Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Árajánlat

Kérjen díjmentes árajánlatot és konzultációt!

Ingyenes, személyre szabott árajánlat készítés

Mi már az árajánlatot is olyan gondosan állítjuk össze, ahogyan a megrendelt rendszert telepítjük. Ennek köszönhetően ajánlatunk tartalmaz minden költséget, mely a rendszer leghatékonyabb működtetéséhez szükséges. Így nem kell váratlan költségektől tartania vagy apró betűs kiegészítéseket böngésznie.

Ajánlatkérés
Elfogadott inverterek listája
Tippek, hogy hogyan érdemes kiválasztani a megfelelő árajánlatot.
 • Mit kell tartalmaznia egy árajánlatnak?

  Gyakran előfordul, hogy a különböző cégek ajánlatai között jelentős árkülönbség van. Érdemes ilyen esetben tételesen megvizsgálni az ajánlat minden egyes pontját. Az az árajánlat, mely sokkal olcsóbb a többinél, bizonyára nem tartalmazza az összes járulékos költséget. Ellenben, amelyik magasabb a többinél, magában foglalhat olyan elemeket, melyekre szükség van, de a többi cégnél csak utólag derülne ki. Ilyen plusz kiadás lehet a tervezés, szállítás, szerelés és a beüzemelés költsége is. Teljes képet csak a fenti díjak ismeretében kaphat!

 • Mire érdemes odafigyelni a végleges árajánlat esetében?

  Fontos, hogy a végleges ajánlat, melyet elfogad, egy kulcsrakész rendszer árát tartalmazza, minden tétel szerepeljen benne: a termék, a kiegészítő elemek, a szolgáltatások és az esetleges engedélyeztetések. Ezek a költségek a pályázatban elszámolhatóak, így Önnek nem lesz plusz költsége. Amennyiben az olcsó ár miatt kiválaszt egy céget, mely hiányos ajánlatot adott Önnek, az utólagos kiadásokra már nem igényelhet támogatást.

   

  Helyszíni felmérés nélkül ne fogadja el a végleges árajánlatot, ugyanis ilyenkor derülhet fény az esetleges plusz költségekre. Egy egyszerű példán bemutatva ezt a helyzetet: Ön megcsináltat egy kéményt, de nem készül el a tetőkibúvó. A helyszíni felmérésen jelzik Önnek, hogy végig kell tetőjárdázni a tetőt, ami akár elérheti a százezer forintot is. Egy profi cég az apróságokra is figyel, így gyakran a drágább ajánlattal jön ki olcsóbban.

 • Milyen rejtett költségek merülhetnek fel, ha nem megfelelő az árajánlat?

  Termékkategóriánkként eltérő, hogy milyen rejtett költségek adódhatnak a beruházás során. Hőszivattyúnál a cégek által gyakran nem közölt extra költség lehet például a vízminőség vizsgálat, a kútfúrás vagy a szondafúrás és a GeoTarifa mérőhely kialakítása. Egy napelemes rendszernél plusz költségként jelentkezhet a mérőhely szabványosítás vagy a hálózatbővítés. Pellet- és fatüzelésnél általában a kéményre vonatkozó előírások okozhatnak fejtörést.

 • Ajánlatot szeretne kérni?

  Ha már eldöntötte, hogy a megújuló energiaforrások szakértőihez fordul, az alábbi módon kérhet cégünktől árajánlatot:

  • Telefonon: Hívja hétköznap 8:00 és 16:30 között ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!
  • Weboldalunkon: Kattintson weboldalunkon az Árajánlatkérés gombra, és adja meg a kért információkat és elérhetőségeket!
  • E-mailben: Írjon e-mailt az info@wagnersolar.hu címre, írja meg igényeit, és adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy munkatársunk mielőbb felvehesse Önnel a kapcsolatot.

   

  Mindent megteszünk, hogy megkeresését követően 1 munkanapon belül (a megkeresések számának függvényében ez kis mértékben változhat) megtalálhassa ajánlatunkat e-mail-postafiókjában.

SEGÍTÜNK KIIGAZODNI A NAGY VÁLASZTÉKBAN

Próbálja ki napelem rendszer konfigurátorunkat!

 • Minőség
 • Ár
 • Garancia
 • Teljesítmény
 • Technológia

Válasszon egy kritériumot a bal oldali oszlopból, majd állítsa be, hogy milyen fontos Önnek az adott tényező!

Válasszon egy kritériumot, majd állítsa be, hogy milyen fontos Önnek az adott tényező!

1 2 3
Alacsony Magas

Az Ön beállításainak megfelelő csomag:

 • Kérjük adja meg a kritériumok fontosságát!