fbpx
 
Ajánlatkérés

Megérkezett a Rezsikommandó, a gonosz pazarlás és a kegyetlen rezsiszámla legnagyobb ellensége!

Neked is segítenek spórolni és optimalizálni a háztartásod energiafelhasználását.

MIBŐL ÁLL A REZSIKOMMANDÓ SZUPERKÉPESSÉGE?

Előzetes felmérés alapján megtervezzük, optimalizáljuk, testre szabott ajánlatban megmutatjuk, hogyan csökkentheted, optimalizálhatod háztartásod energiaköltségeit – a rezsiárak növekedése ellenére is.

A felméréstől a tervezésen át a kivitelezésig mindenben segítünk.

Optimalizálás

Komfort növelés

Energiamegtakarítás

Fenntartható megoldások

Személyre szabott javaslat

Kulcsrakész megoldások

Mennyire vagy környezettudatos? Töltsd ki gyors kvízünket és spórolj!

NÉZD MEG, MIÉRT VAN SZÜKSÉG A REZSIKOMMANDÓRA

Ne pazarolj, inkább élj tudatosan! Neveld gyermekeidet is az energiatudatosságra, az eredményt pedig nem csak a pénztárcádon érzed majd, de bolygónk is meghálálja.

ENERGIAKORSZERŰSÍTÉST, FELÚJÍTÁST TERVEZŐ MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

Te is kíváncsi vagy rá, hogy ingatlanodra milyen energetikai beruházási költségekkel milyen mértékű rezsiköltség megtakarítást érhetsz el?

CSALÁDI HÁZZAL RENDELKEZŐKNEK

Amennyiben korszerűsítenéd családi házad energiaellátását, optimalizálnád a rezsiköltségeit.

TUDATOS ENERGIAFELHASZNÁLÓKNAK

Ha neked is fontos, hogy az otthonod a legkorszerűbb megújuló energiaforrásból biztosítsa a tiszta, felhasználható energiamennyiséget, ismerd meg komplex megoldásainkat.

FENNTARTHATÓSÁG ÉS KÖRNYEZETVÉDELEM ELKÖTELEZETTJEINEK

Ha neked is fontos a fenntarthatóság és a környezetvédelem, vedd igénybe Rezsikommandónkat, hogy felderíthessük, milyen beruházások közül érdemes választanod.

KIK ÁLLNAK A REZSIKOMMANDÓ MÖGÖTT?

A Wagner Solar Hungária Kft. csapataként több mint két évtizedes szakmai tapasztalattal, nagy rutinnal rendelkezünk. Szakértelmünk kiterjed a megújuló energiát hasznosító rendszerek teljes palettájára, profi módon valósítjuk meg az energetikai korszerűsítési projekteket.

Kivitelezéseink során személyre szabottan kezeljük az igényeket, így egy kézben tartjuk azok komplex megvalósítását is. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink elképzeléseit alaposan felmérve mindig a legoptimálisabb megoldást javasoljuk.