...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!

MÁJ
16

OCHSNER levegős hőszivattyúk


A külső levegő az ideális hőforrás, ha talajvíz vagy - kert hiányában - maga a talaj nem elérhető. A környező hő, a napenergia különösen alkalmas hőforrás például felújításoknál vagy bivalens működés esetén.

Az OCHSNER a levegő hőforrást split hőszivattyúk segítségével hasznosítja.

 

Környező hő

Ezeknél  a split berendezéseknél a levegő hőcserélő (horizontális split elpárologtató) horizontálisan van felszerelve, ez döntő a hatékonyság és a működés biztonsága szempontjából. Ez az egység csővezetékekkel csatlakozik a hőszivattyúhoz, ami az épületben található, és ezáltal védve van.

Az OCHSNER horizontális split berendezés felszerelését javasolja, mivel az energiahatékonyságot és a zaj kialakulást figyelembe véve ezek jobbak a kompakt berendezéseknél. Biztosítani kell, hogy az elpárologtató a valós hőszivattyús működéshez legyen méretezve.

Levegő hőforrás

A hőszivattyú beszerelése - az időjárástól védetten - az épületen belül történik, de az elpárologtató, amely veszteség nélkül elnyeli a környezeti hőt, a szabadban kerül elhelyezésre. Előnyei a kompakt rendszerrel összehasonlítva: nincsenek légcsatornák, nagyon csendes működés, hosszú élettartam és nagyfokú gazdaságosság.
A horizontális split rendszer

A nagy hatékonyságú horizontális split elpárologtató kivonja a szükséges mennyiségű hőt a kinti levegőből. Egy optimalizált, automata jégmentesítő rendszer az elpárologtatót szükség esetén jégmentesen tartja, mindezt jelentős energiafelhasználás nélkül.

A horizontális split elpárologtatók két lehetséges változatban kaphatók: VHS típus időjárásnak ellenálló bevonattal, illetve VHS-M (Millennium® Kiadás) exkluzív változatban.

A méretezésnek és a berendezés optimális felépítésének köszönhetően maximális hő nyerhető ki a levegőből még fagypont alatti hőmérséklet esetén is. Nincs más olyan berendezés a piacon, amely ilyen nagy hőcserélő felületeket kínálna! Az alacsony sebességű speciális ventilátorok halk működést biztosítanak a legmagasabb energia-hatékonyság mellett.

Sőt, a teljesen szabályzott ventilátor és a hőszivattyú működtetésével elérhető az elpárologtató állandó teljesítményszabályozása.

A kívülre telepített elpárologtató és a belülre telepített kondenzátor közötti kapcsolat nagyon könnyen létrehozható két szigetelt rézcső és elektromos vezetékek segítségével. Ezeket általában a földfelszín alatt helyezzük el egy csatornában, és így akár utólagosan is (a fűtési rendszer korszerűsítésekor) problémamentesen beszerelhetők.

Tovább az OCHSNER termékekhez
OCHSNER melegvizes hőszivattyúkOCHSNER geotermikus hőszivattyúkOCHSNER vizes hőszivattyúk

Csökkentse fűtési költségeit hőszivattyúval! - Ajánlatkérés

High-Tech hőszivattyúk - OCHSNER katalógus letöltéseÜgyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás