...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!

MÁJ
18

OCHSNER – A vállalat


Az OCHSNER Wärmepumpen GmbH 1978-ban alakult, és kezdetektől fogva energiatudatosság, úttörő szellem és innováció jellemzi. Az OCHSNER az elsők között kezdte meg Európában a hőszivattyúk ipari gyártását, és jelenleg nemzetközileg is az iparág egyik technológiai vezetőjeként tartják számon. A gyártás kizárólag Ausztriában és Németországban zajlik.

A több évtizedes tapasztalat, kutatás-fejlesztés eredményeként még hatékonyabb hőszivattyúk születtek, a lehető legszélesebb körű felhasználásra.

 

A földben, vízben és levegőben gyakorlatilag határtalan mennyiségű hőenergia található. A gazdaságos használat, a nem megújuló erőforrások megőrzése és a károsanyag-kibocsátás csökkentése közös célunk kell, hogy legyen. Az OCHSNER célkitűzése az, hogy a környezeti energia használatával járuljon hozzá a közös nemzeti és globális energiaellátás megoldásához. A környezeti hő optimális hasznosításának köszönhetően az OCHSNER hőszivattyúk a leggazdaságosabb és legidőtállóbb fűtési és aktív hűtési rendszert jelentik a felhasználók számára.

A tradíció ereje
Az eredeti OCHSNER cég 1872-ben alakult Sziléziában. A gyártás kezdetben berendezések és szivattyúk előállítására korlátozódott. 1946 és 1992 között a Linz gyár az adagolószivattyúk és kompresszorok terén nyújtott technikai vívmányokról volt ismert. A jelentős ügyfelek között találhatjuk nemzetközi ipari létesítmények kivitelezőit, az amerikai haditengerészetet és a NASA-t. A kompresszorgyártási rendszer magában foglalta mind a szelepes, mind a csavarkompresszorokat 500 kW-ig. 1992 óta Karl OCHSNER - aki az Európai Hőszivattyú Szövetség elnöke is - és csapata kizárólag a hőszivattyúszektorra fókuszál. Ő a vállalat egyik ügyvezető igazgatója, a fia, Karl Junior mellett. A vállalat 2012-ben ünnepli fennállásának 140. évfordulóját.
Minőség
A fűtési rendszer minden egyes épület technikai középpontja, és nem szabad, hogy cserben hagyjon. Ezért hőszivattyú vásárlásakor nem szabad kompromisszumot kötnünk. A gazdaságosság, a működési biztonság és a hosszú élettartam számít leginkább.

Technológiai vezető
Az OCHSNER volt az első gyártó, amely bevezette a piacra a minden hőforráshoz megfelelő hőszivattyú termékkört, amelynél a fűtési rendszer előremenő hőmérséklete standard 65°C. Ezzel a hagyományos radiátorokkal felszerelt, meglévő fűtési rendszer is működtethető. Az OCHSNER levegő-split hőszivattyúk hatékonysági rekordértékeket érnek el évek óta, ezek a leghalkabb berendezések, emellett a legalacsonyabb fűtési költséget biztosítják. Az OCHSNER a talajhőszivattyúk és a vizes hőszivattyúk energiahatékonysága terén is vezető.

Tanúsítvány – visszaigazolt csúcsteljesítmény
Az OCHSNER legmodernebb technológiája a folyamatos, intenzív kutatás-fejlesztés eredménye. Saját kutatólaboratóriumuk eredményei az évtizedes gyakorlati tapasztalattal párosulva már ma megoldást kínálnak a holnap igényeire. A kiváló minőségű hőszivattyúkat Európában EHPA-tanúsítvánnyal ismerik el. Csak azok a hőszivattyúk jogosultak erre a tanúsítványra, amelyeket a legszigorúbb feltételek között teszteltek független intézetek, és gyártójuk teljesítette a szervizelési és dokumentációs követelményeket. Az OCHSNER az első, és jelen pillanatban az egyetlen olyan gyártó, amely megszerezte az EHPA-tanúsítványt a melegvizes hőszivattyúk terén.

Meggyőző érvek:
» Függetlenség
» Gazdaságosság
» Környezetvédelem
» Minden hőelosztó rendszerhez megfelelő
» Nem igényel karbantartást
» Biztonságos befektetés

Az OCHSNER a legmagasabb hatékonyság, a megbízhatóság és a hosszú élettartam jelképe.

 

Tudjon meg többet a hőszivattyús rendszerekről!

Szeretném megfelezni fűtési költségeimet! - Ajánlatkérés

 

Töltse le az OCHSNER magyar nyelvű katalógusát!

 

 

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás