Ügyfeleink véleménye 2015

Ügyfélvélemény

Ügyfeleink osztályoztak minket

Mint minden évben, 2015 év végén is megkértük ügyfeleinket, hogy értékeljék munkánkat. Az online kérdőívet azoknak küldtük ki, akik az adott évben vásároltak. Ennek célja, hogy a vélemények alapján tovább javítsuk termékeink és szolgáltatásunk színvonalát.

A visszajelzések tükrében

A válaszadók a kérdésekre egy 1-6-os skálán osztályozhattak bennünket, melyen az 1-el az elégedetlenségüket, míg a 6-al a kiemelt pozitív véleményüket fejezhették ki. Mint az a táblázatban is jól látható, 5 fölötti átlagot értünk el minden kérdésnél. Ügyfeleink osztályozták a teljes folyamatot a kapcsolatfelvételtől a kivitelezésig.

Wagner Solar

Ezen belül a telepített rendszer megfelelőségét, annak hatékonyságát, a szerelés minőségét, a határidők betartását, sőt értékelték munkatársaink segítőkészségét és problémamegoldó-képességét is.

Összességében az átlagunk 5,5 lett, vagyis a tavalyi 5,4-es átlaghoz képest javítottunk egy tizedet. Ezt az eredményt azoknak a figyelmébe ajánljuk, akik még gondolkoznak, hogy milyen rendszert válasszanak és kivel is valósítsák azt meg.

G. R. – 2015 ügyfél

Gyors reagálás: azonnali helyszíni felmérés, szakmai tanácsadás és részletes árajánlat.

Sz. Dr. L. B. – 2015 ügyfél

Korrekt vállalkozás. Ilyen cégekre szolgáltatókra lenne szükség minden területen.

L.R. – 2015 ügyfél

Nagyon köszönöm a hozzáértő tanácsadást és a korrekt, gyors, pontos, tiszta kivitelezést!

Miért választottak bennünket az ügyfeleink?

A leggyakrabban használt kifejezések a következők voltak: korrekt, megbízható, minőségi, pontos, szakmai, gyors, rugalmas, referencia.

A kérdőívből az is kiderült, hogy ügyfeleink 90%-a jó szívvel ajánlja cégünket rokonainak, barátainak.

Köszönjük a válaszokat és bízunk benne, hogy az idei évben még jobb eredményt fogunk elérni.

Sz. E. -2015 ügyfél

Öt árajánlat közül az Önöké volt a 2. legdrágább (a munkadíj húzta fel, amit viszont egyáltalán nem bántam, sőt!),de egyben a legkorszerűbb, a SolárEdge technológia miatt. A „napfényes üdvözlés”-t is szimpatikusnak találtam.

G. R. – 2015 ügyfél

Gyors reagálás: azonnali helyszíni felmérés, szakmai tanácsadás és részletes árajánlat.

Dr. E. A. – 2015 ügyfél

Rugalmas hozzáállásukkal, szerteágazó tudásukkal és felkészültségükkel komplex megoldást tudnak nyújtani akár több lépésben is. Köszönöm eddigi munkájukat.

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 314 1527 -es telefonszámon vagy az info@wagnersolar.hu e-mail címen. Szakértő kollégáink díjmentesen konzultálnak Önnel.

Ajánlatkérés