet termelt.”

Antal Z. ügyfél

A cég korrekt, pontos,a műszaki tartalom magas szintű.

Árvai T. ügyfél

1 éve működik a rendszer hibátlanul. A telepítésben és előkészítésben szakmailag és emberileg is kellemes emlék maradt az Önök részéről kapott támogatás és rugalmasság. Tapasztalatom alapján meggyőződéssel csak ajánlani tudom a céget bárkinek. Köszönettel: Árvai Tamás

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte