Panasonic hőszivattyú az élhetőbb otthonokért

Hőszivattyú Közzétéve: 2021.03.11.

Nyereményjátékot indított a Panasonic

A Panasonic klíma és hőszivattyú rendszerek élhetőbb otthonokat teremtenek. Energiatakarékos megoldások, amelyek mind a környezet, mind a kiadások szempontjából kedvezőek. Olyan technológiákkal biztosítva mindezt, amelyek kényelmi, komfort célokat szolgálnak és tisztább környezetet teremtenek. Cél a Panasonic hőszivattyúk és klímák szélsebb körű megismertetése a fogyasztókkal.

A jelenleg elérhető 3+3 milliós állami otthonfelújítási támogatás mellett júliustól újabb támogatás is várható „napelemes rendszerek telepítéséhez és a fűtési rendszerek elektrifikáláshoz”, amelyek keretében a Panasonic termékeit támogatás igénybe vétele mellett lesz lehetőség megvásárolni.

A nyereményjáték keretében egy-egy szerencsés végfelhasználó visszanyerheti a készüléke árát, klíma vásárlás esetén 200.000 Ft-ig, levegő-víz hőszivattyú vásárlás esetén 1.000.000 Ft-ig

A nyereményjáték 2021 végén lezárult!

Panasonic hőszivattyúk
Panasonic az élhetőbb otthonokért

A hőszivattyúk mellé ajándék Aquarea Smart Cloud szolgáltatás

Milyen előnyöket rejt magában a Aquarea Smart/Service Cloud távfelügyeleti modulja?

Ajánlatkérés
Panasonic hőszivattyúk

A legkorszerűbb fűtésszabályozás a mai és jövőbeni igényekhez. Az Aquarea a CZ-TAW1 segítségével csatlakoztatható a Cloud portálhoz, amelyen keresztül a végfelhasználók irányíthatják, a szervizpartnerek pedig távolról karbantarthatják a berendezést. Időt takarít meg, hiszen nem kell a szerelőre várnia, ha probléma adódna, hiszen ezek a legtöbb esetben távolról is megoldhatóak.

Mire van szüksége ehhez?

  • J vagy H generációs Aquarea hőszivattyúra, amelyhez promóció keretében ajándékba kapja a távfelügyeleti modult
  • Folyamatos internetkapcsolatra
  • Vásároljon Panasonic hőszivattyút és regisztrálja be a szükséges adatokat Regisztráljon most

Az akció célja az edukáció, megfelelő információt biztosítsanak az érdeklődőknek, lehetőséget kínálva a kapcsolatfelvételre, személyre szabott segítségre!

 

Emellett kiemelt hangsúlyt fektet az egyedi funkciók bemutatására a végfelhasználók számára.

 

Bővebb információért kattintson IDE!

Nyereményjáték
SolarEdge egy- és háromfázisú inverterek

Kifinomult monitoring rendszerének köszönhetően online tudja követni rendszere teljesítményét, és a rendszerben keletkező bármi féle meghibásodás, vagy probléma esetén figyelmeztető üzenetet küld, hogy a lehető leggyorsabban korrigálni lehessen, akár távolról is a hiba forrását.