fbpx
 
Ajánlatkérés

Rövid az idő a pályázati előkészületekre. Készüljön fel már most, ha nem akar lemaradni!

Pályázati kiírás
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022

Pályázati regisztráció

Név(Kötelező)
Adatkezelési hozzájárulás(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022

Januárban érkezik a 66%-os intenzitású napelem támogatás, amely keretein belül napelemre és energiatárolókra is pályázhat a lakosság.
Ha nem szeretne lemaradni a legfrissebb információkról, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből a lényegi változásokról és lehetőségekről.

Aszimmetria,Back-up funkció & Napelem pályázathoz szükséges műszaki tartalmak

Legutóbbi Napenergia Plusz Programmal kapcsolatos webináriumunkat műszaki témában tartottuk az érdeklődőknek.

MIÉRT ÉRDEMES A PÁLYÁZATRA REGISZTRÁLNI?

 • Akár néhány óra alatt elfogyhat a támogatási keretössze a január 15-i pályázatnyitást követően.
 • A támogatási kérelmeket érkezési sorrendben bírálják el.
 • Végesek a kivitelezői kapacitások.
 • Összegyűjtjük Önnek a legfontosabb információkat, hogy a legjobb megoldást tudja kiválasztani.
 • Mi napi szinten figyelemmel kísérjük a változásokat, elsők között értesítjük Önt az újdonságokról
 • Az elmúlt 20 év összes napelemes pályázatát végig csináltuk már, feliratkozóinkat prioritással kezeljük
 • Ha szeretne felkészülni a pályázatra, kérhet személyes konzultációt, hogy a legoptimálisabb megoldást találjuk meg Önnek
Gyakori kérdések

RÖVID AZ IDŐ A PÁLYÁZATI ELŐKÉSZÜLETEKRE. KÉSZÜLJÖN FEL MÁR MOST, HA NEM AKAR LEMARDNI!

REGISZTRÁLJON PÁLYÁZATRA MOST!

Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022

Pályázati regisztráció

Név(Kötelező)
Adatkezelési hozzájárulás(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022

MIRE SZÁMÍTHAT AZ, AKI INDUL A PÁLYÁZATON?

 • dokumentum jóváhagyásaBetáplálási Stop megszűnik 2024 január 1-jétől megindulhat a háztartási visszatáplálás
 • Wagner Solar DunakesziAkkumulátor fontossága Fontos szerepet fog betölteni a gyorsabb megtérülés érdekében
 • InformációBruttó elszámolás Jelenleg még kidolgozás alatt van
 • Wagner Solar DunakesziEllátásbiztonság szünetmentes inverterrel Áramszünet esetén is biztosított az áramellátás (ha a megfelelő eszköz telepítve van)
Referenciáink önmagukért beszélnek

AMIT A NAPENERGIA PLUS PROGRAMRÓL EDDIG TUDUNK:

 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán Pályázat kezdete: 2024.01.15.
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán Csak új beruházás támogatható (bővítés, csere stb. nem).
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán Nincs régiónkénti elosztás, a támogatási kérelmeket érkezési sorrendben bírálják el.
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán Min. 4 KW, max. 5 kW teljesítményű inverterrel; min. 7,5 kWh max. 10 kWh kapacitású tárolóval telepíthető.
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán Az elszámolható költségek maximum 66 százaléka, de legfeljebb 5.000.000 Ft támogatható.
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán Rendelkezésre álló támogatási keretösszeg: 75.800.000.000 Ft
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán Várhatóan 15.160 db projekt támogatható.
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán Vissza nem térítendő támogatás

Rövid az idő a pályázati előkészületekre!

Regisztráljon most, hogy első kézből kapjon friss információkat a pályázattal kapcsolatban.

Aki idén elkezdi a pályázati előkészületeket, annak még van esélye, aki januárra halogatja, az lemarad.

Önön múlik, hogy a karácsonyi előkészületekkel van elfoglalva, vagy egy sikeres pályázat leadását alapozza meg a következő hetekben.

Nézzük a számokat

 • Egy 5 kWp napelemes rendszerrel számolva, a rendszer bekerülési költsége körülbelül bruttó 5.785.347 Ft. 
 • Tartalma: Solax hibrid inverter + EPS box, 9 kWh akkumulátor kapacitás, 10 db 500 W-os napelem, tervezés, engedélyeztetés, kivitelezés
 • 66%-os pályázat esetén a támogatott összeg: bruttó 3.818.328 Ft
 • Fennmaradó önerő: bruttó 1.967.018 Ft
Napenergia Plusz Program – Általános kérdések
 • A Felhívás szerint lakóingatlanonként egy pályázat adható be. Örököltem egy kis lakást egy ikerházban. Hogyan kell ezt a feltételt értelmezni? A résztulajdonosok közül csak egy személy nyújthat be pályázatot?

  A Felhívás 3. pontja értelmében egy magánszemély egy pályázatot nyújthat be, illetve a Felhívás 8. és 9. pontja értelmében lakóingatlanonként kizárólag egy támogatási kérelem benyújtására van lehetőség. A jogosultság igazolása és ellenőrzése hrsz. alapján, osztatlan közös tulajdon esetén ügyvéd által ellenjegyzett magánokiratba foglalt használati megállapodás alapján vagy közjegyzői okiratba foglalt forma alapján történik.rnAmennyiben az örökölt lakás egy használati megállapodással rendelkező, osztatlan közös tulajdonban lévő lakóház (ikerház) elkülöníthető, jogilag és energetikai szempontból önálló egységet képező épülete/épületrésze, a Felhívásban foglalt egyéb feltételek teljesülése esetén jogosult lehet az előregisztrációs kérelem benyújtására.rnAmennyiben az örökölt lakásnak nem 1/1 tulajdoni hányadú tulajdonosa, abban az esetben pályázhat, ha az előregisztrációs kérelem és a támogatási kérelem benyújtásához, illetve a beruházás megvalósításához az ingatlanban tulajdonrésszel rendelkező valamennyi tulajdonostársa is hozzájárul. Amennyiben a lakóingatlan haszonélvezeti joggal terhelt, a haszonélvező hozzájáruló nyilatkozata is szükséges.

 • A Felhívás szerint a program keretén belül legfeljebb 6 belül lakásos társasházi ingatlanok részét képező, épületrészén/lakásán végrehajtott beruházás kivitelezésére is benyújtható a támogatási kérelem. Ezt az előírást milyen módon, milyen dokumentumokkal szükséges igazolni?

  A Felhívás 3. pontja értelmében egy magánszemély egy pályázatot nyújthat be, illetve a Felhívás 8. és 9. pontja értelmében lakóingatlanonként kizárólag egy támogatási kérelem benyújtására van lehetőség. A jogosultság igazolása és ellenőrzése hrsz. alapján, osztatlan közös tulajdon esetén ügyvéd által ellenjegyzett magánokiratba foglalt használati megállapodás alapján vagy közjegyzői okiratba foglalt forma alapján történik. Amennyiben a beruházással érintett lakóingatlan egy legfeljebb 6 lakásos társasházi ingatlan, a földhivatal által nyilvántartott társasházi adatok lekérésével történik a jogosultság ellenőrzése. Társasházi ingatlan esetén szükséges a beruházást engedélyező társasházi közgyűlési határozat csatolása is.

 • Folyamatban van saját tulajdonú ingatlanon új családi ház építése, aminek a használatba vétele még nem történt meg. Lehetséges-e a pályázaton történő részvétel?

  A Felhívás 3. pontja szerinti előírás, hogy a pályázónak a beruházás helyszínével megegyező magyarországi állandó lakóhellyel kell rendelkeznie, amelyet a lakcímet igazoló hatósági igazolvánnyal szükséges alátámasztani. Amennyiben ennek, valamint a Felhívásban foglalt egyéb feltételeknek is megfelel, jogosult az előregisztrációra.rnElőregisztrációra 2024. január 15. napjától van lehetőség, az előregisztráció benyújtására vonatkozó véghatáridőt a Felhívás nem rögzít.

 • Az ingatlan, amiben élünk a tulajdoni lapon feltüntetett besorolás szerint „kivett hétvégi ház”. Milyen papírt kell beszereznünk a jegyzőtől az állandó lakhatási célú használat igazolására?

  A polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról szóló 1992. évi LXVI. törvény értelmében a Magyarország területén élő, törvény hatálya alá tartozó polgár köteles lakóhelyének címét nyilvántartásba vétel céljából bejelenteni, az eljáró szerv a bejelentés alapján lakcímet igazoló hatósági igazolványt ad ki.rnA Felhívásban támasztott feltétel, hogy a pályázó személy a beruházás helyszínével megegyező magyarországi állandó lakóhellyel rendelkezzen, amelyet, a fenti jogszabályi feltétellel is összhangban, lakcímet igazoló hatósági igazolvánnyal kell alátámasztani.

 • Meglévő vagy folyamatban lévő napelemes engedély esetén lehet-e pályázni?

  A Felhívás 9.3. pontja értelmében a pályázó a beruházást csak az előregisztrációs kérelem jóváhagyását követően kezdheti meg saját felelősségére. Az előregisztrációs kérelem jóváhagyását megelőzően kötött vállalkozási szerződések kapcsán felmerült költségek, valamint a szolgáltató részéről kiállított számlák sem számolhatók el. Mivel az engedélykérelemhez elkészült tervekkel kell rendelkezni, az a beruházás már megkezdettnek minősül. A Felhívás 5. pontja alapján az előregisztrációs kérelem jóváhagyása előtt megkezdett beruházás nem támogatható.

 • Mikor lesznek elérhetően a pályázókra vonatkozó pályázati mellékletek?

  A Felhívás 8. pontja értelmében a pályázói előregisztrációs kérelmek benyújtására 2024. január 15. napjától van lehetőség, a pályázói előregisztrációhoz szükséges mellékletek sablonjai legkésőbb eddig a napig közzétételre kerülnek.rnA Felhívás 9. pontja értelmében a támogatási kérelmek benyújtására a sikeres előregisztrációt követően, a rendelkezésre álló keret kimerüléséig van lehetőség.

 • Az előregisztrációhoz benyújtandó villamos energia számlán szereplő fogyasztással kapcsolatban van valamilyen elvárás meghatározva?

  A Felhívás nem szab meg a fogyasztással kapcsolatos előírást.

 • A Felhívás 8.2. pontja értelmében az előregisztrációs kérelem részeként szükséges benyújtani az előregisztrációs kérelem benyújtását megelőző legutolsó elszámolási időszakra vonatkozó villamosenergia-számlát. A birtokomban lévő ingatlan felújítás alatt áll, ezért átmenetileg kikötésre került az áram. Emiatt a rendelkezésemre álló legutóbbi számla nem az előregisztrációs kérelem benyújtását megelőző hónapra vonatkozik. Megfelel korábbi kiállítású számla is?

  A pályázói előregisztráció 2024. január 15. napjától nyújtható be, az előregisztrációs kérelem benyújtására nincs végső határidő megszabva.rnAz Ön által felvázolt esetben a rendelkezésére álló utolsó elszámolási időszakra vonatkozó villamosenergia-számla mellé szükséges feltöltenie a szolgáltató által kiállított igazolást is arról, hogy a felhasználási (fogyasztási) hely és a mérési pont azonosítója a számlán feltüntetett adatokhoz viszonyítva változatlan.

 • Mi minősül a projekt megkezdésének? Az előregisztráció benyújtását megelőzően keletkezett és kifizetett számla elszámolható?

  Az előregisztrációs kérelem jóváhagyása előtt megkezdett beruházás nem támogatható. A Felhívás 9.3. pontja értelmében a pályázó a beruházást az előregisztrációs kérelem jóváhagyását követően saját felelősségére megkezdheti, vállalva annak kockázatát, hogy negatív döntés esetén újabb támogatási kérelem az adott tárgyban nem nyújtható be, tekintettel arra, hogy megkezdett beruházás nem támogatható. Javasoljuk, hogy a beruházást csak a támogatói okirat kézhezvételét követően kezdjék meg.

Napenergia Plusz Program – Jogosultsággal kapcsolatos kérdések
 • Egyéni vállalkozó vagyok, de magánszemélyként vásároltam egy lakóingatlant. Egyéni vállalkozóként a székhelyem, telephelyem címe nem egyezik meg a fejleszteni kívánt lakóingatlan címével. Jogosult vagyok az előregisztrációra és a támogatási kérelem benyújtására?

  Amennyiben az egyéni vállalkozás – vagy egyéb vállalkozás székhelye, telephelye, fióktelepe – nem a Program keretében fejleszteni kívánt ingatlan vonatokozásában került nyilvántartásba, a lakóingatlan tekintetében, a Felhívásban foglalt egyéb feltételek teljesülése esetén, nem áll fenn kizáró ok.

 • Korábban sikeresen pályáztam napelemes rendszer telepítésére, a beruházást megvalósítottam. Jogosult vagyok pályázni?

  A Felhívás 5. pontja értelmében csak új beruházás támogatható, meglévő rendszer bővítése és/vagy átalakítása és/vagy cseréje nem támogatható. Ezek alapján nem jogosult pályázni.rnrnA Felhívás 4. pontja értelmében nem nyújtható támogatás,rnu003culu003ern tu003cliu003eamennyiben a beruházással érintett lakóingatlan vállalkozás (egyéni vállalkozás, egyéni cég, közkereseti társaság, betéti társaság, kft., zrt. stb.) székhelye, telephelye, fióktelepe;u003c/liu003ern tu003cliu003eamennyiben a beruházással érintett lakóingatlan tulajdonosai között vállalkozás (egyéni vállalkozás, egyéni cég, közkereseti társaság, betéti társaság, kft., zrt. stb.) is van.u003c/liu003ernu003c/ulu003e

 •  A Magyar Honvédség állományában megközelítőleg 4 000 család van, aki lakáscélú lízing formájában lakik otthonában, mert a Honvédség ehhez a lakásszerzési formához nyújt támogatást. Ők jogosultak pályázni?

  Szeretnénk felhívni szíves figyelmét a Felhívás 3. pontjára, amely egyéb személyi feltételek mellett az alábbiakról rendelkezik:rnrn„Jelen Felhívásra kizárólag azon nagykorú, cselekvőképes természetes személy, vagy gondnoki nyilatkozattal cselekvőképességet kizáró vagy korlátozó gondnokság alá helyezett természetes személy (magánszemély) nyújthat be támogatási kérelmet, aki lakáscélú lízingszerződéssel rendelkezik.”rnrnMindezeknek megfelelően, a lakáscélú lízingszerződéssel rendelkezők is részt vehetnek a Programban.

 • Jogosult vagyok-e pályázni olyan ingatlan esetében, ahol 2024. január 1. napjától továbbra is ún. betáplálási stop lesz érvényben?

  Jelen Felhívás kiemelt célja, hogy a napelemes bruttó elszámolás 2024. januári bevezetése után is folytatódjon a lakossági háztartási méretű kiserőművek (a továbbiakban: HMKE) telepítése. A támogatás kiterjed a napelem-, tároló és egyéb kapcsolódó eszközök beszerzésére, a telepítésre, a hálózatra csatlakoztatásra és üzembe helyezésre. A beruházás akkor tekinthető megvalósítottnak, ha a HMKE rendszert a szolgáltató átveszi. Ennek értelmében szigetüzemű rendszerek létesítése nem támogatható.

Napenergia Plusz Program – Ingatlannal kapcsolatos kérdések
 • Mikortól számítva nézik, hogy a beruházással érintett ingatlan ne legyen vállalkozás székhelye, telephelye, fióktelepe, illetve a beruházással érintett lakóingatlan tulajdonosai között ne legyen vállalkozás?

  A beruházással érintett lakóingatlannak az előregisztrációs kérelem benyújtásától a fenntartási időszak végéig meg kell felelnie a Felhívásban támasztott követelményeknek.

 • A saját tulajdonú ingatlanom címére van bejelentve a vállalkozásom székhelye, de mivel több telephellyel is rendelkezem így itt nem végzek semmilyen vállalkozással összefüggő tevékenységet. Ebben az esetben pályázhatok?

  A Felhívás 4. pontja értelmében kizáró ok, amennyiben a beruházással érintett lakóingatlan vállalkozás (egyéni vállalkozás, egyéni cég, közkereseti társaság, betéti társaság, kft., zrt. stb.) székhelye, telephelye, fióktelepe. A fentiek értelmében nem jogosult pályázni.

 • Lakcímkártyámon a beruházással érintett ingatlan tartózkodási helyként szerepel. Jogosult vagyok előregisztrációs kérelmet benyújtani?

  A Felhívás 3. pontja értelmében az jogosult előregisztrációs kérelem benyújtására, aki a beruházás helyszínével megegyező magyarországi állandó lakóhellyel rendelkezik. Amennyiben a beruházással érintett ingatlan a pályázó tartózkodási helye, nem jogosult az előregisztrációs kérelem benyújtására.

Napenergia Plusz Program – Gyakorlati kérdések
 • A napelemes rendszer kiépítéséhez szükséges kérelmet a Felhívás megjelenése előtt benyújtottam a szolgáltatóhoz, a kapcsolódó munkákra vállalkozási szerződést kötöttem. A szolgáltató nem jelzett vissza a benyújtott csatlakozási kérelemre, Ez esetben jogosult vagyok előregisztrációs kérelmet benyújtani?

  A Felhívás 9.3. pontja értelmében a pályázó a beruházást csak az előregisztrációs kérelem jóváhagyását követően kezdheti meg saját felelősségére. Az előregisztrációs kérelem jóváhagyását megelőzően kötött vállalkozási szerződések kapcsán felmerült költségek, valamint a szolgáltató részéről kiállított számlák sem számolhatók el. A Felhívás 5. pontja alapján az előregisztrációs kérelem jóváhagyása előtt megkezdett beruházás nem támogatható.

 • Amennyiben 4 kW teljesítményű inverter és 7,5 kWh kapacitású tároló kerül telepítésre, akkor maximum 4 millió forint támogatás igényelhető?

  A Felhívás 6.4. pontja értelmében a támogatás a támogatott beruházás elszámolható összköltségének maximum 66%-a, de legfeljebb 5 000 000 Ft lehet. A támogatás megítélésénél a beruházás elszámolható összköltsége a mérvadó. A Felhívás 7. pontja értelmében a generálkivitelezői költségvetésben azon tételek tüntethetők fel, amelyek a HMKE és tároló telepítéséhez, üzembe helyezéséhez kapcsolódó beruházás végrehajtásához elengedhetetlenül szükségesek, továbbá megfelelnek az elvárt minőséget nem sértő költséghatékonyság elvének, és nem haladják meg az adott piacon általánosan elfogadottmértéket. A Felhívás 7.1. pontja alapján a támogatási kérelem tartalmi értékelése során a beruházáshoz nem kapcsolódó, vagy túlárazott költségek levonásra kerülhetnek.

 • Nagyobb akkumulátor kapacitást lehet-e kivitelezni, ha a Felhívásban meghatározott 10kWh kapacitású határt túllépve a pályázó vállalja, hogy önerőből fizeti a különbözetet?

  A Felhívás 5. pontja alapján jelen Program keretében minimum 7,5 kWh, maximum 10 kWh kapacitású tárolóval szerelt HMKE telepítése támogatható. Nagyobb kapacitású tároló beszerzése és beszerelése a pályázó önerejének terhére sem lehetséges .

Napenergia Plusz Program – Dokumentációval kapcsolatos kérdések
 • A Felhívás 7. pontja alapján a pályázati adminisztrációs költség elszámolható költségnek minősül. Csak a generálkivitelezést végző vállalkozást bízhatom meg ezzel a tevékenységgel, vagy köthetek erre más vállalkozással is szerződést?

  Az adminisztrációs költség kizárólag abban az esetben minősül elszámolhatónak, amennyiben a generálkivitelezővel kötött vállalkozási szerződés része. A költség elszámolására vonatkozóan önálló sor szerepel a közreadott vállalkozási szerződéssablon költségvetési táblájában. A generálkivitelezővel kötött vállalkozási szerződésen kívül felmerülő egyéb költségek közül kizárólag a mérőhely szabványosításának költsége (amennyiben releváns), valamint a csatlakozási engedély költsége számolható el. Egyéb vállalkozással kötött szerződés keretében végzett pályázati adminisztráció költsége nem számolható el.

 • Mit fogadnak el HMKE létesítésére irányuló csatlakozási kérelem igazolására (pl.: e-mail visszaigazolás, szolgáltató weboldaláról készült képernyőfotó)?

  A pályázó nevére és a beruházás címére szóló csatlakozási kérelem szolgáltatóhoz történő benyújtását alátámasztó dokumentumokat, a szolgáltatóhoz elektronikus úton (e-mailben) megküldött üzenetet, az online felületen benyújtott csatlakozási kérelem beérkezéséről szóló visszaigazolást.

 • Már üzemben lévő napelemes rendszer energia tárolóval történő kiegészítése támogatott tevékenységnek minősül?

