0% HITEL

0% kamatozású hitel konstrukció lakóépületek energetikai korszerűsítésére – keret kimerülése miatt jelenleg felfüggesztve

NAPELEMES RENDSZER FINANSZÍROZÁSA KAMATMENTES HITELLEL

Segítünk megvalósítani álmai napelem rendszerét! Elkészítjük az igényeinek megfelelő árajánlatunkat és a napelem projekt előkészítési szolgáltatásunk keretében a hiteligénylés menetét is megkönnyítjük. Kérje ingyenes ajánlatunkat!

AMIT A HITELRŐL TUDNI ÉRDEMES:

A Széchenyi 2020 program keretében kedvező feltételekkel igényelhető Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel, akár napelem rendszerre és hőszivattyúra is!

Ajánlatot kérek
Napelem kamatmentes hitelre

GINOP-8.4.1/A-17 (Vidék) – jelenleg szünetel!

VEKOP-5.2.1-17 (Közép-Magyarország) – jelenleg szünetel!

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy az MFB hivatalos közleménye szerint 2019. október 17. 16:00 órától szüneteltetésre kerül a pályázat a Közép-Magyarországi régióban és nem adható be újabb kérelem.

Az MFB hivatalos közleménye szerint 2020. november 05. 24:00 órától szüneteltetésre kerül a GINOP-8.4.1/A-17 (Vidék) pályázat , Budapesten és Pest megyén kívül ,nem adható be újabb kérelem.

Igényelhető összeg: családi házak esetén minimum 500.000 Ft maximum 10 millió forint, társasházaknál lakásonként minimum 500.000 Ft maximum 7 millió forint igényelhető

Kamat: 0%/év

Önerő: minimum a beruházás 10%-a

Futamidő: legfeljebb 20 év

Igényelheti: magánszemélyek, társasházak, és lakásszövetkezetek

Ezekre igényelhető: fűtési rendszerek korszerűsítésére, szigetelésre, nyílászárók cseréjére, valamint megújuló energiaforrások, vagyis napelemek, napkollektorok, hőszivattyúk, vagy korszerű faelgázosító berendezések beépítésére

Pályázat benyújtási határidő: 2017. április 24 – 2022. december 31. között.

A Wagner Solar Hungária Kft. a napelem projekt előkészítési szolgáltatása keretében az alábbi megvalósítási lehetőségeket kínálja:

I. opció:

Elkészítjük igényeihez mérten a napelemes rendszerre vonatkozó árajánlatunkat és a hitel igényléséhez szükséges energetikai tanúsítványt. A teljes hitel ügyintézés feladata és költsége az Ön vállalása.

II. opció:

Elkészítjük igényeihez mérten a napelemes rendszerre vonatkozó árajánlatunkat és a hitel igényléséhez szükséges energetikai tanúsítványt, valamint a teljes hitelügyintézést elvégezzük Ön helyett, amely az alábbi feladatokat foglalja magába:

 • Pályázat előkészítése, megírása, adminisztrációja, leadása
 • Tulajdoni lap beszerzése
 • Banki ügyintézés
 • Pályázat zárásához szükséges dokumentumok elkészítése, leadása és banki ügyintézése

Az Ön feladatai és költségei a pályázat kapcsán:

 • A Bank és Ön között megkötendő hitelszerződés aláíráson való megjelenés az MFB pontok valamelyikén
 • A hitelszerződés miatt felmerülő közjegyzői díj költsége
 • Bruttó 5.000.000 Ft feletti kölcsönösszeg esetén jelzáloghitel miatt felmerülő értékbecslői díj
 • A bank által esetlegesen kért statikai szakvélemény díja (rendszerint nem kérik)

KÉRJE AJÁNLATUNKAT MOST ÉS SEGÍTÜNK MEGVALÓSÍTANI ÁLMAI NAPELEMES RENDSZERÉT!

Hitelkérelem leadása
 • Hitelkérelem leadása személyesen

  Csak az MFB Zrt.-vel szerződéses kapcsolatban álló, megfelelő jogosítvánnyal rendelkező közvetítőhöz nyújtható be, jelenleg 642 MFB ponton várják a kérelmeket.

 • Hitelkérelem leadása online

  Online is igényelhető a nulla százalékos lakossági energiahatékonysági hitel

  Az igénylők online is beadhatják hitelkérelmüket a nulla százalékos kamat mellett elérhető Lakossági Energiahatékonysági Hitel iránt érdeklődő magánszemélyek, 5 millió Ft-os hitelösszegig.

  Az ügyfelek a beruházás tervezésével, átgondolásával párhuzamosan, folyamatosan feltölthetik a már rendelkezésre álló adatokat, azaz nem kell minden információt egy alkalommal megadni. A hiteligényléshez szükséges dokumentumokat az ügyfelek fel tudják tölteni online az MFB weboldalán.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Olvassa el a kollégáink által összegyűjtött gyakori kérdésekre a megoldást vagy nézze meg összefoglaló webináriumunkat a 0% kamatozású konstrukcióról!

GYIK

Cégünk számokban

jelentős szakmai tapasztalat

20 év

TAPASZTALAT

többezer telepített napelem rendszer, hőszivattyú rendszer

4000+

TELEPÍTETT RENDSZER

többmillió kWh megtermelt energia

102,326,400

MEGTERMELT ENERGIA (KWH)

környezetbarát megújuló energia alkalmazás

36,038

TONNA CO2 MEGTAKARÍTÁS

országos hálózat

4 iroda

ORSZÁGSZERTE