25 év gyári garancia Schletter tartószerkezetre

Napelem, Tartószerkezet Közzétéve: 2021.11.17.

A tartószerkezet az alapja a napelemes rendszernek. Az időtállóság (30-40 év) kedvéért fontos, hogy a napelem paneleket jó minőségű, alumínium szerkezetre szereljék fel a szakemberek. A Németországban gyártott Schletter tartószerkezettel garantált, hogy a befektetésünket nem fújja el a szél!

A folyamatos fejlesztések és a több évtizedes tapasztalat eredményeképpen a piacon egyedülálló módon 25 év gyártói garanciát biztosít termékeire a Schletter Solar Gmbh.

Folyamatos fejlesztések

2021-ben számos új fejlesztés került bevezetésre, amelyek növelték a hatékonyságot, mert

  • gyorsabban lehet telepíteni a rendszereket, és/vagy
  • nagyobb a teherbírásuk, és/vagy
  • kevesebb az anyagszükségletük,

így a hosszú garanciaidő mellett gazdaságilag is előnyt jelentenek a Schletter termékek napelemes rendszer telepítésénél.

Főbb mérföldkövek 2021-ben

ProLine
Eco-A / Rapid-A
RapidPro
FixGrid Pro

ProLine

Könnyebb, nagyobb teherbírású, egyszerűbben szerelhető Schletter új „ProLine” ferde tetőrendszere elődeinél, ami emellett könnyebben is telepíthető az új profilgeometriáknak és az összekötő elemeknek köszönhetően. A profil képes megbirkózni a nagyobb terhelésekkel. Három változatban kapható: 35 mm magas alsó fesztávhoz, 50 mm magas közepes és nagy fesztávhoz, 70 mm magas nagy fesztávhoz.

További schletter termékek

Eco-A / Rapid-A

Az új „EcoA” és „RapidA” generációs tetőhorgok biztosítják a csatlakozást a tetőhöz.

Mi teszi őket különlegessé: Csak egy 8*120mm rozsdamentes Torx T40 lemezfejű csavar szükséges a szarufára való rögzítéshez. Ez rögzíti az alaplemezt a tető szarufájához. Az alaplemez alsó oldalán keresztbordák vannak, amelyek hatékonyan megakadályozzák a csavarodást. Szükség esetén távtartó lemezek segítségével állítható a magasság.

További schletter termékek

RapidPro

Az „egy méret mindenkinek” elvét követve a jövőben minden szabványos modulméret rögzítésére használható 30 és 47 mm közötti keretmagasság mellett. Egyszerű, gyors szerelés jellemzi. A teljesen előszerelt bilincs a profil felső hornyába van bepattintva, majd M8x40 csavarral rögzítve. A bilincs natúr alumínium és fekete eloxált kivitelben kapható.

További schletter termékek

FixGrid Pro

Ballaszt optimalizálás, jobb aerodinamika lapostetőre.

A rendszer egyedi, 360°-os forgatható megtekintéhez kattintson IDE.

További schletter termékek

További kérdése van?

Ha további kérdése lenne a termékekkel, napelemes rendszerekkel kapcsolatban, szakértő kollégáink díjmentesen konzultálnak Önnel telefonon (+36 70 314 1527) vagy e-mailben (info@wagnersolar.hu).

Ajánlatkérés
Hírlevélre feliratkozás