  A Felhívás 5. pontja értelmében csak új beruházás támogatható, meglévő rendszer bővítése és/vagy átalakítása és/vagy cseréje nem támogatható. Ezek alapján nem támogatható a meglévő rendszer tárolóval történő bővítése.

Cégünk számokban

jelentős szakmai tapasztalat

22 év

TAPASZTALAT

többezer telepített napelem rendszer, hőszivattyú rendszer

5500

TELEPÍTETT RENDSZER

többmillió kWh megtermelt energia

140,698,000

MEGTERMELT ENERGIA (KWH)

környezetbarát megújuló energia alkalmazás

45,047

TONNA CO2 MEGTAKARÍTÁS

országos hálózat

3 iroda

ORSZÁGSZERTE

Napelem tudástár

Kiemelt videóink napelem témában

A leggyakrabban használt napelemes fogalmak

További videóink

Mit jelent a string és a munkapont napelemes rendszerek esetén?

Mennyit és Hogyan Termel Napelemes Rendszerünk?

Mennyit termel a napelemes rendszer télen?

Napelemes lehetőségek 2023-ban: kinek éri meg?

Napelem kisokos interjú a HírTV-ben

Napelem cellatechnológiák

A napelemgyártás egyéb technológiái

Hyundai Energy Solutions Napelem Technológiák Rövid Bemutatása

Hyundai napelem – a zsindelyes technológia élenjárója

Hyundai Zsindelyes Napelem Technológiai Ismertető

SolarWatt napelem – Karcolás teszt

Solarwatt – jégteszt

Solarwatt napelem – Tűzteszt

Solarwatt napelem – Terhelés teszt

Kinek ajánljuk a SolarEdge invertereket

SolarEdge biztonsági funkciók

SolarEdge okos mérő

Hibrid és backup üzemmód összehasonlítása napelemes rendszereknél

Akkumulátoros hibrid napelem rendszer telepítése Fronius Gen24 inverterrel

A Fronius Gen24 hibrid inverter előnyei

SolaX Power – a hibrid inverterek működése

Webinárium – Mi a különbség okos és hagyományos napelemes rendszer között?

Webinárium – Napelem kontra napkollektor

Webinárium – Szigetüzemű napelemes rendszerek

Webinárium: Hogyan tervezzük és készítsük elő házunkat a napelemes rendszerre?

Napelem és inverter technológiák

Webinárium – Napelem típusok

Díjaink

Munkánkat már több ízben is elismerték, mely ügyfeleink számára egy garancia a professzionális kiszolgálásra.

Ügyfeleink mondták

„Megbízható cég, értik a szakmájukat.”

Faragó J. ügyfél

Alapos tervezés, amely a gyakorlatban hozta az ígért teljesítményt, tiszta és gyors kivitelezés, két éves hibátlan működés.

Ekler P. ügyfél

Kiváló, agilis csapat, gyors és precíz kivitelezés, több napelem is elfért a déli tetőn mint számítottam rá. Csak ajánlani tudom Őket!

Gróf I. ügyfél

Megbízható, azt adják amit ígérnek, segítőkészek,nagyon örülök, hogy az önök cégét választottam.

Számunkra az Ön és ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb

Tekintse meg legfrissebb elégedettségmérésünk eredményeit

Eredmények részletei
Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől

referenciáink

Több évtizedes működésünk során közel 5000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

Balogh J. ügyfél

Korrekt, megbízható cég. Elégedett voltam a teljes folyamattal a tájékoztatástól a beszerelésig! A solar rendszer számunkra várakozáson felül bevált, érdemes volt belevágni, bátran ajánlom, nem fogják megbánni!

Dr. Elség Attila Kulcs

Egy cég, mely összetett problémák megoldásában gyorsan, rugalmasan és segítőkészen dolgozik.

B.Balázs , 2015Törökbálint

„Elégedett vagyok a napelemes rendszerrel. Nagyon tetszik a SolarEdge mobilos alkalmazása, ahol meg tudom nézni az aktuális és múltbeli termelési adatokat. Örülök annak is, hogy a becsült éves teljesítményhez képest a rendszer majdnem 10%-val többet termelt.”

Több, mint 5000 rendszert telepítettünk országszerte

Tanácsadás szakértőtől

Ne szalassza el a lehetőséget! Kérjen ajánlatot most!

Kérje árajánlatunkat az ajanlat@wagnersolar.hu e-mail címen! Vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon.