fbpx
 
Ajánlatkérés

Van már folyamatban lévő szaldós napelemes igénybejelentése?

Szakmailag megbízható napelemes kivitelezőt keres a rendszer telepítéséhez? Még 10 évig élvezheti a szaldó elszámolás előnyeit. Ha beadott engedélye van, nem érdemes késlekedni a telepítéssel. A kivitelezés során érdemes már most felkészülni és opcionálisan lehetőséget biztosítani a napelemes rendszer későbbi bővítésre. Ne hamarkodja el a szerződéskötést! Nézzen körbe a piacon és keressen szakmailag megbízható napelemes kivitelezőt.

Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Konzultációt kérek!

Név(Kötelező)
Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési hozzájárulás(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Bízza ránk napelem rendszerének telepítését!

Ismerje meg, mi mindent kínálunk Önnek!

 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán Átfogó felmérést, mialatt bátran kérdezhet műszaki kollégáinktól.
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán Precízen tervezett napelemes rendszert, amelybe 20 év tapasztalatát tesszük bele.
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán Széles inverter kínálatot, raktárról azonnal.
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán A legmodernebb technológiákat, hivatalos forgalmazói vagyunk olyan világmárkáknak, mint a Hyundai vagy a SolarEdge.
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán Korrekt hozzáállást, a végleges napelemes rendszer árát rögzítjük Önnek.
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán Egyéb támogatást, igény szerint más energetikai megoldásokban is segítünk.
Referenciáink önmagukért beszélnek

Miért érdemes konzultációt kérnie még ma?

 • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtőlA napelem rendszer árak az elmúlt időszakban csökkentek, így valószínű, hogy az Ön számára vonzó árat tudunk kínálni
 • Közel 20 év piaci és szakmai tapasztalat ikonSzéles termékkínálattal állunk rendelkezésre a komplett napelemes rendszer kivitelezéséhez
 • Garantált üzemeltetési és termelési információk ikon20+ éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően az igényeinek megfelelő termékeket telepítjük, ami a hektikus szabályozási környezetben is időtálló
 • Wagner Solar DunakesziMérnök felmérőink biztosítják az optimális napelemes rendszer tervezést

Fördős Zé minket választott napelem rendszere telepítésre!

Kíváncsi hogyan zajlik egy napelemes rendszer telepítése? Mutatjuk a komplett folyamatot.

Kérjen ingyenes konzultációt!

Szakmailag megbízható napelemes kivitelezőt keres a rendszer telepítéséhez? Még 10 évig élvezheti a szaldó elszámolás előnyeit. Ha beadott engedélye van, nem érdemes késlekedni a telepítéssel. A kivitelezés során érdemes már most felkészülni és opcionálisan lehetőséget biztosítani a napelemes rendszer későbbi bővítésre. Ne hamarkodja el a szerződéskötést! Nézzen körbe a piacon és keressen szakmailag megbízható napelemes kivitelezőt.

Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Konzultációt kérek!

Név(Kötelező)
Hírlevél feliratkozás
Adatkezelési hozzájárulás(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Nem érdemes késlekednie a napelem telepítéssel…

Amennyiben 2023. szeptember 7-e előtt beadta napelemes rendszertelepítési kérelmét, úgy már biztos, hogy az ön rendszerének elszámolása 10 évig még szaldó elszámolásban marad.

Olyan inverterrel ajánljuk és telepítjük rendszereinket, amelyek a legjobb ár-érték aránnyal rendelkeznek a piacon. Továbbá a telepítést követően a későbbiek során lehetőség van akkumulátoros bővítésre, így akár áramszünet esetén is biztosított a zavartalan áramellátás.

Ne várjon a pályázatokra! Kérjen ajánlatot minél előbb, hogy mihamarabb élvezhesse a napelemes rendszer előnyeit.

Nézze meg a hibrid inverterek összehasonlítását!

A napelem telepítés garantáltan megtérülő befektetés

 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánTehermentesíti Önt a villanyszámlától. Szabadítson fel extra forintokat a családi költségvetésben.
 • Pénzügyi stabilitás ikonSzinte 0 Ft fenntartási költség Megtakarítás 25-30 éven át, akár 25 év garanciával.
 • Napelem, napkollektor, ferde tető, tájolás, cserép tetőNövelje ingatlanának értékét! A napelemmel felszerelt ingatlanok bizonyítottan értékesebbek.
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánVálasszon környezetbarát megoldást! Innovatív technológia, amellyel csökkentheti az ökológiai lábnyomát.

ÍGY SEGÍTJÜK CÉLJAI ELÉRÉSÉT

 1. Igényfelmérés, indikatív ajánlat
 2. Helyszíni felmérés
  Minden helyszín egyedi, így csak a helyszíni felmérést követően tudunk végleges árajánlatot küldeni.
 3. Végleges ajánlat
 4. Szerződéskötés
 5. Engedélyeztetés
  Az engedélyeztetési eljárást ügyfeleink részére mi intézzük. Az igények feldolgozási ideje az áramszolgáltatóknál az utóbbi időben meghosszabbodott.
 6. Kivitelezés, beüzemelés
  Egy átlagos családi ház esetén a kivitelezés 1 napot vesz igénybe.

Napelem Referenciáink

Gróf I. ügyfél

Megbízható, azt adják amit ígérnek, segítőkészek,nagyon örülök, hogy az önök cégét választottam.

Szekeres István Pomáz

Megbízható, pontos, precíz. Jó volt nézni a munkájukat és jó volt hallgatni a munka közbeni „szövegelésüket”.

Dr. Elség Attila Kulcs

Egy cég, mely összetett problémák megoldásában gyorsan, rugalmasan és segítőkészen dolgozik.

Miért bízhat bennünk?

Ha napelem rendszer telepítését fontolgatja.

A minőséget és megbízhatóságot képviseljük 2002 óta.

Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél több háztartás és vállalkozás számára biztosítsunk olyan energiahatékony fűtési, hűtési és áramtermelési megoldást, mely hosszú évtizedeken keresztül garantálja a hatékony energiatermelést.

Az elmúlt évek során folyamatosan arra törekedtünk, hogy a piacon fellelhető legújabb technológiájú, minőségi és megbízható termékeket kínáljunk ügyfeleink számára. Hosszú távon tervezünk, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy családunk minden tagja a Wagner Solar Hungária Kft. csapatát erősíti.

Ajánlatkérés
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánMinőség és megbízhatóság 2002 óta.
 • Garancia, biztosítás, védelemCsúcstechnológia 25-30 év garanciával.
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánKulcsrakész megoldások: A tervezéstől a kivitelezésig.
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánElérhető árak, finanszírozási tanácsadás.
 • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől5500 telepített rendszer.
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánSzínes termékpaletta, komplex energetikai megoldások.

Cégünk számokban

jelentős szakmai tapasztalat

22 év

TAPASZTALAT

többezer telepített napelem rendszer, hőszivattyú rendszer

5500

TELEPÍTETT RENDSZER

többmillió kWh megtermelt energia

140,698,000

MEGTERMELT ENERGIA (KWH)

környezetbarát megújuló energia alkalmazás

45,047

TONNA CO2 MEGTAKARÍTÁS

országos hálózat

3 iroda

ORSZÁGSZERTE

Napelem alapinformációk röviden
 • NAPELEM RENDSZER TELEPÍTÉS – RÖVID ÁTTEKINTÉS

  Magyarország ideális hely a napelemes rendszerek telepítésére, hiszen a napsütéses órák száma éves szinten 2100-2300 óra. Annak ajánlott egy solar rendszer telepítése, aki megszabadulna a villanyszámlától vagy csökkenteni szeretné azt.

  Családi házak esetén 99%-ban a hálózatra visszatápláló rendszert ajánljuk, ugyanis a hálózatra tápláló napelem rendszer ár kedvezőbb. Szigetüzemű rendszereket tanyákra, hajókra, lakóautókra érdemes telepíteni, ahol nem elérhető a hálózat.

  Hova telepíthető napelem? Lapos tetőre, ferdetetőre, teraszra, autóbeállóra, földre.

  Többfajta napelem típus közül választhat: monokristályos, polikristályos vagy más egyéb pl. PERC technológiájú.

  Ezeken belül is vannak speciális napelemek, ilyenek az üveg-üveg vagy Shingled cell technológiával készült modulok.

  Legideálisabb tetőfelület: déli tájolású és 25-35 fokos dőlésszögű. Manapság viszont nem kell aggódnia annak se, akinek a háza nem rendelkezik ideális paraméterekkel, esetleg árnyékos a tetőfelület, ugyanis erre is kiváló megoldásaink vannak a SolarEdge invertereinek köszönhetően.

 • NAPELEM MŰKÖDÉSE

  A kereskedelemben kapható napelemek döntő többségének alapanyaga a szilícium. A tisztított szilícium alapanyagot egy kristállyá húzzák vagy polikristályos szerkezetnél grafit, illetve kerámiaformába öntik, majd ezt követően felszeletelik. A gyártás során a szilíciumot foszfor és bór atomokkal dúsítják, melyek a Nap elektromágneses sugárzásának hatására a szilíciumlemezben pozitív és negatív töltéshordozókká alakulnak.

  A napelem működése

  A szokásos diffúziós félvezető technológiai eljárásokkal alakítják ki a töltésszétválasztó réteget, és vákuum-, illetve szitanyomásos eljárással hozzák létre az áramelvezető kontaktusokat. A két töltéshordozó a szilíciumlemezhez rögzített kontaktusokon keresztül egyenáramot generál.

  A napelemek cellákból állnak, egy cella üresjárati feszültsége kb. 0,6 V. Több cellát sorba kötve állítják elő a napelemmodulokat. A cellák darabszáma határozza meg a napelemmodul névleges feszültségét. A napelemmodulok mérete a néhány száz négyzetcentimétertől a néhány négyzetméteres tartományba esik. Névleges teljesítménye néhány watt és néhány száz watt között van.

  Bővebben

 • NAPELEM KIVITELEZÉS

  Napelem rendszer családi házra, intézmények, cégek és tanyák számára is kiváló megoldás, hiszen áramra mindenkinek szüksége van.

  A napelemes rendszer engedélyköteles, amelynek az ügyintézése körülbelül 2-3 hónapot vesz igénybe.

  Napelem rendszer kiépítése átlag családi ház esetén 1-2 napot vesz igénybe. A megvalósítást villanyszerelő és ács szakemberek végzik.

  A napelem rendszer kiépítése során fontos számunkra, hogy esztétikus és tiszta munkát végezzünk.

  A Wagner Solar Hungária Kft. az egyik legrégebb óta piacon lévő napelem telepítő cég. Első napelemes rendszerünket 2002-ben telepítettük.

 • NAPELEM ÁR – NAPELEM RENDSZER ÁR

  A napelem rendszer méretét az éves villanyszámla összege határozza meg. A napelemek darabszáma annak függvényében változik, hogy hány Wattos napelemet szerelnek fel a tetőre. Illetve az ingatlan tulajdonságai (tájolás, dőlésszög, árnyékhatás, stb.) is befolyásolni fogják, hogy mekkora rendszerre van szükség.

  Meglévő ingatlanoknál könnyedén lehet kalkulálni, épülő ingatlanoknál viszont mindent figyelembe véve egy becsült számmal kell számolni.

  A napelem rendszer teljes költségvetésében az alábbiakkal kell számolni: napelem panelek, inverter, tartószerkezet, kábelek, csatlakozók, túlfeszültség védelem, tűzvédelmi kapcsoló és egyéb tartozékok. Illetve kalkulálni kell az engedélyeztetés és szerelés díjával.

  Minden egyes helyszín és ingatlan egyedi, így csak a helyszín pontos ismerete esetén lehet személyre szabott árajánlatot adni.

  Gyakran már a termékek árán belül is nagy az eltérés, ilyenkor érdemes megnézni, hogy ki a gyártó és hogy hol gyártják a terméket.

  Összeállítottunk néhány napelem ár kalkulációt. Kattintson és nézze meg indikatív ajánlatunkat!

 • NAPELEM VÁSÁRLÁS ESETÉN EZEKRE ÉRDEMES ODAFIGYELNI

  Összeírtunk néhány kérdést, amelyeket tegyen fel önmagának és a kivitelező cégnek napelem vásárlás előtt:

  Ingatlanom

  • napelem szerelés megoldható az ingatlanon? – tájolás, dőlésszög
  • megfelelő méretű a tetőfelület?
  • éri árnyékhatás a tetőfelületet?
  • mekkora napelemes rendszerre van szükség? (fontos, hogy jól méretezett legyen a solar rendszer, ne legyen többlettermelés, de kevesebb sem, mint amire szükségünk van)

  Igényeim

  • okos vagy hagyományos napelemes rendszerre tartok igényt?
  • szeretném-e a későbbiekben bővíteni a rendszert? (ilyen esetekben az inverter mérete miatt már az elején kalkulálni kell vele)
  • mekkora fogyasztást szeretnék kiváltani

  Termék

  • milyen minőségű, gyártmányú terméket szerelnek fel? (ne fogadjon el, annyi információt, hogy 300 Wattos polikristályos napelem, gyártóról is érdemes informálódni)
  • a tartószerkezet minősége és anyaga a felhasználásnak megfelelő (rozsdamentes acél és/vagy alumínium)
  • be vannak tervezve a túlfeszültségvédelmek, tűzvédelmi – és leválasztó kapcsolók?
  • a kiválasztott inverter engedélyezve van Magyarországon?
  • mennyi a garanciaidő a termékekre?

  Kivitelező cég

  • a kiválasztott cég vállalja-e az engedélyeztetést?
  • rendelkezik a napelemet kivitelező cég megfelelő tapasztalattal és referenciákkal?
  • ácsok és villanyszerelők végzik a napelem szerelést, akik rendelkeznek
   megfelelő szaktudással?
  • milyen múlttal rendelkezik a cég? 10-20 év múlva is számíthatok majd rájuk?
 • NAPELEM MEGTÉRÜLÉS

  A napelem megtérülés sokak számára egy fontos kérdés, pedig az autó vagy egy kutya esetén se számoljuk ki, hogy mennyi a megtérülési ideje. Sőt ezek csak a pénzt viszik, míg mondjuk egy napelemes rendszer pénzt termel nekünk.

  Általánosságban a napelem megtérülés körülbelül 10 évre tehető. A pontos megtérülési időt sok tényező befolyásolja: függ például a napelemes rendszer összteljesítményétől és termelésétől, a saját fogyasztásunktól, és az aktuális áram tarifától. Az alapos számításhoz továbbá nem szabad megfeledkeznünk a napelemek degradációjáról, és az inflációról sem.
  Általánosságban véve elmondható, hogy minél nagyobb a szolár rendszer, annál gyorsabban megtérül. Míg egy 4 kW-os napelem rendszer 10 év alatt térül meg, addig egy 12 kW-os rendszer körülbelül 7-8 év alatt hozza vissza az árát. A számítás során kalkuláltunk minden második évben egy 5%-os áram tarifa növekedéssel és 0,8% napelem degradációval. Ebben az esetben az inflációval és az esetleges inverter cserével nem számoltunk.

  Napelem élettartama

  Fontos itt kiemelni, hogy egy napelem rendszer várható élettartama hozzávetőlegesen 30 év, vagyis a 10 éves megtérülést követően a rendszer ingyenesen termeli számunkra az energiát. (A napelemes rendszer természetesen 30 év után is termeli az áramot – a panelek élettartama kb. 30-40 év – viszont az eredeti teljesítményéhez képest kevesebb termeléssel számolható.)

 • NAPELEM ELŐNYEI 18 PONTBAN

  18 pontban összegyűjtöttük, hogy milyen előnyökkel jár egy napelemes rendszer telepítése. Ha még nem tudja, hogy szüksége van-e egy ilyen rendszerre, az összegyűjtött előnyök után könnyebben eldöntheti.

  Napelem előnyei 18 pontban:

  1. Nem kell többé villanyszámlát fizetnie
  2. Függetlenedhet az ingadozó villamos energia áraktól
  3. Hosszú távú, garantált hozamú befektetés
  4. Óvja környezetét, csökkenti CO2 kibocsátását, ezzel minimalizálva az ökolábnyomát
  5. Példát mutat környezetének és a jövő generációjának
  6. A nap energiája ingyenes és kimeríthetetlen
  7. A napelem élettartama 25-40 év
  8. A napelemnek nincs karbantartási igénye
  9. Olyan helyeken is van lehetőség áramforrás biztosítására, ahol nincs kiépítve a villamoshálózat. Itt akkumulátorokba eltárolhatja az energiát.
  10. Nem bocsájt ki zajt vagy bármiféle káros anyagot, sugárzást
  11. Könnyű és gyors a telepítése
  12. A pluszba termelt energiát az áramszolgáltató kifizeti
  13. Egyszeri beruházást igényel
  14. Az időjárási viszontagságokkal szemben ellenálló
  15. Magyarországon az európai átlaghoz képest igen magas a napsütéses órák száma (2000 h/év)
  16. A napelemes rendszernek köszönhetően nő az ingatlan értéke
  17. A napelemek ára az elmúlt években drasztikusan csökkent, így a megtérülési idő is lecsökkent és kisebb befektetéssel megvalósítható egy rendszer. További árcsökkenés nem várható.
  18. A termelés jól kiszámítható, így a korábbi fogyasztás alapján könnyedén 0-ra csökkenthető a villanyszámla

Ismerjen meg bennünket

Feladatunk, hogy új, komplex technológiák elterjesztésével a környezetet kíméljük és ügyfeleink komfortérzetét emeljük, ezáltal segítve ügyfeleink ökolábnyomának valamint költségeinek csökkentését.

