Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022

BMW elektromos autó töltő

beüzemelése és telepítése

A BMW Wallbox elektromos autók töltőinek hivatalos telepítését és beüzemelését a Wagner Solar Hungária Kft. végzi.

 

Egy újabb elismerés számunkra, hogy a BMW magyarországi képviselete bennünket kért fel arra, hogy az elektromos autóikhoz tartozó töltőket telepítsük a vásárlók otthonaiban. A feladat profilba vág, hiszen már több mint 15 éve foglalkozunk megújuló energiaforrásokkal és a megnövekedett napelemes telepítéseink mellett azt tapasztaljuk, hogy egyre több család dönt úgy, hogy elektromos autót is vásárol a napelemes rendszer mellé. Ilyen esetekben a rendszer méretét úgy optimalizáljuk, hogy az elektromos áram termelés elengedő legyen az autó töltéséhez is.

Amennyiben már megvan az autó és a hozzá tartozó töltő berendezés, akár egyszerre tudjuk telepíteni a napelemes rendszert és az elektromos töltőt, így a munkálatok egy nap alatt elvégezhetőek.

 

 

Ha már megvásárolta elektromos BMW gépjárművét és a Wallbox töltőt is, a telepítéssel kapcsolatosan, kérjük, keressen minket az ibmw@wagnersolar.hu e-mail címen vagy a  +36 27 548 440-es telefonszámon és küldünk Önnek egy részletes tájékoztatót a telepítés és beüzemelés menetéről, illetve annak díjáról.

Ajánlatkérés