Elfogadott inverterek listája

Napelem

Fontosnak tartjuk, hogy a napelemes rendszerek iránt érdeklődők is minél több hasznos információt találjanak weboldalunkon. A hazai áramszolgáltatók által elfogadott inverterek listáját könnyen átláthatóvá tettük, hogy Ön is egyszerűen és gyorsan tájékozódhasson lehetőségeiről.

Napelem kalkulátor
Oktatás Képzés Akadémia

Elfogadott inverterek listája

Munkatársaink ismét ellenőrizték az ELMŰ-ÉMÁSZ, az NKM és az E.ON területén engedélyezett inverterek listáját, és a friss adatoknak megfelelően aktualizálták a hálózati engedélyes inverterek összesítőjét, hogy minden napelemes rendszerre vágyó érdeklődő naprakész információk alapján dönthessen. Az aktuális lista itt érhető el:

Napelemes rendszer telepítés, kivitelezés

Fogalma sincs?

Olvassa el az értékesítő kollégáink által összegyűjtött Gyakran Ismételt Kérdéseket vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

Cégünk számokban

jelentős szakmai tapasztalat

22 év

TAPASZTALAT

többezer telepített napelem rendszer, hőszivattyú rendszer

5500

TELEPÍTETT RENDSZER

többmillió kWh megtermelt energia

140,698,000

MEGTERMELT ENERGIA (KWH)

környezetbarát megújuló energia alkalmazás

45,047

TONNA CO2 MEGTAKARÍTÁS

országos hálózat

3 iroda

ORSZÁGSZERTE

Referenciáink

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

B.Balázs , 2015Törökbálint

„Elégedett vagyok a napelemes rendszerrel. Nagyon tetszik a SolarEdge mobilos alkalmazása, ahol meg tudom nézni az aktuális és múltbeli termelési adatokat. Örülök annak is, hogy a becsült éves teljesítményhez képest a rendszer majdnem 10%-val többet termelt.”

Antal Z. ügyfél

A cég korrekt, pontos,a műszaki tartalom magas szintű.

Árvai T. ügyfél

1 éve működik a rendszer hibátlanul. A telepítésben és előkészítésben szakmailag és emberileg is kellemes emlék maradt az Önök részéről kapott támogatás és rugalmasság. Tapasztalatom alapján meggyőződéssel csak ajánlani tudom a céget bárkinek. Köszönettel: Árvai Tamás

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte