Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022

Napelem engedélyeztetés

Összeírtuk a napelemes ügyintézés folyamatát, hogy ügyfeleink és érdeklődőink számára átláthatóbbá tegyük a megvalósítás folyamatát.

 

A napelemek engedélyeztetését mi vállaljuk. Önnek csak a megfelelő dokumentumokat kell biztosítania számunkra. Egy kis idő és türelem kérdése, de összességében nem egy bonyolult folyamatról beszélünk.

Ügyfél tájékoztató
NÉZZÜK PONTRÓL PONTRA A FOLYAMATOT:
 • 1. IGÉNYFELMÉRÉS

  Felmérjük egyedi igényeit, elképzeléseit és elkészítjük az ajánlatot.

 • 2. HELYSZÍNI FELMÉRÉS

  Szakembereink ellenőrzik a kijelölt tető tájolását, dőlésszögét, méreteit, a cserép típusát, az inverter elhelyezhetőségét, mérőhely kialakítását, vezetékek lehetséges elvezetésének nyomvonalát, elosztó típusát.

 • 3. AJÁNLAT VÉGLEGESÍTÉSE

  A helyszínen felmért állapotok szerint pontosítjuk a korábban elkészített ajánlatot.

 • 4. IGÉNYBEJELENTÉS AZ ÁRAMSZOLGÁLTATÓNAK

  Az ajánlat elfogadása esetén az energiaszolgáltatóhoz igénybejelentést kell benyújtanunk. Ezt Ön is megteheti személyesen, de ránk is bízhatja. Önnek a szükséges dokumentumokat kell csak biztosítania. Az igénybejelentésre a szolgáltató 30 napon belül kötelezett válaszolni. Ennek elfogadása esetén határozatot küldenek ki, melyben közlik a befogadásról szóló nyilatkozatot, és küldik a csatlakozási dokumentációhoz szükséges iratokat.

 • 5. CSATLAKOZÁSI DOKUMENTÁCIÓ

  Tervezőnk elkészíti és benyújtja a csatlakozási dokumentációt, melyet 30 napon belül a szolgáltató elfogad, erről határozatot küld ki. A jóváhagyás megküldését követően megkezdhető a telepítés. A napelemes rendszer telepítése után a rendszer készre jelentése következik.  Ezek utána az áramszolgáltató küldi a szerződésmódosítást, amelyet aláírva vissza kell küldeni. Ennek beérkezését követően – időpont- egyeztetés után – kicserélik meglévő mérőjét egy ad-vesz mérőre. A mérőcsere 3x16A alatt díjmentes, afölött egyszeri összeg fizetendő.

 • 6. ÜGYINTÉZÉS

  1-3 hónap

 • 7. KIVITELEZÉS

  1-2 munkanap