fbpx
 
Ajánlatkérés
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Fronius Eco inverterek

25,0 kW-tól és 27,0 kW-ig

Fronius Eco inverter előnyei:

  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtőlBeépített DC kapcsoló
  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtőlMunkapont változtatás és teljesítmény korlátozás DC túlterhelés esetén
  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtőlMért DC szigetelés ellenállás
  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől98,2%-os maximális hatásfok

A Fronius Eco sorozat tagjai:

  • Fronius Eco 25.0-3 S Light/Wlan
  • Fronius Eco 27.0-3 S Light/Wlan

Letölthető adatlap

2 + 3 év (regisztrációval) teljes körű gyártói garancia + 5 év alkatrész garancia. Felár ellenében akár 20 évre is meghosszabbítható.

10 év Garancia

Ismerje meg részleteiben a Fronius garanciális szolgáltatásait, a garanciabővítési lehetőségeket és különböző díjmentes és díjköteles csomagokat.

Az alábbi gombra kattintva elolvashatja cikkünket, melyben minden fontos tudnivalót összefoglaltunk, és azt is kifejtettük, miért érdemes a Fronius invertereket regisztrálni.

Fronius Garancia Részletek
Fronius napelemes egy- és három fázisú - hibrid inverterek
Fronius System Partneri Hálózat

Fronius System Partner hálózat

A hivatalos Fronius System Partner hálózat tagjaként az általunk forgalmazott Fronius invertereket a magyarországi paramétereknek megfelelően beállítva és magyar nyelvű menüvel telepítjük.

Napelemes rendszer telepítés, kivitelezés

FOGALMA SINCS

Informálódjon szakmai cikkeinkből vagy olvassa el az értékesítő kollégáink által összegyűjtött Gyakran Ismételt Kérdéseket

REFERENCIÁINK

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

Benkő P. ügyfél

Az ajánlattétel illetve a felmérés folyamata meggyőzően alapos volt: minden felmerülő kérdésemre, kérésemre reagáltak. A szerződésbe foglalt határidőket pontosan tartották, a teljesítménybővítés miatt alakult ki egy kis csúszás, de az az én hibámból adódott. A rendszer kivitelezése precíz és tiszta munka volt: szerelésnél még az esztétikai igényeinkre (inverter, szerelvények, vezetékcsatorna elhelyezése) is tekintettel voltak. Több ilyen vállalkozásra lenne szükség Magyarországon!

Pintér L. , Pintér L.Budapest

„Kitűnő választásnak bizonyult, hogy a sok napelem-telepítő cég közül éppen, a Wagner Solár Hungária Kft. mellett döntöttem. Munkájukat minden igényt kielégítően, határidőre elvégezték. A magas műszaki színvonalú rendszer megbízható működését gyártói garancia is szavatolja. Terméktámogatási rendszerük révén pedig naponta ellenőrizhetem a telepített napelem-rendszer hatékony működését.„

Fister I. ügyfél

Korrekt tervezés és kivitelezés /6 óra alatt 17 db napelem felszerelése és beüzemelése/

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte

Legfőbb termékinformációk

A 25,0 és 27,0 kW teljesítményosztályokban használható háromfázisú Fronius Eco-val optimálisan teljesülnek a nagy berendezések követelményei. A kis tömegnek és a SnapInverter szerelőrendszernek köszönhetően a transzformátor nélküli készülék egyszerű és gyors telepítést tesz lehetővé bel- és kültéren egyaránt. Az IP66 védettséggel új mércét állít fel az invertersorozat. Ezen kívül a minden pólusba beépített ágbiztosító tartóknak és az opcionálisan választható túlfeszültség védelemnek köszönhetően már nincs szükség gyűjtő dobozok használatára az ágakban.

Fronius napelemes inverterek