AKIK SZINTÉN MINKET VÁLASZTOTTAK

AKIK SZINTÉN MINKET VÁLASZTOTTAK

“A piacon elérhető legtöbb vállalkozó közül, hosszas folyamat végén a Wagner Solar Hungária Kft.-re esett a választásunk, mert az ő ajánlatuk volt az, ami mind a műszaki paramétereiben mind ár érték arányban számunkra a legmegfelelőbb volt.”

Szebenyi Miklós
Ügyvezető

Referenciáink önmagukért beszélnek
Generali referencia

AKIK SZINTÉN MINKET VÁLASZTOTTAK

AKIK SZINTÉN MINKET VÁLASZTOTTAK

“Az ügyfélkezelés és a kapcsolattartás korrekt módon zajlott. Naprakész és hozzáértő volt a csapat. A telepítés gördülékenyen zajlott, látszott, hogy mennyire felkészültek és gyakorlottak.”

Lukács András
Duna Pláza

Referenciáink önmagukért beszélnek
Referenciáink önmagukért beszélnek

AKIK SZINTÉN MINKET VÁLASZTOTTAK

AKIK SZINTÉN MINKET VÁLASZTOTTAK

“29,7 kWp teljesítményű napelem rendszer, 110 db Solarwatt 270 Wp napelem panel, 1 db SolarEdge SE 27,6K inverter”

Budapest, 2017
Telekom székház

Referenciáink önmagukért beszélnek
Referenciáink önmagukért beszélnek

AKIK SZINTÉN MINKET VÁLASZTOTTAK

AKIK SZINTÉN MINKET VÁLASZTOTTAK

“46,2 kWp teljesítményű napelem rendszer, 154 db Hyundai 300 Wp napelem modul, 2 db SolarEdge SE 25K inverter”

Budapest, 2019
ATV

Referenciáink önmagukért beszélnek
Referenciáink önmagukért beszélnek

AKIK SZINTÉN MINKET VÁLASZTOTTAK

AKIK SZINTÉN MINKET VÁLASZTOTTAK

“13,5 kWp teljesítményű napelem rendszer, 45 db Solon Blue 300 Wp napelem modul, 1 db Fronius Symo 12.5-3M Light inverter”

Szigetszentmiklós, 2014
Poth Klinker

Referenciáink önmagukért beszélnek
Referenciáink önmagukért beszélnek

AKIK SZINTÉN MINKET VÁLASZTOTTAK

AKIK SZINTÉN MINKET VÁLASZTOTTAK

“55,8 kWp teljesítményű napelem rendszer, 186 db Solon Blue 300 Wp napelem panel, 2 db SMA STP 15000TL-10 15 kW és 2 db SMA STP 10000TL-10 10 kW (együttesen 50 kW)”

Csömör, 2014
Aroma bázis Kft.

Referenciáink önmagukért beszélnek
Referenciáink önmagukért beszélnek

REFERENCIA ÉS TERMÉK VIDEÓK

Összegyűjtöttünk néhány referncia videót, amelyekre büszkék vagyunk és néhány termék videót, amelyek hasznos információkkal szolgálhatnak az Ön projektje szempontjából is.

A Generalinál megvalósított napelem rendszerekkel 150 MWh éves termelést és 61 T CO2 megtakarítást értünk el évente.

További videóink

Lidl szupermarket napelemes rendszere │ Így készül egy 150 kW-os napelemes rendszer ( timelapse videó)

Az Új Háromfázisú Inverter Synergy Technológiával, akár 120 kW-ig│Wagner Solar

SolarEdge monitoring platform: Teljes átláthatóságot biztosít a StorEdge rendszerben │Wagner Solar

Fronius Tauro Ipari Felhasználású Napelemes Inverter│Wagner Solar

SolaX Power – a hibrid inverterek működése│Wagner Solar

Díjaink

Munkánkat már több ízben is elismerték, mely ügyfeleink számára egy garancia a professzionális kiszolgálásra.

Termékpartnereink

Termékpalettánkon gondosan megválogatott és általunk is letesztelt világmárkák közül válogathat, melyek közül több gyártónak is egyedüli hivatalos magyarországi forgalmazói vagyunk Magyarországon.